2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
ultrasyon kağıdında 6+2 yazıyor ama 7+0 bugun anlamadım zaten orayı ben de.tahlil kağıdında da 7,hafta yazıyordu
Gozunaydin kardesim.kucagina aldigin gunleride goresin🤲bizde gecen hafta 6+2de duymustuk derinden bugun 7+1 bida gitcem net duyulmasi icin.dua edin gumbur gumbur duyabilelim insaAllah🤲

Kızlar bende merak ediyorum sat 5 mart olan kim var . Sata göre 6+2 ama keseyi görünce sordum doktoruma 5+4 dedi bugün 5+5 olduk. Keseyi giren varmı benimle aynı olup yada kalp atışlarını bebeği gören kimse varmı. Bize 26 sında gel hem bebeği görürürüz net şekilde hemde kalp atışlarını dinleriz dedi. O zaman da 6+5 oluyoruz yani. 🙈

bende pazar günü gittim 5+6 dedi kalp atışını duyamadım 1 hafta geriden dedi ama böyle şeyler olur dedi keseyi gördük doluymus sukurler olsun
Çok şükürr inşallah kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın :dua: ben yarında gidecem şansımız varsa görürüz artık

Kızlar bende merak ediyorum sat 5 mart olan kim var . Sata göre 6+2 ama keseyi görünce sordum doktoruma 5+4 dedi bugün 5+5 olduk. Keseyi giren varmı benimle aynı olup yada kalp atışlarını bebeği gören kimse varmı. Bize 26 sında gel hem bebeği görürürüz net şekilde hemde kalp atışlarını dinleriz dedi. O zaman da 6+5 oluyoruz yani. 🙈
Benim sat 6 Mart ben 5+2 de keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı ama günler geçmiyor🙈🙈

X