2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Merhaba bebişin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤗
Kısmetse bende Aralık annesi olacam ama bugünler biraz stresli geçiyor değer iyi arttı mı kese ne zaman görülecek kalp atışını ne zaman duyarız bi geçip gitseydi şu günler 🙄
Amin çok sağol canım senin de hayırlı olsun Allah sevincini yaşatsın evet zor geçiyo ve hiç stresi bitmiyo bi değer yada süreç geçip diğeri başlıyo doğuma kadar 10000 kere doğurcaz

Amin çok sağol canım senin de hayırlı olsun Allah sevincini yaşatsın evet zor geçiyo ve hiç stresi bitmiyo bi değer yada süreç geçip diğeri başlıyo doğuma kadar 10000 kere doğurcaz
Aynen canım bide benim annem ve ablam bana yakın düşüklerimde ve dış gebeliğim de beni gördükleri için şuan neredeyse yerinden kalkma bardak kaldırma diyecekler, benimki bitse onlarınki başlıyor 😁😁

Aynen canım bide benim annem ve ablam bana yakın düşüklerimde ve dış gebeliğim de beni gördükleri için şuan neredeyse yerinden kalkma bardak kaldırma diyecekler, benimki bitse onlarınki başlıyor 😁😁
Ben aralıkta düşük yaptım başından sonuna kadar eşim dışında kimse bilmedi bunu da hala kimse bilmiyo sağolsun eşim yardimci olmaya çalışıyor 😘

Ben aralıkta düşük yaptım başından sonuna kadar eşim dışında kimse bilmedi bunu da hala kimse bilmiyo sağolsun eşim yardimci olmaya çalışıyor 😘
Geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın tekrar. Yok sağolsun annemle ablam her aşamada yanımda oldu zaten bir tane olmadı benim maşallh bu 7.gebeliğim 😁 şimdi benden heyecanlılar tabi bu aşamada ablamın hamileliği ve enfeksiyona bağlı erken doğum süreci de oldu hep birlikte aştık çok şükür 🤗

Geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın tekrar. Yok sağolsun annemle ablam her aşamada yanımda oldu zaten bir tane olmadı benim maşallh bu 7.gebeliğim 😁 şimdi benden heyecanlılar tabi bu aşamada ablamın hamileliği ve enfeksiyona bağlı erken doğum süreci de oldu hep birlikte aştık çok şükür 🤗
Aaa üzüldüm canım bu grupta bi arkadaş da öyle olmuş haklılar tabi inşallah mutluluğun daim olsun 🍼

İyi akşamlar hanımlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende uzun sayılmayacak ama dolu dolu geçmiş iki yıllık sürecin sonunda şuan yeniden hamileyim. Yeniden diyorum çünkü 5 kimyasal, 1 dış gebeliğim oldu. Bu 7.gebeliğim ve şükür ilk üç tahlilimiz gayet iyi artışla oldu
1 Nisan 31
3 Nisan 104
5 Nisan 307 çıktı
Nasipte varsa perşembe günü görebiliriz dedi doktor 😍
Cnm inşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağına. Kendiliğindenmi oldu bebiş. Ne kullanıyor sun ilaç. Bende 5 kez kimyasal geçirdim 2 yıl içinde 1 yıldır hiç gebelik oluşmuyor. İgneye başladınmı farklı kullandıgın bişey varmı

Cnm inşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağına. Kendiliğindenmi oldu bebiş. Ne kullanıyor sun ilaç. Bende 5 kez kimyasal geçirdim 2 yıl içinde 1 yıldır hiç gebelik oluşmuyor. İgneye başladınmı farklı kullandıgın bişey varmı
Allah razı olsun canım benim 🤗 Bu defa hsg den sonra kendiliğinden oldu canım. Hiç pıhtılaşma ve eşine ros yada sperm dna analizi baktırdın mı?

Pıhtılaşma çıktı ama son gebelik te clexan kullandık yine kimyasal oldu. Dna hasarı baktırmadık. Ros ne
Pıhtılaşma değerin kaç çıkmıştı canım bi de kan tahlilinde kısa adları oluyor ya senin o ad neydi

Merhaba kızlar bende aralık annesi olacagım hayırlısıyla..
Sat 9 mart adetim gecikti cuma gunu test yaptım 2. Cizgi silik olarak çıktı,henuz kan testi yaptırmadım bikaç güne dra gidecegim inşallah. Bu arada bu ay 2 yaşına girecek kızım var.
Herkese sağlıklı hamilelikler :))

X