- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Bizde 2 yaş sendromu dibine kadar yaşanıyo herşeye ağlardı şimdi iyice son ses ağlıyoAşırı rahat bence yeniden doğmuşsa döndüm
Yok kuzum benimki abartı yoksa kontrollü olmasına karşı değilim ben
Bizde tv 0 kendimiz de izlemiyoruz . Tabletten belirli şeyleri sadece mama sandalyesinde otururken açıyorum günde 40 dk gibi toplam . Ela’nın söylediklerini çok katılıyorum ben ilerde sıkıntı oluyor . Mesela 4 yaşına gelsin belirli dklara izin verir kapatırım yine .Ya kızlar pslojimi bozdunuz hiç mi izlettirmiyosunuzben mi çok rahatım bilemedim
Aman ne bileyim ya yok zannediyordumDemek ki sürün çokmuş kız o kadar paraladın kendinisağmak rahatlatabilir
Benim oğlan da aynı giyinmiyor asla ama şuan bura hala 30 derece üzerinde o yüzden sakinim . Yanlız emzirmeyi bırakınca gündüz uykusu uzadı . Normalde 1 saat sonra uyanır emmek ve yeniden uyutulmak isterdi vs vs sürekli meme ağzında dursun isterdi o bitti ben rahatladımBizde 2 yaş sendromu dibine kadar yaşanıyo herşeye ağlardı şimdi iyice son ses ağlıyoya tüm gün zıbın ve tayt anca giyiyo öyle dışarı çıkıyo sürekli hasta mont giymiyo çocuk ya kazak hiç giymiyo dünya kadar kıyafet aldım daha dün tekrar gittim ayıcıklı falan aldım giymiyo bazen üşümesin diye iki kat zıbın giyiyoruz değişik takıntılı bi kız çok zor herşeyiyle zor bi büyüse başka bişey istemiyorum
Hemşire dedi ki aslında bırakmak istemiyormuşsun ben anlıyorum bırakmışsın geri dönüşü de yok ondan böyle oldun dediAnnelik canım ya oğlun her istediğinde her kokladığında gelecek duş rahatlatır biraz az sabır çok az kaldı
Ben mümkün olduğunca izlettirmiyorum. Abisine de o uyurken ses olmasin diye açıyorum. O uyandığında bitmemiş ise izliyor biraz. Yada yemek yerken önce oyalauacak şeyler veriyorum hala yemenekte ısrar ediyorsa açıyorum şarkılı sayılı şeylerden. Bir kaç şarkıda öğrendi. Yani 30 40 dk yi gecirmemeye çalış.Ya kızlar pslojimi bozdunuz hiç mi izlettirmiyosunuzben mi çok rahatım bilemedim
Demii bende oğlumda öyle hissediyordum ki cok sürmedi kızıma hamile olunca 5 ay sonra bi daha başladı emme seruvenimiz. Ama şu an gece emmedigi için rahatim. Gerçi kurulmuş saat gibi saat 5 oldu mu hava aydinlandi mi hemen ağlıyor istiyor veriyorum o zaman. Gece içme dedim gündüz olunca içebilir anlamina geldigi için veriyorumAşırı rahat bence yeniden doğmuşsa döndüm
Bende izlemem hiç ama eşim evde oldu mu hep açık tv. Oğlum izliyor babasiyla maalesef oda oyuncaklarla oynarken bazen dikkatini çeken bir şey olursa, ama kızımın pek ilgisini çekmiyor tv.Bizde tv 0 kendimiz de izlemiyoruz . Tabletten belirli şeyleri sadece mama sandalyesinde otururken açıyorum günde 40 dk gibi toplam . Ela’nın söylediklerini çok katılıyorum ben ilerde sıkıntı oluyor . Mesela 4 yaşına gelsin belirli dklara izin verir kapatırım yine .
Al al helalAman ne bileyim ya yok zannediyordumyarın kendime ödül olarak çok güzel bir sütyen almaya gideceğim
Ben de bağırta bağırta giydiriyorum. Nasıl ağlıyor mont gitmicem diye. Seçenek sunuyorum falan yok hiç oralı olmuyorBizde 2 yaş sendromu dibine kadar yaşanıyo herşeye ağlardı şimdi iyice son ses ağlıyoya tüm gün zıbın ve tayt anca giyiyo öyle dışarı çıkıyo sürekli hasta mont giymiyo çocuk ya kazak hiç giymiyo dünya kadar kıyafet aldım daha dün tekrar gittim ayıcıklı falan aldım giymiyo bazen üşümesin diye iki kat zıbın giyiyoruz değişik takıntılı bi kız çok zor herşeyiyle zor bi büyüse başka bişey istemiyorum
Elimde bunlar vardi şu an aslında yeşil yerine maviyi koysam daha iyi olurdu ama neyse 3 rengi ogrendikten sonra birer birer renk ekleyip ilerlemeyi düşünüyorumBu arada biz bugün kırmızı sarı yeşil renkleri çalışmaya başladık. 2. Yapisinda hemen gruplamayi öğrendi şaşırdımbirde ismini söylemeyi öğrendi bugün. Cok tatlış söylüyor
Benim çocuklarda hiç olmadı ya kiyafet problemi derken dün akşam taytin üzerine kot sortunu giymek için ağladığı geldi aklıma. Ama öyle giymemek için hiç ağlamıyorlar.Ben de bağırta bağırta giydiriyorum. Nasıl ağlıyor mont gitmicem diye. Seçenek sunuyorum falan yok hiç oralı olmuyor
Kendimi baya Özgür hissettim yaDemii bende oğlumda öyle hissediyordum ki cok sürmedi kızıma hamile olunca 5 ay sonra bi daha başladı emme seruvenimiz. Ama şu an gece emmedigi için rahatim. Gerçi kurulmuş saat gibi saat 5 oldu mu hava aydinlandi mi hemen ağlıyor istiyor veriyorum o zaman. Gece içme dedim gündüz olunca içebilir anlamina geldigi için veriyorum
İyi yapmışın canım. Mutlu anne mutlu bebekKendimi baya Özgür hissettim yaemzirmeyi çok seviyordum ama geceleri sürekli yapışıktı artık bıkmıştım
Etrafımdaki insanlar aman emzirseydin niye kestin diyip duruyorlar . Ama mecburdum çünkü emmeden uyutmaya çok çabaladım ama olmadı . Memenin tamamen bitmesi lazım oldu . Sürekli uykusuz ve aşırı halsizdimİyi yapmışın canım. Mutlu anne mutlu bebek
Ela ya dün renklerle ilgili msjını tam bulamadımYiyo mu yemek. Ben oyalamasam mümkün değil ya istemiyor yemek sonra da sürekli üt üt diye peşimde dolaşıyor haliyle ona da doymuyor büyüdü artik. Aman yeme olayi bıktırdı beni valla.
Hamur yap sende belki sever. Saklambaç falan oynayin
Ay bnm büyük de 4 yaşında ve ben emzirmeyi bıraktırdığım ay hamile kaldımDemii bende oğlumda öyle hissediyordum ki cok sürmedi kızıma hamile olunca 5 ay sonra bi daha başladı emme seruvenimiz. Ama şu an gece emmedigi için rahatim. Gerçi kurulmuş saat gibi saat 5 oldu mu hava aydinlandi mi hemen ağlıyor istiyor veriyorum o zaman. Gece içme dedim gündüz olunca içebilir anlamina geldigi için veriyorum