2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Nehir tam 1 hafta oldu memeyi bırakalı . Bir arkadaşım diyor ki daha çok yeni düzene oturacak şuan böyle olması Bile çok iyi kolay alıştı diyor sence de öyle mi gerçekten
Dün gece ilk kez kalktı, 1.50de uyandı, ben de uyku sersemi hemen gittim yanına aslında gitmesem belki tekrar dalacaktı, emzirirken abla uyanmasın diye a dese gidip memeyi verip susturuyordum, alışkanlık kalmış uyuması 4.00 idi. Önve kalktık evde gezindik, süt istedi,1 bardaktan az süt varmış, yatarken onu içti ama yetmedi belkş yetse uyıyacaktı, sonra ağladı, abla uyanmasın diye youtube versim, 1 saat kadar yarı uyur yarı uyanık izledi, ben de uyudum yanında ara ara, sonra ekranı kapatmış ama ses geliyordu, bana aç dedi, uyuyor numarası yaptım, delirdi açamayınca, beni kaldırdı ama üstümde de yatıyor bu arada ben böyle iki büklüm, pış pış vurdum popoya derken küt yastığı kafaya koydu ve uyudu, saniyesinde. Tabi bu arada büyük çoktan uyanmıştı, kulağım ağrıyor diye ağlıyordu, ona damla damlattım şurup verdim, müzik açtım yattım, uyımam 5.30 olmuştu. 7de de kalkıp okula gittik
Şimdi uyudu öğlen, uykum geldi dedi, yatağına yattı, elinde yine telefon, beni de istemiyor yatakta, 2 kez otobğsün tekerleği yuvarlak dinledi, 3ye gitmişti. Kendi uyuması güzel de telefon işi bozuyor. Şimdilik ses etmiyorum bu da bşr geçiş süreci diye. Artık emmek gelmiyor aklına.

Benimki de gece uyandı tv istedi. Açmadın ağladı. Eşime göre saçmalıyormuşum. Tek sıkıntı ciddi sinirleniyorum. Sabah 8 de okula gidecektim. Eve okuldan 5 buçukta gelmiştim zaten. Bedenim isyandaydı tabi

Değişiklik var mı öncesine göre

Gündüzde öyle şu an 1 saat oldu uyuyalı uyandı memede devam ediyor
3 tane seçeceğin var bence
1. Si sabretmek emzirme bitimine kadar yani diyelim 24. Ayda bırakmak istiyorsun o zamana kadar..
2. Si sabretmeyip emzirmeden uyutmayı öğretmek ve gece beslenmesini kesmek . Ben bunu denedim ama sabrım yetişmedi çünkü çok uykusuz ve yorgundum zaten değerlerim de düşmüş .
3. Emzirmeyi kesmek meme tamamen saf dışı kalınca toparlanıyor .
Tabi ki kolay alışmış maşallah. Ben nasıl bırakırım hiçbir fikrim yok. Okuldan geldiğim an üstüme saldırıyor meme diye
Aynı benim oğlum böyleydi işte . İlk önce gündüz emzirmeyi düzenledim azalttım sadece uyku saatlerinde devam ettim . Sonra 1 hafta boyunca bol bol konuştum sen dev gibi bir çocuk oldun süte ihtiyacın kalmadı ki bak babana bana biz annemizden süt içmiyoruz sende içme artık . Sonra meme biraz hastalandı doktor teyze öyle söyledi vs diyerek devam ettim sonra da kestim .
Koltuk altımdaki süt şişliği de gitmiş.
Benimde geçmiş çok şükür ağrım kalmadı birkaç ilacım var onu da bitireyim daha iyi olacak 2 göğsüm de eşitlenmiş

Benimki konuşmaya başlayınca hoşuna gitmezse parmağını ağzına götürüp şşş diyor devam edersem sus diye ağlıyor
Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor bir de tüm gün ayaktasın
Ah sorma 10 yaş yaşlandım yeminle. 2. Yi yaparsam 3 yıl çalışmıcam

Çok kararsızım tuçe bir yanım yaza kadar emzir diyor. Bir yanım 24 ay dolunca bırak zorlama kendini diyor. Gece beslenmesini kesmeyi de düşündüm ama göze alamadım onu çünkü çok inatçı bi çocuk. Ya hep ya hiç olmalı ama nasıl olacak bilemiyorum

Kızlar ben şöyle yapmaya başladım . Dün gece uyumadan önce hadi suyunu iç suluğu mutfağa bırak başka su ihtiyacımız yok sabah kahvaltıda içeriz dedim öyle yaptık . Sonra yatağa gittik diyelim ki saat 20:45 kitap okuduk ( 20:45 te normalde emzirmeye yani uyutmaya başlardım ) 21:00 de kitap bitti uyku zamanı dedik vs vs böyle biraz zıpla hopla vs oldu . Tam dalacak dalamadı hemen su istedi meme yerine suyu koymaya çalışıyor . Bende suluğu içerden getirdim aaaa dedim su bitmiş birkaç damla vardı verdim içti yattı bir daha istemedi . Gece 2 kere çok az içirdim . Bugün hiç içirmeyeceğim suluğu boş vereceğim bitmiş diye . Bir tek sabaha karşı 05:30 veya 06:00 da kalktığı zaman veririm o kadar . Aynı memede süt bittiği gibi sulukta su bitecek . Yanlız sanırım ben uyku saatini biraz kaçırmaya başladım gibime geliyor .20:45 te diyelim ki yatağa gidio kitap okuyoruz ya o saatte ışıkları kapatmamız uyku çabasına girmemiz gerekiyormuş gibime geliyor . Çünkü daha geç dalmaya başladı sanki

Yeni bir düzene alışıyor zamanla düzene oturur bence o

Ben emziremedim sırf uyku yüzünden o kadar gücüm kalmamıştı ki . Eşimle birşeyleri başlıyoruz çocuk uyanıyor ağlıyor herşey yarım koşa koşa çocuğa gidiyorum Duşa giriyoruz yarım çıkıyorum . Bir işim olsa benden başka kimse uyutamıyor hiç özgürlük alanım kalmamıştır. Gece çocuğun beşiğinde iki büklüm yatıyorum her yerim tutuk kocamın yanında yatağımda yatmak istiyordum.

Yeni bir düzene alışıyor zamanla düzene oturur bence o
Uyku saati ileri gitsin istemiyorum açıkçası . Büyüdüğü zaman bir miktar zaten gidecek . Çocuk biraz uyuyacak ki bizde evde zaman geçirelim yapamadığım işlerimi halledeyim filan. Saatleri kafadan attım normal yatış o saat değil şimdi yine başıma iş gelmesin diye atarak yazdım

Ben tam o durumdayım şu an sadece gece ilk uyuduğu zaman 2 ya da 3 saat uyuyor sonrası yanından ayrılırsam saat başı

Yeni düzene alıştıktan sonra gitmez bence Biliyorum senin normal saatini şaşırdım nasıl bu kadar ileri aldı diye

Ben tam o durumdayım şu an sadece gece ilk uyuduğu zaman 2 ya da 3 saat uyuyor sonrası yanından ayrılırsam saat başı
20:00 de uyurdu diyelim ki 21:30 dedin mi tık ağlardı 23:00 de ağlardı 03:00 ağlardı sonra saat başına geçerdik sürekli böyle ama sinir sistemim bitmişti

20:00 de uyurdu diyelim ki 21:30 dedin mi tık ağlardı 23:00 de ağlardı 03:00 ağlardı sonra saat başına geçerdik sürekli böyle ama sinir sistemim bitmişti
Bakalım ben nereye kadar dayanacağım

Cnm ilk bıraktığımızda 11 de uyuyordu sonra 10-9 falan diye geriliyor. Bizim zaten harale gürele yatmamız 20.30 -21 oluyor. 5 dk 10 dk öne çekersin gün gün ama kendine sıkıntı yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…