Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Pazartesi gelişimi görmeye gidiyorum allahım çok heyecanlıyım. Eşime belli etmemeye çalışıyorum :) Bakıyorum o e-bebekten oyuncak kıyafet filan gösteriyor. ikimiz de heyecanlıyız. :) Sen büyüksün ya Rab
yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.
yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.
eşim de kullanmıyor ama ben kullanıyorum o yüzden hamile kalamıyorum belki diye stresin dibine vurdum. streslendikçe de daha çok sigara içiyorum. kısır döngü gibi bir şey oldu
eşim de kullanmıyor ama ben kullanıyorum o yüzden hamile kalamıyorum belki diye stresin dibine vurdum. streslendikçe de daha çok sigara içiyorum. kısır döngü gibi bir şey oldu
Kızlar bende dun aksam gittim doktora değerim 772 çıkmıştı ultrasonda kese göremedi daha çok yeni 10 gun sonra gel dedi banada ağrın yoksa sorunda yok dedi ama