- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Perşembe günü canım benim keseyi net görelim dedi doktorInsaAllah kuzum ya insaAllahhhh...Rabbim hepimize nasip etsin yavrularimizi gormeyi.sen nezaman gitcen doktora?
Hadi guzel haberler veresin ardindanda benPerşembe günü canım benim keseyi net görelim dedi doktor
İnşallahhh canımHadi guzel haberler veresin ardindanda ben
Takvime gore bugun 5+6 sat 27 subat.senin?İnşallahhh canımsen şimdi kaç haftalıksın
Biz daha minnağız 4+5 sat 7 mart canımTakvime gore bugun 5+6 sat 27 subat.senin?
Canım sen naptın ne dediler poliklinikte?Gittiğim Dr acil doktoruydu sanırım bu yüzden çok ilgilenmedi ve kan sonuçlarıma bile bakmadan bu ultrason göstermiyor olabilir , yarın polikliniğe gel orada kapsamlı baktır dedi. Çarşamba gününe randevum var sanırım sorularıma asıl yanıtı o gün alabileceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor.
Biz daha minnağız 4+5 sat 7 mart canım
AminnnnnAllahim sen koru yavrularimizi
Görünür canım bende 28 martta yapmıştım kan testi 671 çıktı bata 2 gün vardı..InsaAllah canim.ben bida kana baktirmadimki 27martta baktirmistim battan 1 gun sonra 866 ydi bida baktirmadim.sorun olurmu ki
Cok sukurGörünür canım bende 28 martta yapmıştım kan testi 671 çıktı bata 2 gün vardı..
tam 5 haftalık dün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gitcem inşallah onu da duyarız
Âmin inşallah canım.. Sat 3 martCok sukurdarisi basimiza insaAllah senin sat kac canim
Gözün aydın canımBen de bugun kan testimin pozitif oldugunu ogrendim
Gozunaydin canm.kan sonucun kac ciktiBen de bugun kan testimin pozitif oldugunu ogrendim
4gun varmis aramizda.saglicakla gelsinler insaAllahÂmin inşallah canım.. Sat 3 mart
Canım bence de 3 aya kadar söylenmemeli. Gerçi ben sadece kendi akrabalarıma söylemedim eşimin akrabaları arkadaşlarımız falan biliyor birşey olduğunda onların bilmesi pek önemli değil benim için ama kendi akrabalarım çok dedikoducu o yüzden söylemedim söylememKizlar gebeliginizi 3 aya kadar saklama kararina ne diyorsunuz.siz soyledinizmi herkese.benim su an esim annem ablam biliyor sadece daha soylemedik etrafa.ben 3 aya kadar kimseye soylememe,esimde kalp atisi duyulsun ondan sonra diyelim diyor?siz ne dusunuyorsunuz?