2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bende kendi akrabalarima cinsiyet belli olunca soylicem

Kızlar bugün kese görmeye gittim. Çok güzel dedi doktor. Yerleşim yeri kesenin görüntüsü çok iyi dedi. Kanama odağı falan da yokmuş. Yolk sac da ay gibi duruyordu orda yolk sac ı olanların çok yüksek ihtimalle bebişi de içinde büyüyor 2 hafta sonraya da kalp atımı için gün verdi. Aslında haftaya atmaya baslar ama biz net duyalım net değerlendirelim dedi.
Allah isteyen arayan herkese nasip etsin. Aramak bulamamak umutsuzluk çok zor. Şükür rabbime

Gozunaydin canim.cok sevindim darisi basimiza insaAllahRabbim saglikla sihhatle afiyetle kucagina aldigin gunleride gostersin ins

Mide bulantilariniz ne alemde kizlar?beni bu sabah uykudan uyandirdi.afedersiniz istifra yok sadece bulanti ama degisik bi bulanti,usutursunuz mideniz bulanir direk cikartirsiniz ya oyle degil bu daha bi degisik sadece vuruyo geciyo bulanti.sizdede oylemi?

Bebem benim hergün olmuyor ya dün mesela bi göz kararması bi mide bulantısı yaşadım sabahtan 11e falan kadar. Ondan sonra geçti. Bi kere de ilk zamanlarda istifralı birşey yaşamıştım. O yüzden internetten bulantı bilekliği diye birşey var ondan sipariş verdim çünkü gerçekten normal bi bulantı değil öyle yaşanmaz yani. Kullanınca yorumumu belirtirim. Sen de bir araştır istersen

Merhaba kızlar benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok, önceki hamileliğimde göğüslerim falan şişti uyku yapıyordu şimdi hiç yok. Belkide daha erken oldugu içindir

Tamm kuzum bi arastirayim.senin bulantilarinda benim dedigim gibimi degisik usutme bulantisi gibi degil benimki

Merhaba kızlar benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok, önceki hamileliğimde göğüslerim falan şişti uyku yapıyordu şimdi hiç yok. Belkide daha erken oldugu içindir
Herkeste ve her hamilelikte olmayabilirmis canim.dert etme bence.kac haftaliksiniz

Ben de belirti istediğimde aman olmasın dediler. ben de artık aramıyorum belirti keseyi gördüm şükür. Önemli olan belirti değilmiş valla. Bir de belirti olursa nasıl olurun fragmanını gördüm aman kalsın istemem. Tek sağlıkla dünyaya gelsin de

Bencede bulantı falan olacagına hiç olmasın daha iyi, haftaya gidicem bende keseyi görmeye inşallah Şaka maka bi şekilde geçip gidiyo, sağlıkla gelsinler aynen

Bende kendi akrabalarıma söylemeyi düşünmüyordum halam tesadüfen duydu oda anında söylemiş sağolsun iki gündür arayan mesaj atanın haddi hesabı yok daha kalp atışını bile duymadık... Hayırlısı olsun artık yapcak birşey yok

Hayırlı sağlıklı gelsin canım sat kaç

Doktorlar "12 haftaya kadar bebek bizim değildir" derler kuzum. Yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…