2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ben oncekinde daha paniktim.bunda okadar degilim.Rabbime teslimim.elbette saglikli bir gebelik ve bebek istiyorum ama O ol diyince oluyor hersey.oyleki ogrendigimde bikere kan baktirdim daha baktirmadim.oncekinde ilistir gibi olmustu kollarim bunda biraz daha rahatim sanki
Ben dün sabaha karşı panikledim ara ara acaa görebilir miyim telaşı var canım ilk günlerdeki sükunet gitti bende inşallah senin gibi rahatlarım tekrardan :dua:

Selam arkadaşlar Allah nasip ederse ben de aralık annesi olmaya adayım. Öncelikle bebiş bekleyen herkese bu meşakkatli yolda iyi şanş ve sabır diliyorum. Sata göre 5+4 'üm dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik beta hcg değerim 10 bin den büyük çıktı. Daha önce 2 kez boş gebelik yaşadım şimdi de aynı şey olmasından korkuyorum. Topikte çok fazla boş ve kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşlar var , benim gibi. Birbirimizi en iyi bizler anlayabiliriz. Yaşım 40 ve hiç çocuğum yok bu yüzden çok tedirginim. Yine boş gebelik yaşıyor olabilir miyim ?
İnşallahhh sağlıklı bir gebeliktir ama doktorun buna yorum yapmış olması gerekiyor?

Daha cok miniksiniz.sakin stres yapma olumlu dusun cik gez dolas.bu donemde bebeklerimiz yemeden icmeden degil morallerimizden beslendigini biliyormuydun
Öyle canım ama 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu ilk defa bu kadar iyi gidiyoruz tahliller de. Ben en iyisi hava güzelken bi sahil yapıp deniz havası aldırayım minnoşuma 😍

Öyle canım ama 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu ilk defa bu kadar iyi gidiyoruz tahliller de. Ben en iyisi hava güzelken bi sahil yapıp deniz havası aldırayım minnoşuma 😍
Oyy kuzum kiyamam.insaAllah bu seferki saglikli sihhatlidir.sagsaglimde kucagina alirsin.imkanin varsa cik dolas tabiki bende antalyadayim deniz harika🤗

Bende senin gibiyim.2017den beri istiyrz bizde.bi dusugum var benimde.telaslanmamak elde degil tabiki kalp atisini duyana kdr boyle olcaz malesef
Konu açtım hamile olduğu anlaşılıp belirti hissetmeyenler isminde orda cevaplar yazmışlar benim içim biraz ferahladı

İnşallahhh sağlıklı bir gebeliktir ama doktorun buna yorum yapmış olması gerekiyor?
Gittiğim Dr acil doktoruydu sanırım bu yüzden çok ilgilenmedi ve kan sonuçlarıma bile bakmadan bu ultrason göstermiyor olabilir , yarın polikliniğe gel orada kapsamlı baktır dedi. Çarşamba gününe randevum var sanırım sorularıma asıl yanıtı o gün alabileceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor.

Gittiğim Dr acil doktoruydu sanırım bu yüzden çok ilgilenmedi ve kan sonuçlarıma bile bakmadan bu ultrason göstermiyor olabilir , yarın polikliniğe gel orada kapsamlı baktır dedi. Çarşamba gününe randevum var sanırım sorularıma asıl yanıtı o gün alabileceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor.
Amin canım :dua: bu süreçte çok yıpranıyoruz inşallah sonu güzel olur

Kızlar aranızda bel fıtığı olan var mı? İki gündür sağ bacağım çekiyor tam kese büyüme vakti acaba onun mu etkisi?

Selamun aleyküm bayanlar bende bügün doktora gittim 5+2 günlük bir kese mevcut gördük ama şimdilik içi.boş haftaya tekrar gel dedi bakalımmhayrlısı

Selamun aleyküm bayanlar bende bügün doktora gittim 5+2 günlük bir kese mevcut gördük ama şimdilik içi.boş haftaya tekrar gel dedi bakalımmhayrlısı
Aleyna aleykum selam canim.henuz erken tabiki acele etme.hayirlisi sagliklisi olsun

A. S. gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin :dua: bu haftalar böyle geçiyor sanırım önce kese sonra bebiş ve kalp atışı sonrada 1 ay sonra kontrol

X