2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim doktor 7.haftaya kadar hep alttan dedi saygı duydum doktor sonuçta zarar olsa bakmaz diye düşündüm. Zaten bir kanamam falan da olmadı bir dahakine keseyi görürsek ilişki mevzusunu da sorcam :):) kanamam Yok ağrım da kasıklarımda falan Yok bacağım ağrıyor sadece o da herhalde varis mi var artık neden bilmiyorum valla hamile olduğumu bilmesem kendimi dinlemesem hiçbir şeyim Yok derim :):) inşallah böyle devam eder.

Canım valla bende o kadar doktora gittim pco falan görmediler bir doktor sırf kiloluyum diye ki ağır kortizon tedavisi Vs görmüştüm 100 kilolara ulaştım doktor şişkoyum diye sende kesin pco vardır kan tahliline bile bakmamıza gerek yok senin çocuğun zor olur hatta olmaz sen kilo ver öyle bakalım çocuk düşünme falan dedi beni hüngür hüngür ağlattı bende sonrasında gaza geldim 10 kilo verdim 2kere adet oldum 3. Adeti olmadım 90 kilo ile de hamile kaldım :):) gönül isterdi daha zayıf olsun ama artık herkesten sahan çok dikkat etmem gerekecek :):)

Reactions: Acy
Arkadaşlar 11 aralıkta 110 ckmsti bhcg yarın yine kan verecgm. Her gun 2 artıyorsa salı bende kese göreblr mym acaba
Canım görme ihtimalim var ama karından gözükür mü bilmiyorum bazıları 2000 diyor bazıları 5000 üzerinden olmadı gerek diyor ama zaten 1000 e çıkınca 1 haftada epey katlıyor belki Cuma’ya doğru alsan görebilirsin vajinalde görüneceğim düşünüyorum ana :)

Yaa Bende geçen ay istemiyorum cocuk falan yeter artık dedim 15. Ay bizim isteyeli tam insan vazgeçtiğinde geliyor bu bebişler :)
Valla oyle yani bekletiyolar vazgectigimiz andada bi bakiyosun hamile kalmisiz :) hep derlerdi kafana taktigin icin olmuyo dusunme diyr cok kizardim onlara dusunmemek mumkunmu derdim falan ama gercekten dusunmemek gerekiyomus. Valla soylemesi ayip artik iliskiler bile cocuk icin olmaya baslamisti ama 3 aydir takip etmiyodm bakmiyodm bu ay oldu ne zaman oldu onu bile bilmiyorm :)

Kan sonuçlarım artmış güzelse eğer 1 hafta daha bekleyim o zaman:)

Kuzum valla bebisin geldi ya kilo falan dert etme benim arkadasmda 93 le falan hamile kaldi dikkat etti yemeklerine pek kilo almadan girdi doguma sende biraz dikkat edersin tabi ac kalma sık sık az az ye canim

o tarihte 5 haftalikmis... gecen sureyi ekle canim..

yaklasik 7.5-8 haftalik gibi simdi.
yani hesaplamaya göre çok fazla. 7-8 hafta olmadı bana göre daha küçük tahmini 6+2olması gerekiyor ama değerlerde kesede olması gereken haftadan yüksek. yani yine dediğim beklemekten ve başka doktora gitmekten başka çare yok.ilgilendiğin için teşekkür ederim canım.

aynen katiliyorum, mutlaka baska dr gormeli...

Ay o ne bıcım dokrormus sınır oldum valla ben 5+5 te karından ultrasonla gördüm genelde doktorlar vajinal muayeneyi gerekmedikce yapmıyolar diye biliyorum ben

Ay o ne bıcım dokrormus sınır oldum valla ben 5+5 te karından ultrasonla gördüm genelde doktorlar vajinal muayeneyi gerekmedikce yapmıyolar diye biliyorum ben
Bende anlamadım benim doktor hep vajinal ultrasondan yana baya kalp atışına kadar böyle devam edicez dedi :) valla eşim diyor sırf inat olsun diye gidelim yüzüne çarpalım sonuçları o kadar üzmüştü ki beni.

Arkadaşlar 11 aralıkta 110 ckmsti bhcg yarın yine kan verecgm. Her gun 2 artıyorsa salı bende kese göreblr mym acaba
Canım 11 Aralık’ta 110’sa yarın 880 oluyor gibi. İki günde iki kat artış gerektiği için. Ben 2bindeyken minicik bir nokta işaretledi bu olabilir diye ama emin olamadı. 1 hafta sonra gittiğimde artık göründü net olarak. Sen de ona göre karar ver artık:) sağlıkla görürsün inşallah canım:)

Benim bundan önceki bos gebeliğimde keseyi karindan göremeyince istersen vajinal bakalım diye bana bırakmıştı. Demekki her doktorun muayene edişi farklı

Off şimdide boş gebeliğe taktımm yok mu bunun belirtisi falann ben kalp atısı duyana kadar kafayı yicem heralde bunda ağrı falan da olmuyormus mide bulantısı olmuyorsa diyo bide benim midem bulantım falan yokk allah korusun yaa

Reactions: Acy
Stres yapmanın bi faydası yokki canim tadını çıkarmaya çalış bunlar tatlı heyecanlar. Herşey olacağına variyo sonucta

Kotu dusunme canim iyi dusun iyi olsn insallah kalp atisinida duyucaksn kotu dusunup bebisede stres yaptirma canim

Şimdi sabırsızlanıyoruz herşey için ama o kadar çabuk geçicek ki inanamiycaksiniz. Her anın tadını çıkarmak lazım. Bol bol naz yapın kocislerinize

Randevu ertelecgm o zaman cnm

Banada aynen boyle diyen cok oldu helede kontrole gttigimde sen pkosun 30 kilo vermen gerek hamile kalamazsin kusura bakma muayeneye bile gerek yok dediler benim dahada psikolojim bozulmustu vermek yerine aliyorum stresten

90 kilo ile de hamile kaldım :):) gönül isterdi daha zayıf olsun ama artık herkesten sahan çok dikkat etmem gerekecek :):)
Benim seninde cok dikkat etmem gerek 115 kiloyum sen 100un ustunde olmadigin icin sevinmelisin takilma saglikli beslenmen yeterli

Benimde bulantim yok 1 2 sefer oldu gecti bende korkmuyo degilim valla gunler gecmiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…