2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
aşılamadan sonra çok düzenliydi hep 28 oldum son birkaç aydır benmde dün bat günüydü hala gelen giden yok belirtilerim çoktu ama onlar da azaldı
Benim de mayısta kürtajdan sonra düzene girmesi zaman aldı son 5 6 aydır 28 günde geliyor.. bakalım bekleyelim görelim 😍

Pazartesi gelişimi görmeye gidiyorum allahım çok heyecanlıyım. Eşime belli etmemeye çalışıyorum :) Bakıyorum o e-bebekten oyuncak kıyafet filan gösteriyor. ikimiz de heyecanlıyız. :) Sen büyüksün ya Rab

Yumurtlama gününde ve 2 günde bir yaptık
yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.

yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.
biz sigara içmiyoruz.

kızlar 5ci haftada kese görünür mü beni doktor ayın 9una çağırdı o zaman belli olur mu
Kızlar bende dun aksam gittim doktora değerim 772 çıkmıştı ultrasonda kese göremedi daha çok yeni 10 gun sonra gel dedi banada ağrın yoksa sorunda yok dedi ama

X