- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 30
Bende bir defasında iğnemi olduktan yarım saat sonra kimyasal oldum canım bazen geç kalıyoruz sanırım bu defa çok erken öğrenip başladık iğne ve ecoprine şimdilik iyi de artıyor değerlerim.Pıhtılaşma çıktı ama son gebelik te clexan kullandık yine kimyasal oldu. Dna hasarı baktırmadık. Ros ne
Hayırlı olsun canım inşallah sıkıntıyı atlatırsın. Eğer acil yapacak birşeyin yoksa uzan ayağının altına yastık koy bir süre böyle devam etmerhaba kızlar ben cumartesi gittim doktora şükür kesemizi gördük.sonrasında biraz alışverişi çıktım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem oldu sabah kalkıgımda da vardı.dün doktora gittim önlem için progestona başladı.dua edin birşey olmasın bu süreci atlatayım.
malesef çalısıyorum sabah lekelenme yoktu eğer kötüleşirsem yıllık izinden kullanıcamHayırlı olsun canım inşallah sıkıntıyı atlatırsın. Eğer acil yapacak birşeyin yoksa uzan ayağının altına yastık koy bir süre böyle devam et
Yıllık izin kullanma canım sen hamilesin düşük riski var diye rapor al kötülemeyi bekleme bana sorarsanmalesef çalısıyorum sabah lekelenme yoktu eğer kötüleşirsem yıllık izinden kullanıcam
Selam canim.benimde 5+5bugun.bende bu cuma gitcem kese gormeye.bazen bende hicbisey hissetmiyorum benimde 1dusugum var ve tedirginim o yuzden ama kotu dusunmemeye calisiyorum.bazen gogus agrim geciyor bazen kasik agrim hemen telaslaniyorum.bolbol salavat cekiyorum sende oyle yap.bisey olmaz Allahin izniyleMerhaba arkadaşlar. 5 +4 günlük hamileyim. Telefondaki uygulamalara göre 9 aralıkta doğum var Allah izin verirse. Bu çarşamba kese görmeye gidicem ama hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bu normal herhalde ama korkuyorum bu tüp bebek. Bundan önce 2 kere kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu yüzden çok tedirginim
Sen öyle deyince şimdi göğüs sızlamasını unutmuşum ama ilk ögrendigim zamanlar kalca kemigim ariyordu kasiklarim agriyordu sanki onlar gidince bebegim de gittiSelam canim.benimde 5+5bugun.bende bu cuma gitcem kese gormeye.bazen bende hicbisey hissetmiyorum benimde 1dusugum var ve tedirginim o yuzden ama kotu dusunmemeye calisiyorum.bazen gogus agrim geciyor bazen kasik agrim hemen telaslaniyorum.bolbol salavat cekiyorum sende oyle yap.bisey olmaz Allahin izniyle
Merhaba kac haftalıksın. Kalp atışı için ne zamana gün verdi. Ve hamilelikle ilgili herhangi birşey hissediyor musunmerhaba kızlar ben cumartesi gittim doktora şükür kesemizi gördük.sonrasında biraz alışverişi çıktım eve geldiğimde kahverengi lekelenmem oldu sabah kalkıgımda da vardı.dün doktora gittim önlem için progestona başladı.dua edin birşey olmasın bu süreci atlatayım.
Evet ya sorma.9 ay nasil gececek biz boyle pinpiriklenirsekSen öyle deyince şimdi göğüs sızlamasını unutmuşum ama ilk ögrendigim zamanlar kalca kemigim ariyordu kasiklarim agriyordu sanki onlar gidince bebegim de gittiinsallah ikimizin de bebekleri saglikla büyüyordur daha bunun keseden sonra kalp atisi var
5 haftalığım 6.haftada tekrar gidicem kalp atışı için ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez bulantılarım kusmalarım başladı ve 9 ay sürdü. bunda herhangi bir belirti yokMerhaba kac haftalıksın. Kalp atışı için ne zamana gün verdi. Ve hamilelikle ilgili herhangi birşey hissediyor musun
içerde yıllık iznim var mümkün oldugu sürece rapor almak istemiyorum. ilk hamilelikte rapor konusunda sıkıntı yaşamıştım daYıllık izin kullanma canım sen hamilesin düşük riski var diye rapor al kötülemeyi bekleme bana sorarsan
Pinpiriklenmemek elde değil 2016dan beri bebek istiyorum. Bir kimyasal bir aşılama negatif bir tüp bebek sonuç kimyasal bu ikinci tüp bebek. Bu pozitif sonuca kadar hiç hamile kalamazmışım hiç bebek doğuramazmışım gibi gelirdi o his geri gelmeye başladı. Kalp atışını duyana kadar devam edecek sanırım ooooofEvet ya sorma.9 ay nasil gececek biz boyle pinpiriklenirsekAllah korusun aklina kotuyu getirme.benim bazen oluyor herzaman degilde mesela surekli evdeysen calismiyorsan yorulmadigimiz icin vucut belirti vermeyebiliyo.insaAllah guzel dualar edelim birbirimize saglikla sihhatle kucakladigimiz gunleride gostersin Rabbim
Bende senin gibiyim.2017den beri istiyrz bizde.bi dusugum var benimde.telaslanmamak elde degil tabiki kalp atisini duyana kdr boyle olcaz malesefPinpiriklenmemek elde değil 2016dan beri bebek istiyorum. Bir kimyasal bir aşılama negatif bir tüp bebek sonuç kimyasal bu ikinci tüp bebek. Bu pozitif sonuca kadar hiç hamile kalamazmışım hiç bebek doğuramazmışım gibi gelirdi o his geri gelmeye başladı. Kalp atışını duyana kadar devam edecek sanırım ooooof
Anladım canım iş hayatı sıkıntı ama sen dinelenmene bak çok yorma kendiniiçerde yıllık iznim var mümkün oldugu sürece rapor almak istemiyorum. ilk hamilelikte rapor konusunda sıkıntı yaşamıştım da
Bende kendimi zor tutuyorum dün sabaha karşı azıcık sancım oldu hemen acilde buldum kendimi ki ben hiç panik yapmayan biriyim normaldeBende senin gibiyim.2017den beri istiyrz bizde.bi dusugum var benimde.telaslanmamak elde degil tabiki kalp atisini duyana kdr boyle olcaz malesef
Ben oncekinde daha paniktim.bunda okadar degilim.Rabbime teslimim.elbette saglikli bir gebelik ve bebek istiyorum ama O ol diyince oluyor hersey.oyleki ogrendigimde bikere kan baktirdim daha baktirmadim.oncekinde ilistir gibi olmustu kollarim bunda biraz daha rahatim sankiBende kendimi zor tutuyorum dün sabaha karşı azıcık sancım oldu hemen acilde buldum kendimi ki ben hiç panik yapmayan biriyim normaldesağlıkla sıhhatle alsaydık kucağımıza
Canim bebegi gormek icin daha erken diye biliyorum.1 hafta 10 gun daha bekle hem bebegi hemde kalp atisini duyarsin biiznillahSelam arkadaşlar Allah nasip ederse ben de aralık annesi olmaya adayım. Öncelikle bebiş bekleyen herkese bu meşakkatli yolda iyi şanş ve sabır diliyorum. Sata göre 5+4 'üm dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik beta hcg değerim 10 bin den büyük çıktı. Daha önce 2 kez boş gebelik yaşadım şimdi de aynı şey olmasından korkuyorum. Topikte çok fazla boş ve kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşlar var , benim gibi. Birbirimizi en iyi bizler anlayabiliriz. Yaşım 40 ve hiç çocuğum yok bu yüzden çok tedirginim. Yine boş gebelik yaşıyor olabilir miyim ?