2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Yok canım ya benimki sallanmayıda sevmiyo reddetti en başından tuce_tuce tuce_tuce ninde dediği gibi o bir birey 😂bireyliğine başlayacam artık sen ikinciye iyi cesaret etmişsin valla benim oğlum melekmiş bu azmanın yanında bak gündüz 1 saat anca uyudu şuan yarım saattir uyutmaya çalışıyorum uyumadı salonda uyusun diye gözünün içine bakıyorum🤣 bu arada kızlar bugün aşı oldu calpol verdim oda uyku yapmıyo kilosu da 9800 gr boy 82 cm kiloda sınırdayız ama ısrarla yemiyo arkadaş
Benim oğlanla aynı işte kg boy bence 😀 ama 2 ay yedi benim oğlan 800 gram aldı sanırım o ara da . Şuan yine yemiyor

Benim oğlanla aynı işte kg boy bence 😀 ama 2 ay yedi benim oğlan 800 gram aldı sanırım o ara da . Şuan yine yemiyor
🤣benim ikiside sıkıntılı yemek konusunda büyük bi saatte yer bi tabak yemeği o yiyene kadar ben kriz geçiririm küçükde izinden gidiyo saolsun yaşlandım kızlar chalange falan yapamadım hiç eski resimlere bakasım yk şurda 8 yılımız yeni bitti ama bende bittim sanki

Kızlar merhaba, emzirip de aşı olan var mı ? Sıramız gelmiş ama karar veremedim.
Ben dinlemedim yoksa söylerdim ne diyor😀
Bizim doktorun görüşü; muhtemelen olun diyırdur

Ablam oldu, sinovac, o zaman o vardı.

Kızlar nasılsınız 😃 biz bu gece babaanneye gidiyoruz orada 6 gün kalkıp sonra da anneanneye gideceğiz . Geçen babaanneye gittiğimizdeki yaşanan olaylar malum bakalım bu kez ne olacak ve 2 aydır yemek yiyen oğlum yine yemez oldu 🤦🏻‍♀️ Ne olacak bilmiyorum böyle geriliyorum patlayacak yer arıyorum filan

Kızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine

Kızlar birde şu var bugün annemle konuşuyorduk ta oğluma çorba yapıp buzluğa atacaktı hazır olsun diye . Porsiyon konuşurken dedim ki mercimek çorbası yap biraz koyu kıvamlı olsun 1 er su bardağı yani 200 cc şeklinde poşetle kaldır o kadarı zor yiyor dedim . Mesela tarhana çorbası yapacaksınız diyelim ki benim ölçüm 1 su bardağı su ile 1 top et suyu atıyorum tarhana tereyağı birde . Sizin çocuklarınız ne kadar yiyor acaba benim oğlum az mı diyorum . Önceden 1 su bardağı ile yaptığım tarhanayı yerdi şimdi bitmiyor yine
Canım ben hiç ölçmüyorum bazen yarım kase anca yiyor bazen bir buçuk kase yediği oluyor. Gerçi son zamanlarda çorba içmemeye başladı. Bulgur pirinç fark etmiyor pilav yiyor. Bir de her şeyin köftesini yapıyorum bezelye köftesi nohut köftesi kabak mücveri falan onları seviyor bu ara

Hiç ölçmedim, canı isterse yer istemezse yemez.

Normal yetişkin yemek takımındaki corba kasesiyle veriyorum ben hep. Genelde hepsini yiyor cc olarak bilmiyorum ama.

Bu rahatlığa ne zaman ulaşıcaz acaba :KK70:
Huniyi kafaya taktığınızda😂

Ben görevimi yapıp önüne her gün yemek koyuyorum, o da bi zahmet yesin, yemezse kendi bileceği iş, açsa yiyor zaten. Büyüğü tüm günü yarım yumırta ile geçiriyor, ona bir şey olmadıysa buna hiç bir şey olmaz emdiği yeter. Kendini de yırtsan yemeyecekse yemiyor.

Huniyi kafaya taktığınızda😂

Ben görevimi yapıp önüne her gün yemek koyuyorum, o da bi zahmet yesin, yemezse kendi bileceği iş, açsa yiyor zaten. Büyüğü tüm günü yarım yumırta ile geçiriyor, ona bir şey olmadıysa buna hiç bir şey olmaz emdiği yeter. Kendini de yırtsan yemeyecekse yemiyor.
Aynen öyle takla da atsam yemeyince yemiyo. Ama daha bu seviyeye ulaşamadım büyüksün reis :KK70:

Bu rahatlığa ne zaman ulaşıcaz acaba :KK70:
İkinciyi doğurunca 🤣ilkinde sadece çocuk sizde var gibi oluyo ve mükemmel annesin okuyosun araştırıyosun olmayınca ne kadar kötü bi anneyim modu bak ben oğlumda 7 sene önce organik diş kaşıyıcı aldık şu sephi mi neydi zürafa olan 89 liraya almıştım snıyorum paraya bak bide almak için baya arabaya atladım tatava yani gttim aldım onuda ayrı poşete mi koymalar çocuk ondan başka bişey ağzına alamaz o derece tepesindeydim şimdi kız yerden alsın ona ayıracak zamanım ve enerjim kalmıyo 🤣 Chedarice Chedarice dediği gbi yemeyen çocuk yemiyo bugün zorla çorba içirdim ama ağla feryat figan sadece onu yedi kahvaltı hiç yok bakalım buda böyle bi cins çıktı 😂

Sen düzenini hiç bozma rezil olursun bak ne güzel rutininiz var yemek olayı yemiyo zaten yese anca yer o kadar

Hahaha kızlar yaaaa valla bana bi rahatlama geldi anlatamam ne oluyor acaba bana 😃😁😁😁 ben ben değilim

X