2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Gece beslenmesini bırakınca sakın suya alistirmayin diyorlar. Bu defa aynı süt için kalktigi gibi su için kalkiyorlar. Suyu da bırakın daha başındasıniz kaliteli uyku için gece yeme içme uok
Evet bu doğru bir kez istiyor sadece birde yatarken çok içiyor bence yatak odasına giderken mutfakta içirip bitirip suluğu hiç odaya sokmamak lazım . Ayrıca öğlen uykusunu 2 saatten fazla uyutmamak lazım

Memeyi bırak deliksiz uyuyacak vs yalan dolan galiba baksana
Ben Ümitsizim artık kabullendim
Dişten değil ya dün gece korktu galiba çünkü çok ağladı ve birşeyler anlatıp tarif etti rüya gördüğünü düşünüyorum.
Kıyamam yavrum
Birde memeyi bıraktık şimdi De suya sardı yatarken bir sürü su içiyor ve bezi dışarı taşırıyor her yer cişşş
Benimki 6 aylıktan beri öyle gece uyanıp su içer önce sonra emer. Hiç değişmez
Gece beslenmesini bırakınca sakın suya alistirmayin diyorlar. Bu defa aynı süt için kalktigi gibi su için kalkiyorlar. Suyu da bırakın daha başındasıniz kaliteli uyku için gece yeme içme uok

Ama işte alışkanlıktan mı yoksa o an ihtiyaçtan mı su içiyor çözemiyorum ki ev 26 derece yani sıcak

Yattigi oda da 26 derece ise, biraz sicak degil mi? Alisik olabilir aslinda ama max 23-24 derece olmali diyen doktorlar var. Aklinda bulunsun.
Evet sıcak ve perdenin altından cam açıyorum . O yatmadan önce de ardına kadar açıyorum ki sırf serinlesin. Yaşadığımız şehir sıcak ne yazık ki

Bende yeni başladım zaten deliksiz uyusun allah aşkına ya . Ne kadar iyi gidiyordu 2 gündür yine Bozuldu . Öğlen uykusundan kaç kere uyandı. Sebeb ne yani acaba
Canım azıların huzursuzluğu bence benimki çığlık atmaları bıraktı uyanıyo ağlıyo ama su içip yatıyo

Ben altını açarken bile eline tel veriyorum yoksa asla durmuyor yerinde öyle diyim anla. İçin rahatlamıstır artık canım
bi ara videoya deli gibi alışmıştı arabada dursun diye veriyodum işyerine gittim tabi bensiz durmuyo genel md gördü adamda hakim yani böyle boş biri değil ya çok erken yazık etmişsin deyince bi bozuldum anlatamam anlatıyorum işte hiç durmuyo falan diye ama kendimi kötü hissettim dedimki kesecem ağlasın inan 3 4 gün ağladı unuttu şükür ve o olmadanda oyalanıyo tabi tv nin gözüne vuruyoruz ama ona şükür

Canım azıların huzursuzluğu bence benimki çığlık atmaları bıraktı uyanıyo ağlıyo ama su içip yatıyo
Nehir tam 1 hafta oldu memeyi bırakalı . Bir arkadaşım diyor ki daha çok yeni düzene oturacak şuan böyle olması Bile çok iyi kolay alıştı diyor sence de öyle mi gerçekten

Kızlar bizim de gece uykuları felaket yanında ayrıldığım zaman maksimum 1 saat tek uyuyor sürekli ya meme ağzında olacak ya elinin altında o zaman hiç uyanmıyor. Ben de yanıma almak istemiyorum alışır diye ama böyle de her yerim tutuluyor git gel yapmaktan doğru düzgün uyuamıyorum

İşte aynı bizde böyleydik gece uykusunu geç gündüz de aynen böyleydi

Nehir tam 1 hafta oldu memeyi bırakalı . Bir arkadaşım diyor ki daha çok yeni düzene oturacak şuan böyle olması Bile çok iyi kolay alıştı diyor sence de öyle mi gerçekten
Tabi ki kolay alışmış maşallah. Ben nasıl bırakırım hiçbir fikrim yok. Okuldan geldiğim an üstüme saldırıyor meme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…