duskapani
canım hatırlıyormusun ben 4+5 de beta hcg 1000 çıkmıştı demiştim .
dün biyerde okudum sağlık ocağı yapmış tahlili >1000 yani 1000 den büyüktür ifadesi var deyince biri. hemen kendi tahlilime baktım aynısı bende de yazıyor .
yani 1000 den daha fazlaymış değerim .
1000e kadar ölçmüşler .niyeyse anlamadım.
bende niye böyle düşük diyordum .
Evet hatırladım canım:) laboratuarlar arasında değişiyor demek ki onların referansı buymuş. 1000’den büyük 2bin de olabilir o zaman 3 bin de nereden bilinecekse
Evet cnm bennnn üstelik bulantım sabah öğlen akşam gece ne zaman olacağı hiç belli olmuyor...neyseki kusturmuyor. Kusman var mı? Leblebi ve çubuk kraker yiyorum ben , o anlık baskılıyor bulantıyı tavsiye ederim
Kızlar merhaba, hemen hemen herkeste başlamış bulantılar. Allah yardımcımız olsun. Ben bu sabah da safra çıkarınca artık doktora gittim ilaç istedim. İşe gidemiyorum yoksa. Bana zencefilli, içinde B vitaminleri olan bir vitaminle bulantı ilacı verdi bakalım inşallah geçer. Onun dışında mümkün olduğunca aç durmamaya çalışıyorum yiyebildiğim kadar azar azar yemeye çalışıyorum. Dün yediğimi bugün canım istemiyor kahvaltı hiç yapamıyorum zaten peynir ekmek yiyorum sadece. İyi yanı bugün gitmişken bebişimin kalp atışını görmüş de oldum çok şükür
Evet hatırladım canım:) laboratuarlar arasında değişiyor demek ki onların referansı buymuş. 1000’den büyük 2bin de olabilir o zaman 3 bin de nereden bilinecekse
evet canım net söylesermiş değerimizi bilirdik.
benim heyecan dorukta yaptığım karışımı arkadaşıma anlatmıştım .o çok yumurtlatıyor çoğul gebelik olabilir senin dedi.
ikiz olabilirmi acaba diye merak ediyorum .33 yaşındayım ve başka hamilelik düşünmüyorum yaştan dolayı ikiz olsa ne güzel olur aslında .
hakkımızda hayırlısı olsun artık senin bebiş görünmüşmüydü canım
evet canım net söylesermiş değerimizi bilirdik.
benim heyecan dorukta yaptığım karışımı arkadaşıma anlatmıştım .o çok yumurtlatıyor çoğul gebelik olabilir senin dedi.
ikiz olabilirmi acaba diye merak ediyorum .33 yaşındayım ve başka hamilelik düşünmüyorum yaştan dolayı ikiz olsa ne güzel olur aslında .
hakkımızda hayırlısı olsun artık senin bebiş görünmüşmüydü canım
Ay hadi inşallah o zaman canım sağlıklı iki bebiş olursa süper olur benim bebiş göründü canım bugün bulantı için doktora gittim kalbinin atışını da gördük çok şükür
Kızlar yorumları okuyunca kendimi çok şanslı hissettim Çok şükür mide bulantısı yaşamıyorum hiç ara sıra gaz ve hafif kaşık agrıları rahatsız ediyor o kadar aksine normalde çok az yiyen biriyim şimdi saatte bir açıkıyom Birseylr yemek istiyorum inş hep böyle gider ve inş sizlerinde çok sürmez bu mide bulantıları fln çabuk geçer
Canım sık sık az az yemeye çalış. Ben öyle buldum yolunu. Yediklerini çıkarmıyorsan böyle yapabilirsin. Haşlanmış patates, tost filan iyi geldi bana mesela. Ama sabah çok kötü oluyorum ona bir çözüm bulamadım ilaç kullanıcam artk onun için de:/
slm kızlar benimde carsamba randevum var dr. da. gecmiyor günler umarım kese gözükür ya stresten ucuk cıkardım. bi de karnımın sağ tarafı agriyo. kasıklar değil. safra kesesi yada böbrekle ilgili bir durum yoktur insallah.
Canım sık sık az az yemeye çalış. Ben öyle buldum yolunu. Yediklerini çıkarmıyorsan böyle yapabilirsin. Haşlanmış patates, tost filan iyi geldi bana mesela. Ama sabah çok kötü oluyorum ona bir çözüm bulamadım ilaç kullanıcam artk onun için de:/
Yok daha hic çıkarmadım sabah çok olmuyo ama yemek yeyip acikmaya başlayınca oluyo. bide ben ayarı biraz kaçırıyorum dediğin gibi az ve sık yemeye caliscam artık mecbur
Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
Kızlar merhaba, hemen hemen herkeste başlamış bulantılar. Allah yardımcımız olsun. Ben bu sabah da safra çıkarınca artık doktora gittim ilaç istedim. İşe gidemiyorum yoksa. Bana zencefilli, içinde B vitaminleri olan bir vitaminle bulantı ilacı verdi bakalım inşallah geçer. Onun dışında mümkün olduğunca aç durmamaya çalışıyorum yiyebildiğim kadar azar azar yemeye çalışıyorum. Dün yediğimi bugün canım istemiyor kahvaltı hiç yapamıyorum zaten peynir ekmek yiyorum sadece. İyi yanı bugün gitmişken bebişimin kalp atışını görmüş de oldum çok şükür
Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
slm kızlar benimde carsamba randevum var dr. da. gecmiyor günler umarım kese gözükür ya stresten ucuk cıkardım. bi de karnımın sağ tarafı agriyo. kasıklar değil. safra kesesi yada böbrekle ilgili bir durum yoktur insallah.
Canım artış az gibi geldi 2günde en az 2kat artması getekiyor. Sen bundan sonra doktora gidene kadar 2günde bir yaptır. Sonuçları öyle ver doktora. Banada doktor demedi 2günde bir aldırmam gerektiğini. Benimde 157 çıktı ilk 5 gün sonra gidince hemşire neden 5gün sonra geliyorsun doktorun bilgilendirmedi mi diye sordu canım
Ay hadi inşallah o zaman canım sağlıklı iki bebiş olursa süper olur benim bebiş göründü canım bugün bulantı için doktora gittim kalbinin atışını da gördük çok şükür
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım. Artışın 2 günde bir 2 katı artsa şu şekilde olması bekleniyor.
11.Ara 110
13.Ara 220
15.Ara 440
17.Ara 880
Belki saat farkı vs etkilemiştir. Doktora da bir randevu alıp beraber mi takip etseniz? Bende en son geçen salı kan verdim. Bu akşam dayanamayıp tekrar kan vereceğim sanırım :)