Benim oğlanla aynı işte kg boy benceYok canım ya benimki sallanmayıda sevmiyo reddetti en başındantuce_tuce ninde dediği gibi o bir birey bireyliğine başlayacam artık sen ikinciye iyi cesaret etmişsin valla benim oğlum melekmiş bu azmanın yanında bak gündüz 1 saat anca uyudu şuan yarım saattir uyutmaya çalışıyorum uyumadı salonda uyusun diye gözünün içine bakıyorum bu arada kızlar bugün aşı oldu calpol verdim oda uyku yapmıyo kilosu da 9800 gr boy 82 cm kiloda sınırdayız ama ısrarla yemiyo arkadaş
Benim oğlanla aynı işte kg boy benceama 2 ay yedi benim oğlan 800 gram aldı sanırım o ara da . Şuan yine yemiyor
Mayo bezlerde en ucuz e bebekti gecen sene bu sene bakmadım fiyatlara. Kaç kere suya girdiğine bağlı, günde 3 girse 21, 4 girse 28 diye hesap edebilirizChedarice canım mayo bez alıcamda sende 7 günlük tatilde kaç tane kullanırım kaçlı almam gerekir
Teşekkür ederimMayo bezlerde en ucuz e bebekti gecen sene bu sene bakmadım fiyatlara. Kaç kere suya girdiğine bağlı, günde 3 girse 21, 4 girse 28 diye hesap edebiliriz
Ben dinlemedim yoksa söylerdim ne diyorKızlar merhaba, emzirip de aşı olan var mı ? Sıramız gelmiş ama karar veremedim.
Ben olmayacağım bir arkadaşımın doktor da önermedi zaten .Kızlar merhaba, emzirip de aşı olan var mı ? Sıramız gelmiş ama karar veremedim.
Canım ben hiç ölçmüyorum bazen yarım kase anca yiyor bazen bir buçuk kase yediği oluyor. Gerçi son zamanlarda çorba içmemeye başladı. Bulgur pirinç fark etmiyor pilav yiyor. Bir de her şeyin köftesini yapıyorum bezelye köftesi nohut köftesi kabak mücveri falan onları seviyor bu araKızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine
Ben oldum, aşı yaptirirken doktora sordurdum, sorun degil dedi. Pfizer'di benimki.Kızlar merhaba, emzirip de aşı olan var mı ? Sıramız gelmiş ama karar veremedim.
Hiç ölçmedim, canı isterse yer istemezse yemez.Kızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine
Normal yetişkin yemek takımındaki corba kasesiyle veriyorum ben hep. Genelde hepsini yiyor cc olarak bilmiyorum ama.Kızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine
Bu rahatlığa ne zaman ulaşıcaz acabaHiç ölçmedim, canı isterse yer istemezse yemez.
Huniyi kafaya taktığınızdaBu rahatlığa ne zaman ulaşıcaz acaba
Aynen öyle takla da atsam yemeyince yemiyo. Ama daha bu seviyeye ulaşamadım büyüksün reisHuniyi kafaya taktığınızda
Ben görevimi yapıp önüne her gün yemek koyuyorum, o da bi zahmet yesin, yemezse kendi bileceği iş, açsa yiyor zaten. Büyüğü tüm günü yarım yumırta ile geçiriyor, ona bir şey olmadıysa buna hiç bir şey olmaz emdiği yeter. Kendini de yırtsan yemeyecekse yemiyor.
İkinciyi doğuruncaBu rahatlığa ne zaman ulaşıcaz acaba
Kızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine