2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Normal yetişkin yemek takımındaki corba kasesiyle veriyorum ben hep. Genelde hepsini yiyor cc olarak bilmiyorum ama.
200 cc su ile yaptığım tarhana o dediğin tabakla oluyor aynen . Yanlız ben biraz koyu kıvamlı çorba yapıyorum çünkü kafasını oraya buraya çevirince sıvı çorbayı yedirmek çok zor oluyor diye .

Sen düzenini hiç bozma rezil olursun bak ne güzel rutininiz var yemek olayı yemiyo zaten yese anca yer o kadar
Yok yok ben asla bozmam böyle iyi gidiyor ben teklif ediyorum ister yiyor ister yemiyor kendi bileceği şey . Bir öğün yemiyorsa diğerine acıkıp yiyor zaten .

Kızlar biz iyiyiz ya oğlan insan görünce mızırtısı da bitti😃 sadece bazen beni istiyor herkesi itiyor ama süper gidiyor bu tatil 😃 dün verdiğim şeyleri yemek istemedi halası eline karpuz kesip vermiş karpuzu kadının kafasına fırlatmış 😁😁😁 içimden aferin 👏🏼 dedim😁🤦🏻‍♀️ Bol bol kumla oynadı filan bugün öğlen uykusunda güzel uyudu . Eve gidince yine mızırtı olayı başlar 😒

Kızlar biz iyiyiz ya oğlan insan görünce mızırtısı da bitti😃 sadece bazen beni istiyor herkesi itiyor ama süper gidiyor bu tatil 😃 dün verdiğim şeyleri yemek istemedi halası eline karpuz kesip vermiş karpuzu kadının kafasına fırlatmış 😁😁😁 içimden aferin 👏🏼 dedim😁🤦🏻‍♀️ Bol bol kumla oynadı filan bugün öğlen uykusunda güzel uyudu . Eve gidince yine mızırtı olayı başlar 😒
Olsun dinlendiğin yanına kar kalır🥰

Bu arada 18. Ay aşısını yaptıran oldu mu acaba ? Çok ateş yaptığını duydum merak ediyorum açıkçası . Biz 25 inde eve dönmüş oluyoruz o gün yaptıracağım . 26 sında da 18. Ay kontrolünde götüreceğim . Annemde tartım 10 kg çıktı bakalım doğru mu

Bu arada 18. Ay aşısını yaptıran oldu mu acaba ? Çok ateş yaptığını duydum merak ediyorum açıkçası . Biz 25 inde eve dönmüş oluyoruz o gün yaptıracağım . 26 sında da 18. Ay kontrolünde götüreceğim . Annemde tartım 10 kg çıktı bakalım doğru mu
Yok cnm ben pazartesi yaptıracağım, büyük 4 küçük 1.5 yaş aşısı olacak, ateş olursa çifte şenlik var😜

Biz yarın gideceğiz inş yapmaz ates ya 🥺

Aşıyı biz olduk kızlar öncesinden bi farkı yok rahat olun gece sadece ağrısı vardır diye calpol verdim bü hafta olacak olalı 1 ağızdan damla ikide koldan yaptılar ağladı tabi

Merhaba takip ediyorum bende burayı arada sırada. Geçen hafta yaptırdım ateş olmadı ama canlı asi olan kolunda şişlik ve kızarma oldu sonra gecti

Ya bana bildirim gelmemiş bugün aklıma geldin bi bakayım dedim öyle gördüm. Tatilin iyi geçmesine sevindim senin için çok iyi hep böyle geçer inşallah 😄

Ya bana bildirim gelmemiş bugün aklıma geldin bi bakayım dedim öyle gördüm. Tatilin iyi geçmesine sevindim senin için çok iyi hep böyle geçer inşallah 😄
Bu msj yazdım herşey değişti 😃😃 hiç birşey yemiyor uyku düzenini rezil ettiler şuan evde bir sürü misafir Kv sayesinde. Covid kapacağız 😕 çocuğa herkes sarılıyor herkes öpüyor delirmemek elde değil

Hııı geçen de oğlan yemek yemiyordu kaşığı uzatıyordum görümcem de o ara geldi oğlanın ağzını sıktı açsın diye . Benimki morardı ağlamaktan hiç üzerine alınmıyor da niye ağlıyor diyorlar . Bende dedim ki ağzını açsın diye sıktın ağladı dedim . Sevdim ondan diyor bana yalancı

X