2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Canım sen naptın ne dediler poliklinikte?

Kizlar gebeliginizi 3 aya kadar saklama kararina ne diyorsunuz.siz soyledinizmi herkese.benim su an esim annem ablam biliyor sadece daha soylemedik etrafa.ben 3 aya kadar kimseye soylememe,esimde kalp atisi duyulsun ondan sonra diyelim diyor?siz ne dusunuyorsunuz?

InsaAllah canim.ben bida kana baktirmadimki 27martta baktirmistim battan 1 gun sonra 866 ydi bida baktirmadim.sorun olurmu ki
Görünür canım bende 28 martta yapmıştım kan testi 671 çıktı bata 2 gün vardı..
tam 5 haftalık dün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gitcem inşallah onu da duyarız

5 +4 haftada kese 13 mm olarak göründü ama bebeği henüz göremedi haftaya görebileceğimizi söyledi doktorum sağlıkla kucağımıza alırız insallah.

Canım bence de 3 aya kadar söylenmemeli. Gerçi ben sadece kendi akrabalarıma söylemedim eşimin akrabaları arkadaşlarımız falan biliyor birşey olduğunda onların bilmesi pek önemli değil benim için ama kendi akrabalarım çok dedikoducu o yüzden söylemedim söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…