- 10 Kasım 2011
- 219
- 431
Her nasip vaktine esirmiş. Umut hep var. Modunu düşürme kuzum.bir negatif daha artık umudum kalmadı kızlar
Bence bir hafta daha sabret. İnşallah keseyle birlikte kalp atışını da yakalarsın o zaman. 6 hafta dolmuş olur zira.Merhaba Kızlar,
Gebe olanlara Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, isteyenlerin de kucağı boş kalmasın dilerim
Ben de yeni gebeyim.
Son adet tarihim 1 Mart
Beklediğim adetim 31 Mart
1 Nisan Betahcg 363
3 Nisan betahcg 859
4 Nisan betahcg 1300
5 Nisan betahcg 1422
Sizce iyi yükselmiş mi?
Bugün aynı zamanda transvajinal ultrason oldum. Kese için biraz erken görülebilir de görünmeyebilir de dedi doktorum. Ama dış gebelik olmadığına kesin kanaat getirdi. 1-2 güne keseyi görebilirmişiz. Haftaya gel yine bakalım dedi.
Acaba devlet hastanesindeki ultrasonografi makinalarından dolayı mı gözükmedi kese?özele gitsem yarın, keseyi görür müyüm acaba? Ne dersiniz? Değerim artar umarım
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda hamile kalırız insBenim regl geldi kızlar haber veriyim dedim.. inşallah çoğalın:) sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah❤
Hayırlısı olsun canım benimBenim regl geldi kızlar haber veriyim dedim.. inşallah çoğalın:) sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah❤
Canım benim bi arkadasim Hamilelikten önce de içiyordu hamilelikte de içti ona bişey olmadı bebişine de. Tabiki bıraksan güzel olur ama bir nedene bağlama üzme kendini ben de öyleyim bişey olsa hep kendime suç arıyorumeşim de kullanmıyor ama ben kullanıyorum o yüzden hamile kalamıyorum belki diye stresin dibine vurdum. streslendikçe de daha çok sigara içiyorum. kısır döngü gibi bir şey oldu
Herkesin 1000 üstü olunca gorunmeyeliyo canım çok zor biliyorum ana rahat olmaya çalış ben 3000 lerde gördümMerhaba Kızlar,
Gebe olanlara Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, isteyenlerin de kucağı boş kalmasın dilerim
Ben de yeni gebeyim.
Son adet tarihim 1 Mart
Beklediğim adetim 31 Mart
1 Nisan Betahcg 363
3 Nisan betahcg 859
4 Nisan betahcg 1300
5 Nisan betahcg 1422
Sizce iyi yükselmiş mi?
Bugün aynı zamanda transvajinal ultrason oldum. Kese için biraz erken görülebilir de görünmeyebilir de dedi doktorum. Ama dış gebelik olmadığına kesin kanaat getirdi. 1-2 güne keseyi görebilirmişiz. Haftaya gel yine bakalım dedi.
Acaba devlet hastanesindeki ultrasonografi makinalarından dolayı mı gözükmedi kese?özele gitsem yarın, keseyi görür müyüm acaba? Ne dersiniz? Değerim artar umarım
Yâ nasip.... Rabbim inşallah senin gibi evlat sevgisi yüreğine işlemiş anne adaylarına en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versinBenim regl geldi kızlar haber veriyim dedim.. inşallah çoğalın:) sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah❤
Benim 2.48 çıkmış ben yeni yaptırdım doktor henüz yorum yapmadı başka hangi tahlilleri yaptirdinKızlar ben tiroit için doktora gitmiştim ya tsh:3 t3,t4 diğer değerler gayet iyi sıkıntılı bir durum yok.Doktor ilaç vermedi ama diğer bütün her şey normal ilaç kullanmana gerek yok dedi.Sıkıntılı bir durum olmaz değil mi?
bir duyayım hamile olduğumu çok net kararım ağzıma sürmeyeceğim başka türlü bırakamam zaten ancak bu denli çok istediğim bir şey olmalıCanım benim bi arkadasim Hamilelikten önce de içiyordu hamilelikte de içti ona bişey olmadı bebişine de. Tabiki bıraksan güzel olur ama bir nedene bağlama üzme kendini ben de öyleyim bişey olsa hep kendime suç arıyorum
Hadi inşallah bir taşla iki kuşbir duyayım hamile olduğumu çok net kararım ağzıma sürmeyeceğim başka türlü bırakamam zaten ancak bu denli çok istediğim bir şey olmalı
Zorlu süreç atlatmışsın bundan sonrası inşallah güzel ve hayırlısı olurİyi akşamlar hanımlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende uzun sayılmayacak ama dolu dolu geçmiş iki yıllık sürecin sonunda şuan yeniden hamileyim. Yeniden diyorum çünkü 5 kimyasal, 1 dış gebeliğim oldu. Bu 7.gebeliğim ve şükür ilk üç tahlilimiz gayet iyi artışla oldu
1 Nisan 31
3 Nisan 104
5 Nisan 307 çıktı
Nasipte varsa perşembe günü görebiliriz dedi doktor
T3,T4, anti tpo bunları yaptırdım canım. Hepsini bir değerlendiriyorlarmisBenim 2.48 çıkmış ben yeni yaptırdım doktor henüz yorum yapmadı başka hangi tahlilleri yaptirdin
Amin inşallah canımZorlu süreç atlatmışsın bundan sonrası inşallah güzel ve hayırlısı olur
Merhaba bebişin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsunAralık annişleri napıyosunuz
Bunlari bana yaptırmadı başka da var tabi de bu yazdıkların yokT3,T4, anti tpo bunları yaptırdım canım. Hepsini bir değerlendiriyorlarmis