2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ya sen nasıl uyutuyosun emzirerek mi o sıkıntı işte geçen sistem otomatik girince senin yazını gördüm bu gece hiç uyanmadı bu çocuk neden uyanmıyo çok mutsuzum aç kalıyo falan iyi oldu sana dedim ekran görüntüsü atacaktım unutmuşum😂
Hahaha evet emzirerek önce odayı ayırıp sonradan memeden kurtarmak amacım 😃 yuh beeee bu ne salaklıkmış bendeki diyorum şuan 😃😃😃 insan uyanmadı diye üzülür mü ? Olay şu çocuğu sürekli aç zannediyorum

Hahaha evet emzirerek önce odayı ayırıp sonradan memeden kurtarmak amacım 😃 yuh beeee bu ne salaklıkmış bendeki diyorum şuan 😃😃😃 insan uyanmadı diye üzülür mü ? Olay şu çocuğu sürekli aç zannediyorum
Benimkide bana göre aç 😂300 gram almış 9800 olmuş ilacıda dişte leke yaptı gibi bugün değiştirdik sidefer yazdı gölgenin dediğini aldım ama tadını beğenmedi abi içsin diyo 🤣

Benim kız da düzen takıntısı var bana çekmediği kesin 🤣 bak evim hep topludur temizdir ama bazen sallarım aman ya yaparım ederim derim eşim ayar olur oda zor siz denk gelmişsiniz ben nişanlıyken herşey laylom tabi hiç farketmedim😭aslında birbirimize hiç uygun değiliz buda bizi köreltiyo çözümcü değil eşim ben hiçbişeyi önemsemem buna araba da dahil babamdan öyle gördüm abimler falanda öyle vursan kırsanda senden önemli değil boşver derdi ama eşim öyle değil geçen arabanın iki kapısını dubaya sürttüm amanın ben bi panik önemli değil falan diyo ama söylenecek adım gibi biliyorum halbuki arabayı ortak aldık hatta daha çok ben aldım say ama farketmiyo ona göre mala zarar vermek felaket ya en kötüsü ayakkabının bazen arkasına da basılır yani ama onun yanında mümkün değil düzgünce giysene niye basıyosun ki falan diye bi başlarsa o çenesini çekmeyim diye dikkat ederim 😭o yüzden burda bekar yoktur ama herkes huyu suyu bir olanla evlensin kızlar diye kamu spotu oluşturayım😂
Bu dediğin çok doğru yaaa 🤭 bende eşimle 10 sene sevgili kaldım 6 ay nişanlı . Ama eşimin bu kadar aceleci kafasına koyduğunu yapan bir adam olduğunu anlamamıştım hepsi evlendikten sonra ortaya çıktı 😃 aklına taktığına takıyor insanı deli ediyor

Tuçe bide gece kaç kez kalkıyo emzirmeyi bırakınca sabaha kadar uyur diyolardı yalan olduda bizde herşey gibi 😂

Bu dediğin çok doğru yaaa 🤭 bende eşimle 10 sene sevgili kaldım 6 ay nişanlı . Ama eşimin bu kadar aceleci kafasına koyduğunu yapan bir adam olduğunu anlamamıştım hepsi evlendikten sonra ortaya çıktı 😃 aklına taktığına takıyor insanı deli ediyor

İyi o zaman çok bişey kaybetmemişim bende yıllarca sevgili kalsak farklı olurdu diyodum bak bide senin konularından biliyorum eşimin huylarını sende görebiliyorum şimdi kızdan zaten illallah ettik sesi çıkmıyoda oğlumda çok bunaltmıştı yok baban niye öyle öpüyo yok çocuğu bıraktık durur mu yok niye böyle davrandılar saçma sapan konular hiç rahat değildi oğlum hep sıkıntılı çocuktu bi ortama girerdi konuşmazdı bile çünkü baskı altında büyüttü mesela üstüne bişey dökülemezdi hemen silelim yok peçeteyle ağzını silmeler her seferinde oğlumda kaygı bozukluğu var herşeye takıyo eşime şimdi senin suçun diyorum ama yok ya falan dese de onun etkisi var

denizbenimadim denizbenimadim @cedarice tecrübeli anneler ben aralık başı işe başlama kararı aldım yıllık iznimi bari hakediyim oğlumda işyerinin orda okula yazdırınca benimle gidip gelecek şimdi asıl sorum benim kızı anneme nasıl alıştırabilirim biliyosunuz ki zor ve bi o kadar değişik bi çocuk oğlumda hadi ben işe gidiyorum dediğimde el sallamıştı ama bunda işlemez alıştırma hareketlerim ne olmalı ilk nasıl başlayım çok gerginim annemle parkta falan oyalanıyo yeni başladı ama mesela ben markete gidiyorum sen evde bekle mama alıp gelcem desem kesin ağlar tecrübesiz gibi oldum ama eşimle kara kara düşünüyoruz🤣yardım lütfen 🤗
Canım sen işe başlamadan 1 hafta önce annen hergün o saatlerde gelip vakit geçirsin. Benim kızım sakin bi bebekti ona rağmen birden bırakınca çok sorun yaşadık

Kızlar iyi geceler ben kızımı sütten kestim ama devam sütü falan vermeyi düşünüyorum ama çok fikrim yok sizler ne yapıyorsunuz bu konuda

Ayrica daha önce de yazmıştım oğlumda sütten kesme işini kademeli olarak bitirmistim. Kizimda da öyle yapacagim. Önce tek memeye azar azar dusuruyorum. Günde 2 kere ayni memeyi verip bi süre sonra 1 e düşürüyorum sonra tek memeyle devam ediyoruz. Bu şekilde mastitte olmadim hiç. Sonr kalan diğer memeyi azaltiyorum. Tabi konuşuyorum o arada artik süt azaldi, büyüdüğün için bitecek diye hazirliyorum. En son ilk kestigim memeyi verip bak bitti artik süt diyorum. Istediginde veriyorum ama bittigini gelmedigini kendi gördüğü için kabullenmiş oluyor. Belki fikir olur diye tekrar yazmak istedim.
Merhaba sütten kestikten sonra devam sütü verdin mi

Merhaba sütten kestikten sonra devam sütü verdin mi
Merhaba. Kızımı henüz kesmedim önümüzdeki yaz inşallah. Sadece gece sütünü bıraktık.
Oglumdan bahsetmiştim bu msj da ona biraktirirken uyumadan önce inek sutu vermiştim bi süre

Kızlar iyi geceler ben kızımı sütten kestim ama devam sütü falan vermeyi düşünüyorum ama çok fikrim yok sizler ne yapıyorsunuz bu konuda
Merhaba ben daha kesmedim 24 . Ayda kesmek istiyorum o zaman da devam sütü vermeyeceğim .

Oğlan son 2 köpek dişini çıkarıyor bitmek üzere üzeri açılmış . Gece hiç uyumadı sabah kahvaltı yapmadı ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmüyorum 😰☹️ Yada üzülmüyorum diye numara yapıyorum . Allahtan annemlerdeyiz . Sabah kardeşimi işe bırakırken arabada eline ekmek verdim onu yedi biraz . Arabayı park ederken de eşimin kucağında bana tarif etti gel gel diye bağırıyor eliyle tarif ediyor 😃🤭 kelime hazinesinde ilerleme var hadi gel neredesin 😃 anne baba mama . Benim magnezyum d vitamini ve b12 depolarım sınıra gelmiş . Tüm yorgunluğumun sebebi buymuş . Doktor emzirdiğin için normal dedi tedaviye başladık

Oğlan son 2 köpek dişini çıkarıyor bitmek üzere üzeri açılmış . Gece hiç uyumadı sabah kahvaltı yapmadı ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmüyorum 😰☹️ Yada üzülmüyorum diye numara yapıyorum . Allahtan annemlerdeyiz . Sabah kardeşimi işe bırakırken arabada eline ekmek verdim onu yedi biraz . Arabayı park ederken de eşimin kucağında bana tarif etti gel gel diye bağırıyor eliyle tarif ediyor 😃🤭 kelime hazinesinde ilerleme var hadi gel neredesin 😃 anne baba mama . Benim magnezyum d vitamini ve b12 depolarım sınıra gelmiş . Tüm yorgunluğumun sebebi buymuş . Doktor emzirdiğin için normal dedi tedaviye başladık
Ya aslında bu hic normal bir durum değil. Evet emziren çoğu annenin başına geliyor. Çok kişinin başına geldiği için normal demiştir. Aslında emzirirken günde 3 öğün protein tuketmelisin ve emziren bir annesin b12 si normalin bile üstünde olmalı.. diger türlü bebeğe b12 den eksik bir sut bebek tüketmiş olur bu da bebeklerde iştahsızlık yapar . Hastalanmayan cocuk diye instagram sayfası var orayi takip ederseniz sizin b12 nizin bebegi nasil etkilediğini gorebilirsiniz.

Ya aslında bu hic normal bir durum değil. Evet emziren çoğu annenin başına geliyor. Çok kişinin başına geldiği için normal demiştir. Aslında emzirirken günde 3 öğün protein tuketmelisin ve emziren bir annesin b12 si normalin bile üstünde olmalı.. diger türlü bebeğe b12 den eksik bir sut bebek tüketmiş olur bu da bebeklerde iştahsızlık yapar . Hastalanmayan cocuk diye instagram sayfası var orayi takip ederseniz sizin b12 nizin bebegi nasil etkilediğini gorebilirsiniz.
Şuan 250 b12 ve ben çok düzgün besleniyorum dediğin gibi hamile kaldığımı öğrendiğim an çok düzgün devam etmiştim . Yoruluyorum yalnızım da ☹️ Birde üzerine hamile kaldığımda beri omega 3 ve multivitamin kullanıyorum .

X