2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sürekli yatiyorum zaten canim kafam donuyor basim kalkmiyor evi havalandiriyorum g

Canim inanilmaz bir bas donmem ve bas agrim oluyor uyaninca sana cevap yaziyodum sabah yediğim peynik ekmegi cikardim telefona televizyona bakmak bile midemi bulandiriyo ates basiyo balkonlari aciyorum uyanir uyanmaz ama nasil geccek bilmiyorum dun cok iyiydim bugun gene yataktayim

Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canim.neden sevinemiyorsun

Bende şimdi dr.dan geliyorum. Ölçüme göre 5+4 kalp atışını duyduk.gec döllenme.adet tarihine göre 7+4 olması gerekti.buyuk ihtimal erkek dedi.hayirlisi artik
5+4 kalp atışı icin erken saniyordum :) bu kadar minikken nasıl tahminde bulundu acaba ? İnşallah sağlıkla kavuşursun canım

canım benim doktorum regenes.. max isimli ilacı yazdırdı içerisinde DHA EPA yani omega3 bulunuyor. Ayrıca C, E, folik asit, D-biotin, B1-2-3-5-6-12 vitaminleri ve bi sürü mineral bulunuyor. Ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur ama sen 2 gün sonra yine aynı yerde aynı saatte kan ver artışı görelim. Bu sefer sonucu erken almışsın başka yerde mi yaptırdın?
Evet canim doktoruma karar verdim ona başladım daha önce sağlık ocagnda yaptrmstm. Buna da tahlil için öğleden sonra gidince 2 saatte aldım sonucu

Evet canim doktoruma karar verdim ona başladım daha önce sağlık ocagnda yaptrmstm. Buna da tahlil için öğleden sonra gidince 2 saatte aldım sonucu
Canım laboratuvar farkı da vardır tabi ki :) doktorun sonucu görünce belki tekrar ister :) merak etme sen. Doktoruna göster sonucunu yeter.

Ay kızlar ne güzel evdesiniz en azından yatabiliyorsunuz sabah 7 de kakmak bi zor oluyor aksama kadar eve gelincede çocuklar var hayırlısı bakalım

5+4 kalp atışı icin erken saniyordum :) bu kadar minikken nasıl tahminde bulundu acaba ? İnşallah sağlıkla kavuşursun canım

8 yıldır dr.um şuana kadar her dediği tuttu.insanlik hali yanılabilirde.ısinde profosyonel. Normalde 7+4 Ama ölçümlerde 5+4 goruluyor.kalp atışını hem gördük hem duyduk.yeni atmaya başlamış dedi.adetime göre bebek küçük olduğu için erkek büyük ihtimal dedi.saga dogru yerleşmiş dedi .bunlar tahmini bilgiler %100 degil.sagliklı olsunda nasip herşey.

Bence yoktur canım herkes söylüyor hatta benimki değişik diye ben yazmıştım. Benim göbek deliğimin hizası ağrıyor. Hamile olduğumu öğrenmesem doktora gidecektim.

Kızlar meb bende ağustos annesi olacağım nasipse sizin ki kadar çok sevinemiyorum ama yapacak b8sey de yok benim yavrum sonuçta rabbim hepsini sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin

Hayırlısı ile gelsin inşallah. Bu ilk mesajınızı alıntılamıştım diğer mesajlarınızı da okudum, kardeşleri de varmış, mutlu ve kalabalık bir aile olursunuz inşallah. Benim en küçük kardeşimle aramda 12 yaş var şimdi kocaman oldu ama hala bebeğim gibidir. Sonradan gelen bebek çok farklı bir hava getiriyor aileye:)

kızlar merhaba Allah nasip ederse bende agustos annesıyım benım ıkıncı cocugum cocuklarım daha dogrusu dün ikiz olduklarını öğrendim :)

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah herkese seviniyorum ama ikiz duyunca iki kat sevinç oluyor nedense:)

Bende de başladı baş dönmesi ayran içiyorum tuzlu çünkü tansiyonum çok düşük. şimdi raporluyum hastalıktan işe gidemedim ama işe giderken naparım bilmiyorum

Bende şimdi dr.dan geliyorum. Ölçüme göre 5+4 kalp atışını duyduk.gec döllenme.adet tarihine göre 7+4 olması gerekti.buyuk ihtimal erkek dedi.hayirlisi artik

Çok sevindim duymuşsunuz bende cumartesiyi bekliyorum. Cinsiyet de ekstrası olmuş :)

Hayırlısı olsun canim.cinsiyet konusunda halem umudum var

Maşallah kuzuya. Olabilir vallahi. Benim ananem de biliyor kemik yapısından. Daha şaşırdığını görmedim
Çok merak ettim doğrusu nasıl anlaşılıyor ki neye göre erkek neye göre kız oluyor bilgi verebilir misin cnm bende sürekli acı ekşi yiyorum diye kızdır diyorlar ama doğruluk payı nedir bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsinlerde

Canım onu yazdirmana gerek yokki al kullan sen hamile kalmadan 3 ay önceden baslanmali zaten.ben hamile kalmak istediğim ay aldım kullandım ilk aydan oldu olmasaydı yine kullanmaya devam edecektim olana kadar
Evet canim biliyorum oncesinde b12li folat kullaniyodum folatrodan iyiydi o bitti 1 hafta once doktora gttigimde kese gorunmemisti doktor 2 hafta sonra gel ama saglik ocaginda git 3 gune bir kan ver degerlerini takip et doktorunda decavit versin kullan dedi ben yazarsam ucretli alirsin sglik ocakginda ucretsiz veriyolar dedi bende saglik ocagindakine dedim simdilik kullanma gerek yok dedi soyle ilgisizlere deli oluyorum sanki kadin dogumcu gibi gerek gormuyor beyefendi
Canım sen al başla ben 3 aydır kullanıyorum 3 ay daha devam edicem kullanmamazlık etme
Ben 6 7 aydir aralikli kullaniyorum folbiol den ama decavit daha icerikli ondan kullaniyim kullanmisken

Decaviti bana önceki gebeligimde 3. Aydan sonra kullanmaya başla demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…