Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Gittiğim Dr acil doktoruydu sanırım bu yüzden çok ilgilenmedi ve kan sonuçlarıma bile bakmadan bu ultrason göstermiyor olabilir , yarın polikliniğe gel orada kapsamlı baktır dedi. Çarşamba gününe randevum var sanırım sorularıma asıl yanıtı o gün alabileceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek çok zor.
Kizlar gebeliginizi 3 aya kadar saklama kararina ne diyorsunuz.siz soyledinizmi herkese.benim su an esim annem ablam biliyor sadece daha soylemedik etrafa.ben 3 aya kadar kimseye soylememe,esimde kalp atisi duyulsun ondan sonra diyelim diyor?siz ne dusunuyorsunuz?
Görünür canım bende 28 martta yapmıştım kan testi 671 çıktı bata 2 gün vardı.. tam 5 haftalık dün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gitcem inşallah onu da duyarız
Görünür canım bende 28 martta yapmıştım kan testi 671 çıktı bata 2 gün vardı.. tam 5 haftalık dün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gitcem inşallah onu da duyarız
Kizlar gebeliginizi 3 aya kadar saklama kararina ne diyorsunuz.siz soyledinizmi herkese.benim su an esim annem ablam biliyor sadece daha soylemedik etrafa.ben 3 aya kadar kimseye soylememe,esimde kalp atisi duyulsun ondan sonra diyelim diyor?siz ne dusunuyorsunuz?
Canım bence de 3 aya kadar söylenmemeli. Gerçi ben sadece kendi akrabalarıma söylemedim eşimin akrabaları arkadaşlarımız falan biliyor birşey olduğunda onların bilmesi pek önemli değil benim için ama kendi akrabalarım çok dedikoducu o yüzden söylemedim söylemem