2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Merhabalar. Benim kesem de 5,5 haftalık çıktı muhtemelen geç döllenme. Bata göre 8 olması gerekiyordu. Doktorum hiçbir sorun yok 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi. Ama forumdakileri okudukça çok endişeleniyorum ya duyamazsak, ya boş gebelikse ya gelişmezse diye. Şimdiden anlaşılır mı bu?

Son adet tarihine goremi 8haftalik olmasi lazimken 5,5cikti?

Merhaba hanımlar ben de bugün kalp atışını duymak için gittim ve çok şükür duyduk. Ama karından net bir şey gorunmedi endiselendik boş mu diye ama vajinal ultrasondan bakınca göründü ve kalp atışını da duyduk. Sat a göre 6+5tik ama ultrasona göre 7+0 çıktı. Keseyi de merak edenler için 4+6 da görmüştük.
Hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin herkese hayırlı olsun.

Yesin onu teyzesi. Benimde düzensiz adetlerim ama bu ay 18.gün yumurtladım. Ovulasyon testi ile takip etmiştim. Sanırım hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz. Umarım herşey yolunda gider

Maşallah Arkadaşım sağlıkla inşallah

Benim sat 5mart 6+2 iken hem kese hem kalp atışını duydum Allah sanada nasib etsin

İyi akşamlar kızlar. Benim bugün hcg tekrarım vardı. 2 gün önce 48 çıkmıştı bugün 67 doktor yeterli değil ama korkma daha çok yeni yükselebilir dedi. Progestan ilave etti kab sulandırıcının yanına. Ama benim karnım ağrıyor ve tuvalet kağıdına silince gelen hafif vir lekelenmen var çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan

Yesin onu teyzesi. Benimde düzensiz adetlerim ama bu ay 18.gün yumurtladım. Ovulasyon testi ile takip etmiştim. Sanırım hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz. Umarım herşey yolunda gider
ayyyyy evettt inşallah herşey yolunda gider çok güzel olur. Senin kaç haftalıkkk?

ayyyyy evettt inşallah herşey yolunda gider çok güzel olur. Senin kaç haftalıkkk?
6+0 canım. Yani 7. Hafta içindeyim. 6+2 de kontrolüm var umarım kalp atışı duyarım herşey yolunda gider. Ama adetin 18. Günü yumurtladım. 14. Gün olsaydı büyük ihtimal daha net görülürdü. Kısmet artık sağlıklı olsun da varsın 1 hafta sonra görülsün.

Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin minnoş ben ilk gördüğümde noktadan bir tık büyüktü kese iki gün sonra net görüldü doktorum ölçtüğünde 4+2 çıktı henüz kendisini göremedik kalbini duyamadık

Daha çok var canım senin görmeme şimdi tahmini hesap yaparsak pazar günü 200 salı günü 400 perşembe günü 800 cumartesi 1600 olsa cumartesi yada diğer pazartesi günü görürsün

diğer pazartesiye randevu aldım canım ialçlarıma basladım dırek o gn nasıpse ıgnemı verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…