Son adet tarihine goremi 8haftalik olmasi lazimken 5,5cikti?Merhabalar. Benim kesem de 5,5 haftalık çıktı muhtemelen geç döllenme. Bata göre 8 olması gerekiyordu. Doktorum hiçbir sorun yok 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi. Ama forumdakileri okudukça çok endişeleniyorum ya duyamazsak, ya boş gebelikse ya gelişmezse diye. Şimdiden anlaşılır mı bu? Eki Görüntüle 2259933
Evet muhtemel döllenme tarihini de söyledi doktor. Adet döngüm 35 gün zaten. Düzensizliğim de vardı.Son adet tarihine goremi 8haftalik olmasi lazimken 5,5cikti?
Anladim.olabilir.telaslanma acelede etme insaAllah duyarsin bebisinide gorursun sendeEvet muhtemel döllenme tarihini de söyledi doktor. Adet döngüm 35 gün zaten. Düzensizliğim de vardı.
Gözün aydınnnn amin sağolCoook cokk sukur duyduk kalp atisini ve kendisinide gorduk.darisi hepinize
Yesin onu teyzesi.Merhabalar. Benim kesem de 5,5 haftalık çıktı muhtemelen geç döllenme. Bata göre 8 olması gerekiyordu. Doktorum hiçbir sorun yok 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi. Ama forumdakileri okudukça çok endişeleniyorum ya duyamazsak, ya boş gebelikse ya gelişmezse diye. Şimdiden anlaşılır mı bu? Eki Görüntüle 2259933
Maşallah Arkadaşım sağlıkla inşallahMerhaba hanımlar ben de bugün kalp atışını duymak için gittim ve çok şükür duyduk. Ama karından net bir şey gorunmedi endiselendik boş mu diye ama vajinal ultrasondan bakınca göründü ve kalp atışını da duyduk. Sat a göre 6+5tik ama ultrasona göre 7+0 çıktı. Keseyi de merak edenler için 4+6 da görmüştük.
Hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin herkese hayırlı olsun.
Benim sat 5mart 6+2 iken hem kese hem kalp atışını duydum Allah sanada nasib etsinKızlar bende merak ediyorum sat 5 mart olan kim var . Sata göre 6+2 ama keseyi görünce sordum doktoruma 5+4 dedi bugün 5+5 olduk. Keseyi giren varmı benimle aynı olup yada kalp atışlarını bebeği gören kimse varmı. Bize 26 sında gel hem bebeği görürürüz net şekilde hemde kalp atışlarını dinleriz dedi. O zaman da 6+5 oluyoruz yani.
Yesin onu teyzesi.Benimde düzensiz adetlerim ama bu ay 18.gün yumurtladım. Ovulasyon testi ile takip etmiştim. Sanırım hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz. Umarım herşey yolunda gider
6+0 canım. Yani 7. Hafta içindeyim. 6+2 de kontrolüm var umarım kalp atışı duyarım herşey yolunda gider. Ama adetin 18. Günü yumurtladım. 14. Gün olsaydı büyük ihtimal daha net görülürdü. Kısmet artık sağlıklı olsun da varsın 1 hafta sonra görülsün.ayyyyy evettt inşallah herşey yolunda gider çok güzel olur. Senin kaç haftalıkkk?
Bugün 104 cnmAdetten ziyade beta değeriyle alakalı canım en son ne zaman kaç çıktı değerin
Daha çok var canım senin görmeme şimdi tahmini hesap yaparsak pazar günü 200 salı günü 400 perşembe günü 800 cumartesi 1600 olsa cumartesi yada diğer pazartesi günü görürsünBugün 104 cnm
Gözün aydın canımHerkese merhabalar bugün kalp atışı duyduk Bursa'da Esentepe Emel Altundağ'a gidiyorum. Aralık başı doğum dedi. Allah nasip ederse. 7+4'üm :)) Ne zamandır yazmıyordum. Sevgiler.
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin minnoşMerhaba hanımlar ben de bugün kalp atışını duymak için gittim ve çok şükür duyduk. Ama karından net bir şey gorunmedi endiselendik boş mu diye ama vajinal ultrasondan bakınca göründü ve kalp atışını da duyduk. Sat a göre 6+5tik ama ultrasona göre 7+0 çıktı. Keseyi de merak edenler için 4+6 da görmüştük.
Hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin herkese hayırlı olsun.
Daha çok var canım senin görmeme şimdi tahmini hesap yaparsak pazar günü 200 salı günü 400 perşembe günü 800 cumartesi 1600 olsa cumartesi yada diğer pazartesi günü görürsün