- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
aşılamadan sonra çok düzenliydi hep 28 oldum son birkaç aydır benmde dün bat günüydü hala gelen giden yok belirtilerim çoktu ama onlar da azaldıHayırlısı canım inşallah gelen giden olmaz dadüzenli midir reglin?
Benim de mayısta kürtajdan sonra düzene girmesi zaman aldı son 5 6 aydır 28 günde geliyor.. bakalım bekleyelim görelimaşılamadan sonra çok düzenliydi hep 28 oldum son birkaç aydır benmde dün bat günüydü hala gelen giden yok belirtilerim çoktu ama onlar da azaldı
Senden umutluyum canımKuzum bugun bat. test yaptım sabah negatifti ama gelen giden yok henüz gelince haber ederim..
Gözün aydın hayırlı olsunBayanlar gebelik testi yaptim.çift çizgi çıktı Hayrlisi olsun inşallah
İnşallahh sağol kuzuuSenden umutluyum canım
Yok canım şuan doktor yok.. pazartesi gitcem inşallah nasipseCanım sen gördün mü keseyi?TSH tahlili yaptırdın mı ne durumdasın?
Gözün aydınGözün aydın hayırlı olsun
Sakn vazgeçme ben 1.5 sene mücadele ve 2 aşılamadan sonra sonuç aldım..bir negatif daha artık umudum kalmadı kızlar
bu ay neler yaptınız nelere dikkat ettinizSakn vazgeçme ben 1.5 sene mücadele ve 2 aşılamadan sonra sonuç aldım..
yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.Yumurtlama gününde ve 2 günde bir yaptık
biz sigara içmiyoruz.yaa ben neler yapmaya çalışıyorum asitli içecek ve abur cuburu kestim nescafeyi sade içmeye başladım ve çok azalttım hayıt tohumu çayı içtim dışarda yemek yememeye çalıştım ama bir tek sigarayı bırakamadım şimdi kendimi o yüzden suçluyorum.
eşim de kullanmıyor ama ben kullanıyorum o yüzden hamile kalamıyorum belki diye stresin dibine vurdum. streslendikçe de daha çok sigara içiyorum. kısır döngü gibi bir şey oldubiz sigara içmiyoruz.
bu ay bir de sigarayı azaltarak dene .rabbim kucagını bos bırakmasın inşallah gönlüne göre versineşim de kullanmıyor ama ben kullanıyorum o yüzden hamile kalamıyorum belki diye stresin dibine vurdum. streslendikçe de daha çok sigara içiyorum. kısır döngü gibi bir şey oldu
inşallah hepimizinbu ay bir de sigarayı azaltarak dene .rabbim kucagını bos bırakmasın inşallah gönlüne göre versin
Kızlar bende dun aksam gittim doktora değerim 772 çıkmıştı ultrasonda kese göremedi daha çok yeni 10 gun sonra gel dedi banada ağrın yoksa sorunda yok dedi amakızlar 5ci haftada kese görünür mü beni doktor ayın 9una çağırdı o zaman belli olur mu
Rabbim tez zamanda hayrlı haber duymanı nasib etsininşallah hepimizin