2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Tatlı zaten bebeğe zarar içinde şeker var ve gereksiz kilo alımına sebep olur. Ben geçen gün iki küçük parça bitter yedim asla yemiyorum meyve haricinde.
Çok acı ne yiyebilirsin? Acı biber yersin, çok ekşi ne yiye bilirsin limon? Ne zararı olabilir. Lafın gelişi demiş gibi 🤗
Cigkofteyi seviyorum, baya yiyorum salatalarima tursu katiyorum. Tatliyi en aza indirmeye calisiyorum. Pek mumkun olmasada. Bana gore eksi ve acidan birsey olmaz gibi ama ne bileyim korkuyor insan iste.

Bende tatlı yememeye çalışıyorum canım çekiyor aslında ama kalp atışını duymayı bekliyorum kendimi öyle şartlandırdım o zaman doktoruma sorucam tatlı konusunu ayrıntılı acı ve ekşi için sanırım mideyi rahatsız etmemesi için öyle söylüyorlar
Sadece mide sorunu icinse problem yok ozaman. Simdilik mide sikayetlerim baslamadi cok sukur.

Ilk hamileligimde iki aya kadar tatli cok yedim sonra tiksinti geldi yiyemedim, ki cok severim. Suanda da azaltmaya calisiyorum ama yinede tamamen kesemedim

Kızlar sizden bir ricam var yarın doktora gidicem kese için dua edin bana nolur bir sıkıntı çıkmasın hatta kalp atışını da duyalim inşallah. Çok heyecanliyim ya resmen ellerim buz kesti . Çokta uykum var zaten namaz kılıp hemen yatıcam çabuk sabah olsun gidelim biran önce yoksa dakikalar 3 gün gibi geçiyor .😔

Kızlar sizden bir ricam var yarın doktora gidicem kese için dua edin bana nolur bir sıkıntı çıkmasın hatta kalp atışını da duyalim inşallah. Çok heyecanliyim ya resmen ellerim buz kesti . Çokta uykum var zaten namaz kılıp hemen yatıcam çabuk sabah olsun gidelim biran önce yoksa dakikalar 3 gün gibi geçiyor .😔
Hersey yolunda gider insallah guzel haberlerle gelirsin.
Allahin izniyle kalp atisinida duyarsin insallah

İyi akşamlar arkadaşlar.. Kısmet olursa bende aralık annesi olacağım sanırım. Dün evde test yaptım. İkinci çizgiyi silikde olsa görünce bugün doktora gittim bhcg 48 çıktı. 2 gün sonra tekrarlanacak. İnşallah normal bir gebelikyit. 11 yıllık evliyin. 8 yaşında bir kızım var ve bu arada 6 kaybım var. Biri mol gebelikti. 4 tanesi kendiliğinden düştü sonuncusu dış gebelik aralık ayında ameliyat oldum iki yumurtalığımdanda 2 şer tane kist alındı oldukça büyük. Rakimden myom alındı o daha da büyük. Birde dış gebelikten dolayı tüpümün biri alındı. Çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama kızımın birde kardeşi olsun istiyorum. Umarım bu seferki normal bir gebeliktir. Kan sulandırıcı başladı hemrn doktor birde folik asit tabi.

İyi akşamlar arkadaşlar.. Kısmet olursa bende aralık annesi olacağım sanırım. Dün evde test yaptım. İkinci çizgiyi silikde olsa görünce bugün doktora gittim bhcg 48 çıktı. 2 gün sonra tekrarlanacak. İnşallah normal bir gebelikyit. 11 yıllık evliyin. 8 yaşında bir kızım var ve bu arada 6 kaybım var. Biri mol gebelikti. 4 tanesi kendiliğinden düştü sonuncusu dış gebelik aralık ayında ameliyat oldum iki yumurtalığımdanda 2 şer tane kist alındı oldukça büyük. Rakimden myom alındı o daha da büyük. Birde dış gebelikten dolayı tüpümün biri alındı. Çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama kızımın birde kardeşi olsun istiyorum. Umarım bu seferki normal bir gebeliktir. Kan sulandırıcı başladı hemrn doktor birde folik asit tabi.
Çok sıkıntı çekmişsin inş budefa sağlıkla problemsiz yavrunu kucaklarsın canım ❤️🤲🏻

Hayırlı haberlerle dönersin canım inş 🤲🏻❣️

Cigkofteyi seviyorum, baya yiyorum salatalarima tursu katiyorum. Tatliyi en aza indirmeye calisiyorum. Pek mumkun olmasada. Bana gore eksi ve acidan birsey olmaz gibi ama ne bileyim korkuyor insan iste.
Limon kan sulandırır iğne oluyorsun ya ekstra sulandırıcı besinlerden uzak durman gerek bende kullandım ilk gebelikte İğne o yüzden bende dikkat ediyordum. Tatlıyıda ben hiç sevmezdim hamilelikte aşık olmuştum resmen halada çok seviyorum ama doktora katılıyorum bir çok zararı var doğal yollardan karşılamakta fayda var hem bebek için hemde depolarımız İçin Harika olur hurma kuru üzüm incir kuru kayısı vs gibi benim bebeğimin son ay gelişimi tamamen durmuştu sezeryanla aldılar Doğumun başlamasını beklemediler bu yüzden acı eksi tuzlu tatlı gebelik tansiyonu ve şekerini tetikliyor anneyide bebeğinde çok ciddi zor durumlara sokuyor en iyisi dikkat etmek bu süreçte en aza indirgemek

Selam kızlar. Benimde gebeliğimin 6.hartasındayım. Kesemiz oluşmaya başlamış kalp atışı için henüz çok erken dedi doktorumuz. Kızlar hem çok mutluyum hem de endişeli. Bi aksilik olmasından çok korkuyorum . Bu duyguları yaşayan var mı

Selam kızlar. Benimde gebeliğimin 6.hartasındayım. Kesemiz oluşmaya başlamış kalp atışı için henüz çok erken dedi doktorumuz. Kızlar hem çok mutluyum hem de endişeli. Bi aksilik olmasından çok korkuyorum . Bu duyguları yaşayan var mı
Aynı ben :) 6+2 de vaginal usg gireceğim bende. Kalp atışı görülecek mi? Aksilik mi olacak diye çok endişeliyim

İlk haftalarda vajinal bakılması daha güvenilir. İnşallah benimde duyulur. Çok heyecanlıyım. Duyduğum an bağıra bağıra ağlayabilirim. Bir yıldır ne çekiyorum bir ben bir eşim bilir. 🙏🏻 Elimi karnıma koyup hep konuşuyorum onunla ve dua ediyorum.
Umarım yolunda gider herşey ♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İlk haftalarda vajinal bakılması daha güvenilir. İnşallah benimde duyulur. Çok heyecanlıyım. Duyduğum an bağıra bağıra ağlayabilirim. Bir yıldır ne çekiyorum bir ben bir eşim bilir. 🙏🏻 Elimi karnıma koyup hep konuşuyorum onunla ve dua ediyorum.
Umarım yolunda gider herşey ♥🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim hayrlı güzel haber duymanı nasib etsin bende 6+2 de kalp atışı duydum

İnşallah sıkıntı olmaz bende sulandırıci kullanıyorum keseyi görünce de iğne baslicaz

X