- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 38
Dün gece ilk kez kalktı, 1.50de uyandı, ben de uyku sersemi hemen gittim yanına aslında gitmesem belki tekrar dalacaktı, emzirirken abla uyanmasın diye a dese gidip memeyi verip susturuyordum, alışkanlık kalmış uyuması 4.00 idi. Önve kalktık evde gezindik, süt istedi,1 bardaktan az süt varmış, yatarken onu içti ama yetmedi belkş yetse uyıyacaktı, sonra ağladı, abla uyanmasın diye youtube versim, 1 saat kadar yarı uyur yarı uyanık izledi, ben de uyudum yanında ara ara, sonra ekranı kapatmış ama ses geliyordu, bana aç dedi, uyuyor numarası yaptım, delirdi açamayınca, beni kaldırdı ama üstümde de yatıyor bu arada ben böyle iki büklüm, pış pış vurdum popoya derken küt yastığı kafaya koydu ve uyudu, saniyesinde. Tabi bu arada büyük çoktan uyanmıştı, kulağım ağrıyor diye ağlıyordu, ona damla damlattım şurup verdim, müzik açtım yattım, uyımam 5.30 olmuştu. 7de de kalkıp okula gittikNehir tam 1 hafta oldu memeyi bırakalı . Bir arkadaşım diyor ki daha çok yeni düzene oturacak şuan böyle olması Bile çok iyi kolay alıştı diyor sence de öyle mi gerçekten
Şimdi uyudu öğlen, uykum geldi dedi, yatağına yattı, elinde yine telefon, beni de istemiyor yatakta, 2 kez otobğsün tekerleği yuvarlak dinledi, 3ye gitmişti. Kendi uyuması güzel de telefon işi bozuyor. Şimdilik ses etmiyorum bu da bşr geçiş süreci diye. Artık emmek gelmiyor aklına.