- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Canm kese gorundukten 2 hafta sonra bebek gorulur ve kalp atisi duyulurmus.amin insaAllah5 +4 haftada kese 13 mm olarak göründü ama bebeği henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi doktorum sağlıkla kucağımıza alırız insallah.
Bende kendi akrabalarima cinsiyet belli olunca soylicemCanım bence de 3 aya kadar söylenmemeli. Gerçi ben sadece kendi akrabalarıma söylemedim eşimin akrabaları arkadaşlarımız falan biliyor birşey olduğunda onların bilmesi pek önemli değil benim için ama kendi akrabalarım çok dedikoducu o yüzden söylemedim söylemem
Gozunaydin canim.cok sevindim darisi basimiza insaAllahKızlar bugün kese görmeye gittim. Çok güzel dedi doktor. Yerleşim yeri kesenin görüntüsü çok iyi dedi. Kanama odağı falan da yokmuş. Yolk sac da ay gibi duruyordu orda yolk sac ı olanların çok yüksek ihtimalle bebişi de içinde büyüyor2 hafta sonraya da kalp atımı için gün verdi. Aslında haftaya atmaya baslar ama biz net duyalım net değerlendirelim dedi.
Allah isteyen arayan herkese nasip etsin. Aramak bulamamak umutsuzluk çok zor. Şükür rabbime
Amin hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşalım inşallahGozunaydin canim.cok sevindim darisi basimiza insaAllahRabbim saglikla sihhatle afiyetle kucagina aldigin gunleride gostersin ins
Bebem benim hergün olmuyor ya dün mesela bi göz kararması bi mide bulantısı yaşadım sabahtan 11e falan kadar. Ondan sonra geçti. Bi kere de ilk zamanlarda istifralı birşey yaşamıştım. O yüzden internetten bulantı bilekliği diye birşey var ondan sipariş verdim çünkü gerçekten normal bi bulantı değil öyle yaşanmaz yani. Kullanınca yorumumu belirtirim. Sen de bir araştır istersenMide bulantilariniz ne alemde kizlar?beni bu sabah uykudan uyandirdi.afedersiniz istifra yok sadece bulanti ama degisik bi bulanti,usutursunuz mideniz bulanir direk cikartirsiniz ya oyle degil bu daha bi degisik sadece vuruyo geciyo bulanti.sizdede oylemi?
Tamm kuzum bi arastirayim.senin bulantilarinda benim dedigim gibimi degisik usutme bulantisi gibi degil benimkiBebem benim hergün olmuyor ya dün mesela bi göz kararması bi mide bulantısı yaşadım sabahtan 11e falan kadar. Ondan sonra geçti. Bi kere de ilk zamanlarda istifralı birşey yaşamıştım. O yüzden internetten bulantı bilekliği diye birşey var ondan sipariş verdim çünkü gerçekten normal bi bulantı değil öyle yaşanmaz yani. Kullanınca yorumumu belirtirim. Sen de bir araştır istersen
Herkeste ve her hamilelikte olmayabilirmis canim.dert etme bence.kac haftaliksinizMerhaba kızlar benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok, önceki hamileliğimde göğüslerim falan şişti uyku yapıyordu şimdi hiç yok. Belkide daha erken oldugu içindir
Evet Daha kötü bir his bana göre amaTamm kuzum bi arastirayim.senin bulantilarinda benim dedigim gibimi degisik usutme bulantisi gibi degil benimki
Ben de belirti istediğimde aman olmasın dediler.Merhaba kızlar benim hiç bulantım yada başka bi belirtim yok, önceki hamileliğimde göğüslerim falan şişti uyku yapıyordu şimdi hiç yok. Belkide daha erken oldugu içindir
Âmin canım inşallah cümlemizinki4gun varmis aramizda.saglicakla gelsinler insaAllah
Herkeste ve her hamilelikte olmayabilirmis canim.dert etme bence.kac haftaliksiniz
BencedeBen de belirti istediğimde aman olmasın dediler.ben de artık aramıyorum belirti keseyi gördüm şükür. Önemli olan belirti değilmiş valla. Bir de belirti olursa nasıl olurun fragmanını gördüm aman kalsın istemem. Tek sağlıkla dünyaya gelsin de
Bende kendi akrabalarıma söylemeyi düşünmüyordum halam tesadüfen duydu oda anında söylemiş sağolsun iki gündür arayan mesaj atanın haddi hesabı yok daha kalp atışını bile duymadık... Hayırlısı olsun artık yapcak birşey yokCanım bence de 3 aya kadar söylenmemeli. Gerçi ben sadece kendi akrabalarıma söylemedim eşimin akrabaları arkadaşlarımız falan biliyor birşey olduğunda onların bilmesi pek önemli değil benim için ama kendi akrabalarım çok dedikoducu o yüzden söylemedim söylemem
Hayırlı sağlıklı gelsin canım sat kaçKızlar bugün kese görmeye gittim. Çok güzel dedi doktor. Yerleşim yeri kesenin görüntüsü çok iyi dedi. Kanama odağı falan da yokmuş. Yolk sac da ay gibi duruyordu orda yolk sac ı olanların çok yüksek ihtimalle bebişi de içinde büyüyor2 hafta sonraya da kalp atımı için gün verdi. Aslında haftaya atmaya baslar ama biz net duyalım net değerlendirelim dedi.
Allah isteyen arayan herkese nasip etsin. Aramak bulamamak umutsuzluk çok zor. Şükür rabbime
Doktorlar "12 haftaya kadar bebek bizim değildir" derler kuzum. Yine de siz bilirsiniz.Kizlar gebeliginizi 3 aya kadar saklama kararina ne diyorsunuz.siz soyledinizmi herkese.benim su an esim annem ablam biliyor sadece daha soylemedik etrafa.ben 3 aya kadar kimseye soylememe,esimde kalp atisi duyulsun ondan sonra diyelim diyor?siz ne dusunuyorsunuz?
Aynen onceki dusuk olunca bide benim kalp atisindan sonra soyleyelim dedik.ben 3ay soylemek istemiyrm ama bakalimDoktorlar "12 haftaya kadar bebek bizim değildir" derler kuzum. Yine de siz bilirsiniz.