2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bende yemek saatlerinde belirli şeyler açıyorum tabletten yoksa asla olmuyor ne yazık ki
Benimki videoyla yediriyodum yine azda olsa ama bıraktım şimdi çok çok az yiyo koyuyorum önüne ben yedirince sevmiyo çünkü yerse yiyo bikaç kaşık dün akşam sadece 4. Tane nohut yedi aç aç yattı 😳 bıraktım kendi haline öyle böyle büyüyecek bakalım

Benimki videoyla yediriyodum yine azda olsa ama bıraktım şimdi çok çok az yiyo koyuyorum önüne ben yedirince sevmiyo çünkü yerse yiyo bikaç kaşık dün akşam sadece 4. Tane nohut yedi aç aç yattı 😳 bıraktım kendi haline öyle böyle büyüyecek bakalım
KızZ gün içindeki tüm ekranı kes sadece yemek masasında aç niye kestin orayı 😲

Sıfır ekran malesef mümkün olmuyor. Birinci çocukta bir şekilde Sıfır ekran yapabiliyoruz ama ikinculerde cok mümkün olmuyor çünkü hem zamanımız az hem de büyük izliyor . Ben de sadece yemek saatlerinde 10 ar dakika yani günlük uarim saati geçmiyorum . Benim çocuk zaten izlemeyi çok seviyor parkta cocuklari saatlerce izleyebilir ekran versem saatlerce sesini çıkarmadan izleyeceğine çok eminim.
Aynen 2. De şansın olmuyo bazen

Canım nedenini hemen açıklıyorum benimki çok abarttı yemekten sonra da devamlı istedi ve abisi 7 yaşında hala videosuz yemez o iyi gelmedi bize o yüzden yerse yer yemezse yemez kestim oğlum büyüdüyse buda büyür inş🤣

Canım nedenini hemen açıklıyorum benimki çok abarttı yemekten sonra da devamlı istedi ve abisi 7 yaşında hala videosuz yemez o iyi gelmedi bize o yüzden yerse yer yemezse yemez kestim oğlum büyüdüyse buda büyür inş🤣
Ayyyy 😃😃😃 ben böyle diyemiyorum ne yazık ki 😃 bugün ne yedi

Ben açıkçası yemek saatinde daha çok yesin diye değil de döküp sacmasin diye izletiyorum😂 dediğin gibi öyle böyle büyüyecekler telafisi zor olan şeyler yapmak zorunda kalmayalım da kilo alınır verilir.

Ben açıkçası yemek saatinde daha çok yesin diye değil de döküp sacmasin diye izletiyorum😂 dediğin gibi öyle böyle büyüyecekler telafisi zor olan şeyler yapmak zorunda kalmayalım da kilo alınır verilir.
Hahah bende mama sandalyesinde otursun sakince diye 😃

Ayyyy 😃😃😃 ben böyle diyemiyorum ne yazık ki 😃 bugün ne yedi
Sabah yok denecek kadar az yumurta, öğlen az lahmacun biraz poğaça verdim eline dışardaydık, çorba aldım az yedi belki 8 10 kaşık, eve geldim gözleme vardı yine ondan tırtıkladı akşam patates yemeği ve bulgur vardı 3 kaşık anca yedi 🤣canı ne isterse öyle yiyo karışmıyorum kg hala 10 anca oldu heralde

😂bide benimki kendi yemek istiyo video izlee de değişmez ondan veriyorum önüne heryer pis 🤣

Ne izliyor diye sorarsanız hiç bir şey her videoyu 30 saniye izliyoruz ve hemen başlıyor ıh ıh değiştir demeye beni deliriyor masada stresim tavan yapıyor

😂bide benimki kendi yemek istiyo video izlee de değişmez ondan veriyorum önüne heryer pis 🤣
Benim oğlan da buzdolabını açıyor birşeyi alıyor kapatmıyor de ötüp duruyor mesela zeytin aldı ya gidip halının ortasına tükürüyor mutfak halısı ayda 1 kere yıkamaya gidiyor 🤭

Uykuya yıne telefonsuz geçtik, yemekte tel. Açmam. Chip potato bitti, netflix ekranında silindi, açmayacağım artık, görmezse unutur aslında ama biz kıza potato diyoruz aklına getiriyoruz😂 ama tam bir potato (fare).

Yemek konusunu bıraktım ben de, azılar ve hastalık birleşince iştah hepten gitti, 8-9 kaşığa az demişsin N Nehir-derin2 benim azım 2 kaşık😂, 8 kaşık ooo iyi doydu😂😂

BiZde suluksuz uykuya geçtik 😃 size yemin ederim 34 dk da 1000 kez döndü artık daral geldi bağıracaktım 😃 bizim yatağa sığmıyor kaç kez düşeceksin diye kızdım

Uykuya yıne telefonsuz geçtik, yemekte tel. Açmam. Chip potato bitti, netflix ekranında silindi, açmayacağım artık, görmezse unutur aslında ama biz kıza potato diyoruz aklına getiriyoruz😂 ama tam bir potato (fare).

Yemek konusunu bıraktım ben de, azılar ve hastalık birleşince iştah hepten gitti, 8-9 kaşığa az demişsin N Nehir-derin2 benim azım 2 kaşık😂, 8 kaşık ooo iyi doydu😂😂
Senin kız bezi kaç numara kullanıyor 😀 sanırım sleepy 5+ geçmem lazım her yer ciş çünkü

Ne izliyor diye sorarsanız hiç bir şey her videoyu 30 saniye izliyoruz ve hemen başlıyor ıh ıh değiştir demeye beni deliriyor masada stresim tavan yapıyor
Benimki videolari kendisi degistirip duruyor. Bizde de bagimli olmaya basladigini farkettigimden beri (vermedigimde aglama krizleri gecirince) vermemeye calisiyorum .Verirsemde telefonu uçak moduna alıyorum, biraz çıldırıyor sonra vazgeçiyor. Olmadi kendisini çektiğimiz videolara bakiyor.

Ya benim sıkıntım da aşırı odaklanarak izliyor. Aşırı ilgisini çekiyor zaten biseyleri izlemeye bayılıyor. Yani saatlerce izletsem sesini çıkarmadan izler bu beni korkutuyor ipun ucunu azıcık kaçırsam direkt ekran bağımlılığı olacak bir çocuk.

Ya benim sıkıntım da aşırı odaklanarak izliyor. Aşırı ilgisini çekiyor zaten biseyleri izlemeye bayılıyor. Yani saatlerce izletsem sesini çıkarmadan izler bu beni korkutuyor ipun ucunu azıcık kaçırsam direkt ekran bağımlılığı olacak bir çocuk.
Ne zaman izliyor mesela ne izliyor ? Bence her çocuk böyle o yüzden canını sıkma

Benimki videolari kendisi degistirip duruyor. Bizde de bagimli olmaya basladigini farkettigimden beri (vermedigimde aglama krizleri gecirince) vermemeye calisiyorum .Verirsemde telefonu uçak moduna alıyorum, biraz çıldırıyor sonra vazgeçiyor. Olmadi kendisini çektiğimiz videolara bakiyor.
Ben asla dokunmasına izin vermiyorum. Çünkü benim oğlana neyi versek hep daha fazlasını istiyor. Yemek bittiği an kapatıyorum ve müzik saati bitti diyorum genelde ağlamıyor ama ağlarsa da asla geri açmıyorum . Telefonuma hiç dokundurmam

Benim de oğlum öyle ya. Saatlerce izleyebilir. Ama çok şükür düzene girdi. Kardeş uyuyunca önce benim seçtiğim genelde (harfler köyü-yada yusufun dünyası, harfler köyü cok etkili oldu şu an da bütün kuran harflerini biliyor. Hatta arapça kelimelerbile öğrendi "ya şafi, cemalun" gibi tabi ne demek olduklarinida ) sonra kendi seçtiği 10 dk lik bi video izleyip kendi kapatiyor. Ekran açıkken kizim uyanirsa oda izliyor ama Kizimin pek ilgisini çekmiyor bi süre sonra sıkılıyor yanima geliyor. Benim tlf da da 2 uygulama var cocuklar için. Ingilizce harflerin sayilarin renklerin falan oldugu bir uygulama, oğlum istediğinde interneti kapatip veriyorum ya çektiğim videolara bakiyor ya uygulamalara sonra sıkılıp birakiyor zaten. Kizimda genelde onun yaninda izliyor, onun dışında kizim tlf falan istemiyor hiç. Ben genelde çocuklara yasaklamadan kendilerinin birakmasini sağlayacak şekilde uygulamaya çalışıyorum. Istediğin de veriyorum evet ama kendisi bırakıyor ve bu cok uzun sürmüyor.

Yasaklı şeyler hep daha cazip geliyor çünkü. Kendimden Biliyorum diyetteyim diye canim hergün çikolata istiyor, normal zamanlarda bile bu kadar istemezken hemde 😂😂

X