- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Canimiz sağolsun amaannnSorma canım ya sırf iğne için bekliyorum yoksa gözler kısık gittim gidiyorum
Minnoşlardan önce bizim başka yerler büyümese bari
Kız öylede doğuma kadar 50 kilo da almayalım yuvarlanarak girerizCanimiz sağolsun amaannn
Vay canına!!! Baya ilginçmişKizlar bisey duydum acep dogrulugu varmidir.erken donem hamilelikte midesi bulananlarin kizi,bulanmayanlarin oglu oluyormus.gercekmi ki
Benim ilk hamileligimin 1 bucuk ayinda basladi mide bulantilarim ve kusmalarim. Tam 4. Aya kadar surdu. Oglum oldu. Suan 4+5 gozukuyor.henuz bi bulantim vs. Yok. Yasayip gorecegizKizlar bisey duydum acep dogrulugu varmidir.erken donem hamilelikte midesi bulananlarin kizi,bulanmayanlarin oglu oluyormus.gercekmi ki
Allah bagislasin.demekki 6veya 7.haftalarda baslamis kimisinin 5lerde basliyor biz bgn 5+5 iz oyle aman aman bi bulanti yok.arada yokluyorBenim ilk hamileligimin 1 bucuk ayinda basladi mide bulantilarim ve kusmalarim. Tam 4. Aya kadar surdu. Oglum oldu. Suan 4+5 gozukuyor.henuz bi bulantim vs. Yok. Yasayip gorecegiz
Öyle ama dikkat et göz kararması varsa çok yorma kendiniAman Allahım ben Onun fragmanını bugün gördüm.baş ağrısı göz kararması ve hafiften mide bulantısı. Hâlâ baş agrım kaldı biraz ensemde. Allah yardımcımız olsun nasıl geçer bu günler böyle bilmem. Neyse sağlıklı olsunlar da
Bendede mide yanmasi vardi gecen hafta.bu hafta yerini hafif bulantilar aldi.bizimde cuma gunu ilk randevumuz.insaAllah bende gorebilirim keseyiSelam kızlar biz bugün keseye benzer birşey gördük ultrasondakan sonucum 2096 perşembe günü net görebiliriz inşallah
Bende mide yanması var sadece bulantı falan şimdilik yok
Gece uyurken vuruyor ya deli oluyorumBendede mide yanmasi vardi gecen hafta.bu hafta yerini hafif bulantilar aldi.bizimde cuma gunu ilk randevumuz.insaAllah bende gorebilirim keseyi
Vajinal ultrason gebeliklerde cok saglikli dehil diye biliyorum arkadaslar.Gece uyurken vuruyor ya deli oluyorumbulantı bazı insanlarda çok ağır oluyormuş inşallah öyle olmayız hafif atlatırız bu haftaları
İnşallahhh görürsün canım en son değerin kaçtı değerini tahmin et 2000 i geçiyorsa 4d ultrason yada vajinal ultrasonda küçükte olsa görülür
İnşallah canım bende bulantıların ağır olmasından korkuyorum. Benim doktorum da vajinal bakmadı 4D ultrasonda aynı görüntüyü veriyormuş öyle baktı benim durumlar özel olunca fazla detaylı bakıyor sağolsun perşembeye tekrar çağırdı umarım daha net görülürVajinal ultrason gebeliklerde cok saglikli dehil diye biliyorum arkadaslar.
Ben ilk gebeligimde bulanti ve kusmalardan cok cektim umarim bunda ayni seyleri yasamam. Cok zor oluyor cunku dilerim sizlerde yasamazsiniz
InsaAllah canim.ben bida kana baktirmadimki 27martta baktirmistim battan 1 gun sonra 866 ydi bida baktirmadim.sorun olurmu kiGece uyurken vuruyor ya deli oluyorumbulantı bazı insanlarda çok ağır oluyormuş inşallah öyle olmayız hafif atlatırız bu haftaları
İnşallahhh görürsün canım en son değerin kaçtı değerini tahmin et 2000 i geçiyorsa 4d ultrason yada vajinal ultrasonda küçükte olsa görülür
Seri kan tahlili sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için yapılır. Sen ultrasonda rahat görürsün değerin epey yükselmiştirInsaAllah canim.ben bida kana baktirmadimki 27martta baktirmistim battan 1 gun sonra 866 ydi bida baktirmadim.sorun olurmu ki
InsaAllah kuzum agzin bal yesinSeri kan tahlili sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için yapılır. Sen ultrasonda rahat görürsün değerin epey yükselmiştir
İnşallahhh canım ben bıraksam doktorum peşimi bırakmıyor 31 den 2000 e kadar 5 defa kan baktırdı keseyi tam görseydim de yakamdan düşselerdiInsaAllah kuzum agzin bal yesinyuksek basladi diye takibe gerek duymadim.oncekinde cok yipranmistim kollarim berbatti pdikolojim altusttu.o yuzden bunu akisina biraktim.Allahima emanet sende,bende ve burdaki tum arkadaslarimizda goruruz insaAllah
Allahim cok zor ya yasayan bilir.benimde beta az az artti indi cikti tuhaf bisey oldu derken kendiliginden dustu.Rabbim kimseye vermesin saglikli olsun bu seferki.bugun sadece merak edip gebelik testi yaptim,ilk yaptigimda epey koyuydu ama markalar degisikti.bakalim cuma aldim artik randevumu.gorusebiliriz insaAllah minigimleİnşallahhh canım ben bıraksam doktorum peşimi bırakmıyor 31 den 2000 e kadar 5 defa kan baktırdı keseyi tam görseydim de yakamdan düşselerdien çok kanımı alan arkadaşla samimi arkadaş oldum bir yılda 500 kere kan verdim sanırsam
Allah yaşatmasın gerçekten zor ben dış gebelik geçirdim 3 ay sürdü tüm süreç iki hafta hastanede yattım iki doz iğneyle düşürdüm sonrası hsg derken hemen hamile kaldım öncesi de pek parlak değil hal böyle olunca sıkı takibe girdimAllahim cok zor ya yasayan bilir.benimde beta az az artti indi cikti tuhaf bisey oldu derken kendiliginden dustu.Rabbim kimseye vermesin saglikli olsun bu seferki.bugun sadece merak edip gebelik testi yaptim,ilk yaptigimda epey koyuydu ama markalar degisikti.bakalim cuma aldim artik randevumu.gorusebiliriz insaAllah minigimle
InsaAllah kuzum ya insaAllahhhh...Rabbim hepimize nasip etsin yavrularimizi gormeyi.sen nezaman gitcen doktora?Allah yaşatmasın gerçekten zor ben dış gebelik geçirdim 3 ay sürdü tüm süreç iki hafta hastanede yattım iki doz iğneyle düşürdüm sonrası hsg derken hemen hamile kaldım öncesi de pek parlak değil hal böyle olunca sıkı takibe girdim
Bu hafta buluşuruz minnoşlarla benim kalp atışlarını duymam haftaya kalır ama senin bu gidişinde duyulur bence