Amin çok sağol canım senin de hayırlı olsun Allah sevincini yaşatsın evet zor geçiyo ve hiç stresi bitmiyo bi değer yada süreç geçip diğeri başlıyo doğuma kadar 10000 kere doğurcazMerhaba bebişin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Kısmetse bende Aralık annesi olacam ama bugünler biraz stresli geçiyor değer iyi arttı mı kese ne zaman görülecek kalp atışını ne zaman duyarız bi geçip gitseydi şu günler
Aynen canım bide benim annem ve ablam bana yakın düşüklerimde ve dış gebeliğim de beni gördükleri için şuan neredeyse yerinden kalkma bardak kaldırma diyecekler, benimki bitse onlarınki başlıyorAmin çok sağol canım senin de hayırlı olsun Allah sevincini yaşatsın evet zor geçiyo ve hiç stresi bitmiyo bi değer yada süreç geçip diğeri başlıyo doğuma kadar 10000 kere doğurcaz
Hayırlı sabahlarHayrli sabahlar herkese
Ben aralıkta düşük yaptım başından sonuna kadar eşim dışında kimse bilmedi bunu da hala kimse bilmiyo sağolsun eşim yardimci olmaya çalışıyorAynen canım bide benim annem ve ablam bana yakın düşüklerimde ve dış gebeliğim de beni gördükleri için şuan neredeyse yerinden kalkma bardak kaldırma diyecekler, benimki bitse onlarınki başlıyor
Geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın tekrar. Yok sağolsun annemle ablam her aşamada yanımda oldu zaten bir tane olmadı benim maşallh bu 7.gebeliğimBen aralıkta düşük yaptım başından sonuna kadar eşim dışında kimse bilmedi bunu da hala kimse bilmiyo sağolsun eşim yardimci olmaya çalışıyor
Allahım sanada en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah ❤Benim regl geldi kızlar haber veriyim dedim.. inşallah çoğalın:) sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah❤
Aaa üzüldüm canım bu grupta bi arkadaş da öyle olmuş haklılar tabi inşallah mutluluğun daim olsunGeçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın tekrar. Yok sağolsun annemle ablam her aşamada yanımda oldu zaten bir tane olmadı benim maşallh bu 7.gebeliğimşimdi benden heyecanlılar tabi bu aşamada ablamın hamileliği ve enfeksiyona bağlı erken doğum süreci de oldu hep birlikte aştık çok şükür
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAaa üzüldüm canım bu grupta bi arkadaş da öyle olmuş haklılar tabi inşallah mutluluğun daim olsun
Hadi inşallah canımKizlar predictor ile yaprigim.test negatif cikmisti siz once freely ile yaptim silik çizgiyi esim de ben de gördük yarin sabah yine yapicam ayy inş daha kesin bi cizgi görürüm
Cnm inşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağına. Kendiliğindenmi oldu bebiş. Ne kullanıyor sun ilaç. Bende 5 kez kimyasal geçirdim 2 yıl içinde 1 yıldır hiç gebelik oluşmuyor. İgneye başladınmı farklı kullandıgın bişey varmıİyi akşamlar hanımlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende uzun sayılmayacak ama dolu dolu geçmiş iki yıllık sürecin sonunda şuan yeniden hamileyim. Yeniden diyorum çünkü 5 kimyasal, 1 dış gebeliğim oldu. Bu 7.gebeliğim ve şükür ilk üç tahlilimiz gayet iyi artışla oldu
1 Nisan 31
3 Nisan 104
5 Nisan 307 çıktı
Nasipte varsa perşembe günü görebiliriz dedi doktor
Allah razı olsun canım benimCnm inşallah sağlıklı şekilde alırsın kucağına. Kendiliğindenmi oldu bebiş. Ne kullanıyor sun ilaç. Bende 5 kez kimyasal geçirdim 2 yıl içinde 1 yıldır hiç gebelik oluşmuyor. İgneye başladınmı farklı kullandıgın bişey varmı
Hadi inşallah ya Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahKizlar predictor ile yaprigim.test negatif cikmisti siz once freely ile yaptim silik çizgiyi esim de ben de gördük yarin sabah yine yapicam ayy inş daha kesin bi cizgi görürüm
Pıhtılaşma çıktı ama son gebelik te clexan kullandık yine kimyasal oldu. Dna hasarı baktırmadık. Ros neAllah razı olsun canım benimBu defa hsg den sonra kendiliğinden oldu canım. Hiç pıhtılaşma ve eşine ros yada sperm dna analizi baktırdın mı?
Hayırlı mutlu haberlerin olsun canımYarın ikinci çekime gideceğim heyecanlıyım. Kese'den sonra tekrar görüşeceğiz yavrumla :)
İnşallah canım amin.Hayırlı mutlu haberlerin olsun canım
Pıhtılaşma değerin kaç çıkmıştı canım bi de kan tahlilinde kısa adları oluyor ya senin o ad neydiPıhtılaşma çıktı ama son gebelik te clexan kullandık yine kimyasal oldu. Dna hasarı baktırmadık. Ros ne