Ay o ilacı asla kullanmamak lazım . Benim teyzem kullanmış diyor ki göğüslerim çok kötü boşaldı deri gibi kaldılar diyortuce_tuce lahanato haşladın mı?
En son cuma sabahı emzirsim sanırım, bugun banyoda koltuk altım azıcık şişti, sağdım ama 1 damladan cok çıkmadı bıraktım ben de. Süt kesen ilaç olduğunu duymuştum ana bilmiyorum. Anneme sordum bu sütler ne olcak diye zamanla gider dedi. Tamamen boşaltırsan bitmez, azıcık ağrısı gidecek kadar, çok az sağ sağacaksan. Ama dayanınca 2 gğne düzeliyor diolar da sen mastit olmussun bilemedim şimdi.
N Nehir-derin2 benimki netflix chip ve potate hastası, sadece ve uzun onu izliyor.
Yapinca foto atayim daha anlaşılır olur. Toplar şu havuz toplarından rengarenk olanlardan.Ela ya dün renklerle ilgili msjını tam bulamadımelişi kağıtlarının üzerine yapıştırdığınız topları nereden aldın kendin mi yaptın birkaç gündür evde hiç bir şey yapmıyoruz bebem hiç bir şeye tam konsantre olup oturmuyor . Artık önümüzdeki hafta renklere başlayayım diyorum . Konuşması ciddi geri kalıyor ve bu beni üzmeye başladı
Ben emzirirken hamile olduğumu öğrendim sonra kiyamadim. 3 ay daha emzirdim oglum 22 aylık olunca bıraktık kizimda 9 ay dolmadan doğunca araya cok zaman girmedi 5 aycıkAy bnm büyük de 4 yaşında ve ben emzirmeyi bıraktırdığım ay hamile kaldımsanki 4 yıldır sürekli emziriyorum. Şimdi bitti, bugğn dedim tüh ya keşke sonuncusunun tadını çıkarsaydım
emerek uyuyan çocukta gece sütünü kesmen inanılmaz zor bence . Ben çok şey denedim mesela başarısız oldum . Çok fazla direnme ağlama hırçınlık oldu .Ben iki çocukta da gece sütünü kesince gündüz zorlamadı pek
Gece uykuları filan nasıl bıraktırmak fark etti mi iştahıAy bnm büyük de 4 yaşında ve ben emzirmeyi bıraktırdığım ay hamile kaldımsanki 4 yıldır sürekli emziriyorum. Şimdi bitti, bugğn dedim tüh ya keşke sonuncusunun tadını çıkarsaydım
Cumq cumartesi memleketteydim, babamla yattı, gece hiç uyanmamış haliule emzirmedim. Zaten başkasının evinde otel vs gece hiç uyanmıyordu, bizim evde gece 3-5 kere uyanıyor. Az önce uyudu bakalım bu gece ne zaman kalkacak ve ben emzirmeden onu geri nasıl uyıtacağımGece uykuları filan nasıl bıraktırmak fark etti mi iştahı
Ben o ilk günler ağladığı zaman kucağıma alıp odada gezdirdim çok zordu İnan ki morarana kadar ağladıCumq cumartesi memleketteydim, babamla yattı, gece hiç uyanmamış haliule emzirmedim. Zaten başkasının evinde otel vs gece hiç uyanmıyordu, bizim evde gece 3-5 kere uyanıyor. Az önce uyudu bakalım bu gece ne zaman kalkacak ve ben emzirmeden onu geri nasıl uyıtacağım
İştah aynı canım ya gün boyu sadece üzÜm yiyor. Bir de ben yicem ben yicem hayırrr ablası o ipeğin maması diyip verirsem koşarak yiyor ama böyle yapıp da kardeşler arası kıskançlığı tetiklemek istemiyorum.
Az benimki beni yataktan kovduBen o ilk günler ağladığı zaman kucağıma alıp odada gezdirdim çok zordu İnan ki morarana kadar ağladıbir anne olarak savaş verdim . İlk öğlen uykusuna 1 saatte ağlamaktan yorulup yattı . Şuan ben uyku arkadaşına alıştırdım ismi köpüş o olmazsa biz ölürüz oğlum çok seviyor sarılıyor . Ya bir sorun var sence sorun mu ? Beşikte uykuya dalamıyor daha doğrusu beşik dar bende yanına girince hareket çok zor oluyor o yüzden bizim yatakta yatırıyorum kendim de bunalmıyorum. O uyuduğu zaman yatağına götürüyorum. Ama gece böyle bir şeye gerek olmuyor beşiğe giriyorum o hemen geri yatıyor zaten
HahahaAz benimki beni yataktan kovdukendi uyudu
Hani diolar ya nerde uyursa orda uyansın diye, kısa vdede sorun olmazsa da uzun vadede olabılır belki. Belki ilerde yanına yatmadan sandakye cekip elini tutup vs şeklinde yatağında uyuyabilir. Büyükte 2.5-3 yaş arasında yanına yatma faslını bitirmiştik.
Gece uyansın ağlasın sorun değil ama ablasıyla aynı odada yatıyor, onu da uyandırıyor. emzirmeyi bitirmeye başladık başlayalı onun da uykular bozuldu. Onun istediği ninniyi küçüğğ istemiyor, küçük uyumadıkca mızırdadıkca buyuk ben böyle uyuyamam ama diye konuşuyor, o konuşunca ötekinin uyuma konsantrasyınu dağılıyor, hunili emolji var mı ya
Benimki de niloyacı 1 yas konsepti de oyduBenimki niloya istiyorBaşkasını da istemiyor
Ben altını açarken bile eline tel veriyorum yoksa asla durmuyor yerinde öyle diyim anla. İçin rahatlamıstır artık canımYa kızlar pslojimi bozdunuz hiç mi izlettirmiyosunuzben mi çok rahatım bilemedim
Ben tam 16 aydır böyleyim düşünDün gece 02:00 de kalktık 4 e kadar dalmaya çalıştı emzirmeyi bırakınca tabi suya düştü sürekli su istiyor . Yatağa elindeki suluktan su dökmüş onunla uğraştımzor daldı kızdım artık gerildim tüm uykum açıldı . 05:00 de geri kalktı filan saçma sapan bir geceydi. Şimdi de kendini yerlere atıyor herşeye ağlıyor . Kitap okuyalım renk öğrenelim puzzle boyama hiç birine yok . Anca ütü odasının kapısını aç elime krem ver vs vs saçma sapan istekler gece olsa da uyusak
Memeyi bırak deliksiz uyuyacak vs yalan dolan galiba baksanaBen tam 16 aydır böyleyim düşün
Dişlerden kaynakli bir durum yoksa zamanla düzene giriyor merak etmeMemeyi bırak deliksiz uyuyacak vs yalan dolan galiba baksana
Dişten değil ya dün gece korktu galiba çünkü çok ağladı ve birşeyler anlatıp tarif etti rüya gördüğünü düşünüyorum.Dişlerden kaynakli bir durum yoksa zamanla düzene giriyor merak etme
Gece beslenmesini bırakınca sakın suya alistirmayin diyorlar. Bu defa aynı süt için kalktigi gibi su için kalkiyorlar. Suyu da bırakın daha başındasıniz kaliteli uyku için gece yeme içme uokDün gece 02:00 de kalktık 4 e kadar dalmaya çalıştı emzirmeyi bırakınca tabi suya düştü sürekli su istiyor . Yatağa elindeki suluktan su dökmüş onunla uğraştımzor daldı kızdım artık gerildim tüm uykum açıldı . 05:00 de geri kalktı filan saçma sapan bir geceydi. Şimdi de kendini yerlere atıyor herşeye ağlıyor . Kitap okuyalım renk öğrenelim puzzle boyama hiç birine yok . Anca ütü odasının kapısını aç elime krem ver vs vs saçma sapan istekler gece olsa da uyusak