2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Cnm ilk bıraktığımızda 11 de uyuyordu sonra 10-9 falan diye geriliyor. Bizim zaten harale gürele yatmamız 20.30 -21 oluyor. 5 dk 10 dk öne çekersin gün gün ama kendine sıkıntı yapma.
Şimdi bende yanına yatıyorum o babasının yastığına yatıyor uyku arkadaşını eline alıyor bende arkasından pış pış yapıyorum. Hedefim pış pış bırakmak yavaş yavaş. Uykuya geçmedi diyelim ki 21:00 de başladık yat kalk zıpla oyna 40 dk veya 30 dk sürüyor sence normal mi ?

Normal mi bilemem, gördüğüm 1çocuk var o da büyük kızım, 2-3 yaş arasında uykuya dalması 1.5 saati aşıyordu, su getir süt getir tabağımda yemek kaldı çişim geldi babamı öpmedim oyuncak kaldı vs vs. Aklına ne gelirse. Şimdi uykuya dalması 3 dk müziğini koy yanına 3 dk sonra paket
Buna göre 30 dk güzel bir süre bir de cnm şuan geçiş döneimdeyiz, o da bilmiyor kendini nasıl sakinleştirecek nasıl uyuyacak zamanla buluyorlar.

Doğru yaaa geçiş dönemi bence önümüzdeki ay çok daha iyi olacağız

Birde öğlen uykusu tam 2 saat oldu bugün . Akşama dediğim gibi erken başlayacağım bakalım ne olacak aşırı merak ediyorum

Birde öğlen uykusu tam 2 saat oldu bugün . Akşama dediğim gibi erken başlayacağım bakalım ne olacak aşırı merak ediyorum
Bizim de uykusu oluyo yatağa getiriyorum kaçıyor. Yarim saat yatakta yat kalk yaptı. En son keçileri sayıyordu galiba

25 dk da uyudu ama en son ağıt başladı
Canım yeni gördüm maşallah kaana, çocuğum sana daha ne yapsın ne güzel düzenli gel benimkine dene yok uyku saati yok kitap okuma falan yok ilk doğduğundan beri cins çok kolay adapte oldu maşallah sanada iyi geldi çok dillendirme kimseye nazar değer Allah korusun

Oyalamaya çalışıyor canım. Açmıyor. Dün geceki krizi saymazsak iyi gidiyorduk. Aslında günde yarım saat izlesin istiyorum ama önünü alamadığım için vazgeçiyorum

Gece olayı çok kötü ya bikez gece uyutamadım 1 saat ağladı akıllı eşim Sakinleştirecek komşular uyanacak diye aldı oturma odasın açtı tv ee napalım diyo 2 3 saat izledi baktım başka günler uyanıyo içeri gidelim diyo eşimi paraladım sanki o oturuyo başında şükür unuttu uyanırsa gezmek istediğinde götrüyorum bak karanlık diyorum bazen anlıyo bazen feryat figam

Ay evet dur ama bak bir önceki gün 50 dk da uyudu

Emzirmeyi ilk bıraktığım birkaç gün tabletten odaya ninni açtım sonra bir akşam Kaan başladı ağlamaya neymiş ninni kapatacakmışım başka şey izleyecekmiş şimdi bırak odaya tabletten ninni sesi açmak telefonumu bile dışarda bırakıyorum o derece kendini paraladı ağlamaktan

Sıfır ekran malesef mümkün olmuyor. Birinci çocukta bir şekilde Sıfır ekran yapabiliyoruz ama ikinculerde cok mümkün olmuyor çünkü hem zamanımız az hem de büyük izliyor . Ben de sadece yemek saatlerinde 10 ar dakika yani günlük uarim saati geçmiyorum . Benim çocuk zaten izlemeyi çok seviyor parkta cocuklari saatlerce izleyebilir ekran versem saatlerce sesini çıkarmadan izleyeceğine çok eminim.

Bende yemek saatlerinde belirli şeyler açıyorum tabletten yoksa asla olmuyor ne yazık ki

Bugün telefonsuz uyudu

Hah tam da bu

Bu süper bir haber öğlen uykusuna kaçta yatıp kaçta kalkmıştı geceye kaçta yattı
Ben saate bakmam ki, yattığında müge anlı bştmek üzereydi, 12.30 desek 3 e gelirken de kalkmıştır. Akşam 8.30 civarıydı yatışı.
Gece 2 gibi uyandı, biberonda az süt varsu içti uyudu, 4 gibi kalktı, yanına gittim, ayağa kalkmıştı ama yatağa dönüp tekrar uyudu. Biraz mızırdadı ama hiç yü vermesim uyuyor numarası yaptım uyudu. 8 de evdeki sese uyandı.
Bğyğk ateşliydi gece 1 saat anca uyudum. Ve bugün okula gitmesi 2 çocuk, uykusuz, akşama annemler gelecek, ne de olsa misafir , yemek temizlik yapılacak, kolay gelsin bana.

Yaaaa çok geçmiş olsun kolay gelsin bence iyi gidiyoruz . Ama dün gece 2 kere az az su içti 1 kere de direk geri uyudu 3 kere kalktı yani . Bunu benim çözmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…