2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bağışıklığın pozitif çıktı igg yani. Ama avidite bakılacak yakın zamanda mı geçirmiştir diye. Bakalım hayırlısı..

Canım bağışıklığın pozitif çıktı igg yani. Ama avidite bakılacak yakın zamanda mı geçirmiştir diye. Bakalım hayırlısı..
İnşallah uzun zaman öncedir canım öyleyse bebişe bir zararı olmuyor biliyorsundur. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin hepimize

İnşallah uzun zaman öncedir canım öyleyse bebişe bir zararı olmuyor biliyorsundur. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin hepimize
Biliyorum canım, ne varsa okudum araştırdım. Beni olumsuz dusundured nokta yakın zamanda enfeksiyon geçirmiş olmam.. herşeyin hayırlısı hepimiz için. Bu hafta belli olacak bakalım..

duskapani canım hatırlıyormusun ben 4+5 de beta hcg 1000 çıkmıştı demiştim .
dün biyerde okudum sağlık ocağı yapmış tahlili >1000 yani 1000 den büyüktür ifadesi var deyince biri. hemen kendi tahlilime baktım aynısı bende de yazıyor .
yani 1000 den daha fazlaymış değerim .
1000e kadar ölçmüşler .niyeyse anlamadım.
bende niye böyle düşük diyordum .

Valla o doktorlara uyuz oluyorum çak kız bir beşlik onlara inat hamile kalabildik :):) rabbim devamını hayırlı eylesin hakkımızda :)

Günaydın güzel anneler nasil gidiyor
Ben bugün eşime soyleycgm nasipse 2. evlilik yildonmumuze kadar 6 gün nasıl bekledm bilemyrm küçük surprz yapacgm çok heyecanlym.
Henüz benim kuzum bana hiç bir bulantı agri vermedi sanrm babasına nazlnmyi bekliyor

Yaaa hadi bakalım seni sabrından ötürü kutluyorum şahane bir hediye olacak :):) Benim bugün hafif hafif mide bulantılarım başladı sanki yataktan zor kalktım işe geldim bir şeyler atıştırdım ama başım midem fena kendimi halsiz hissediyorum

Kızlar nasıl besleniyorsunuz? Ben duydum duyalı saçma sapan ne bulursam yedim ama artık yemek istemiyorum :) Daha sağlıklı daha iyi gelen şeyler ile beslenmek istiyorum. Çarşamba olsunn hemen de şu randevuya gideyimm :)

Esim internetten arastirmis gunluk programlar cikariyo bana az yicekmisiz sık yicekmisiz canim kahvaltida mesela peynir grubuna agirlik veriyo kahvaltidan 1 2 saat snra sut iciriyo snra portakal suyu iciriyo arada ceviz badem kuru uzum veriyo sonra soda iciriyo bi ara yogurtun icine muz koyuyo onu yediriyo aksam yemegine kadar baya bi sisiyorum bu gidisle baya kilo alcM ben heralde

Kız ben onların hepsini yesem kan şekerim tavan yapar totomdan önce yanaklarım kapılardan sığmaz olur. En iyisi ben keseyi gördükten sonra bir diyetisyene de başvurayım belki doktor yönlendirir. O zamana kadar dengeli ve sağlıklı besleneyim napalım :)
Ben şimdi kahvaltıda peynir yumurta domates 2 dilim ekmek yedim.
Saat 10 gibi 10 tane badem yerim
Öğlen çorba içerim belki yanına artık ne varsa sebze tercih etmek istiyorum sebze yemez oldum :) Yanına muhakkak yoğurt salata dışarıda çok tüketmek istemiyorum yıkıyorlar mı belli bile değil.
Ara da yine bir meyve bulabilirsem tüketirim.
Akşam da yine sebze yoğurt yaparım.

Öğünlerden birini protein birini sebze yapsam en iyisi olacak.

Bu hafta böyle beslensem iyi olacak sanırım.

Reactions: Acy
Aynen canim oyle yap en iyisi ama balik da tuket cok faydali biliyosun ozellikle bu faydalar bol vitamin almaliyiz beyin ve kemik gelisimi olusuyo bebegin cunku. Bu arada hergun mutlaka 1 soda ic icerisinde bol mineral var ve ceviz tuketmeyi ihmal etme olurmu. Aksamlarida balli sut ic esim her aksam hazirliyo kendimi bebek gbi hissetmeye basladim onun disinda yemekleride sebze agirlikli yapar haftada 1 2 gunde balik tukermeye calisirsin. Agzima balik surmez nefret ederdim mecbur yiyorum... he bide portakal suyu ic yada kendisini ye ben meyve pek sevmedigim icin suyunu icebiliyoem portakal cok faydaliymis

Kızlar kusmalar başladı mı ? Ben bugün ilk defa kustum bi Öner’iniz var mı bu kusmalar için
Maalesef bende de başladı cumartesi günü kustum ama dün direndim resmen kusmamak için ve geçti. Neler yedim yazayım; önce galeta sonra zeytin ve peynir sonra da havuç yedim. Havuç heralde baya yemişimdir ama beni çok rahatlattı. Geçen gittiğimiz bir doktor kendine uygun olan ne ise kendin bulacaksın demişti. Birden canım havuç istedi Allahtan evde de varmış yedim, kesti bulantımı. Ama peynir zeytin ve ekmek de bana çok iyi geliyor. Havuç gizli silahım

Oo süper bilgiler bunlar teşekkür ederim canım

Kizlar merhaba hepimize hayirli gebelik diliyorum. Benim bulantilarim 5. Haftada basladi burnumda farkli bir koku onu aldikva kivrandim wiks kokladim nane esansiyla uyudum su içsem cikardim bir hafta bir sey yiyemedim surekli yattim hasta gibi. Suan Daha iyiyim koku azaldi bulantida oyle ama yine de var yataktan cikmak istemiyorum bas agrisiyla uyaniyorum tum gun devam ediyor surekli gegirtim var kusucam saniyorum bu surec ne zaman biter nasil basa ciktiniz

Canım merhaba bende de gaz oluyor devamlı su içsem bile geğirti oluyor. Koku hassasiyeti, bulantı, kasık bel baş ağrıları bunların artan hormonlar nedeniyle çok normal olduğunu söyledi doktor bana. 8.haftadan sonra yavaş yavaş azalacak dedi. Benim doktorum hiç panik yaptırmıyor bu yönünü çok seviyorum kendimizi pozitif tutmaya çalışmalıyız biz iyi hissedersek bebek de iyi hisseder. Ağrılar için ağrıyan yeri ov, Vicks kokla, temiz havada yürüyüş yap ve bol bol ayaklarını uzatıp dinlen.

Merhaba arkadaşlar baş dönmeleri aşırı yorgunluk hisseden var mı? Sabah bulantıları 5 gündür iyice rahatsız etmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…