• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım pardon tahlil tarihine baktım 12 aralık vermsim ilk kan ( adetime 3 gün varken)
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım. Artışın 2 günde bir 2 katı artsa şu şekilde olması bekleniyor.
11.Ara 110
13.Ara 220
15.Ara 440
17.Ara 880

Belki saat farkı vs etkilemiştir. Doktora da bir randevu alıp beraber mi takip etseniz? Bende en son geçen salı kan verdim. Bu akşam dayanamayıp tekrar kan vereceğim sanırım :)

Kızlar bende 10Aralıkta öğrendim, rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza versin:KK200:

kızlar merhaba Allah nasip ederse bende agustos annesıyım benım ıkıncı cocugum cocuklarım daha dogrusu dün ikiz olduklarını öğrendim :)
Maşallahhhh. Aynı durumdayız. 3.5 yaşında bir kızım ve 7+5lik ikizlerim :KK200::nazar::nazar: hayırlı olsunnnn

Canım plandizdi supriz oldu bize korunuyordum bugün mide bulantısı var diye tahlil yaptım pozitif cıktı 4. Bebeğim olacak nasipse
Olsun kısmetiyle gelir inşallah. Benim de 3  olacak.

Kızlar keseyi gördük cok şükür net olarak 10- 15 gün sonra çağırdı bir daha folik asit + içinde demir falan olan bi hap verdi benim kullandığım folib.. dandik dedi omega 3 sordum gerek yok balık ye dedi her balıkta omega3 olmadığını biliyorum ceviz ye dedi ama ben araştıemıştım sadece balıkta EPA DHA var cevizdeki ALA size omega 3 verdimi ben vanda yaşıyorum burdaki doktorlara pek güvenemiyorumm
Ve kızlar soda aldım bol mineral hergün 1 tane içicem sizde için

Kızlar keseyi gördük cok şükür net olarak 10- 15 gün sonra çağırdı bir daha folik asit + içinde demir falan olan bi hap verdi benim kullandığım folib.. dandik dedi omega 3 sordum gerek yok balık ye dedi her balıkta omega3 olmadığını biliyorum ceviz ye dedi ama ben araştıemıştım sadece balıkta EPA DHA var cevizdeki ALA size omega 3 verdimi ben vanda yaşıyorum burdaki doktorlara pek güvenemiyorumm
Ve kızlar soda aldım bol mineral hergün 1 tane içicem sizde için
Başlarda folic asit yeterli oluyo 3. Aydan sonra baslaniyo diğer vitaminlere canım

Kızlar merhaba, hemen hemen herkeste başlamış bulantılar. Allah yardımcımız olsun. Ben bu sabah da safra çıkarınca artık doktora gittim ilaç istedim. İşe gidemiyorum yoksa. Bana zencefilli, içinde B vitaminleri olan bir vitaminle bulantı ilacı verdi bakalım inşallah geçer. Onun dışında mümkün olduğunca aç durmamaya çalışıyorum yiyebildiğim kadar azar azar yemeye çalışıyorum. Dün yediğimi bugün canım istemiyor kahvaltı hiç yapamıyorum zaten peynir ekmek yiyorum sadece. İyi yanı bugün gitmişken bebişimin kalp atışını görmüş de oldum çok şükür:KK68:
masallah cok sevindim kalp atislarina ;)

kızlar merhaba Allah nasip ederse bende agustos annesıyım benım ıkıncı cocugum cocuklarım daha dogrusu dün ikiz olduklarını öğrendim :)
hayirli olsun. saglikla kavusun.

Başlarda folic asit yeterli oluyo 3. Aydan sonra baslaniyo diğer vitaminlere canım
Bana daha vermediler folik asit sinir oluyorum 3 dur kan veriyorum istiyorum ama yazmiyo doktor erken diyo allah askina ilk 3 ayi kullaniomayacakmi bu b9 vitamini

Bana daha vermediler folik asit sinir oluyorum 3 dur kan veriyorum istiyorum ama yazmiyo doktor erken diyo allah askina ilk 3 ayi kullaniomayacakmi bu b9 vitamini
Canım onu yazdirmana gerek yokki al kullan sen hamile kalmadan 3 ay önceden baslanmali zaten.ben hamile kalmak istediğim ay aldım kullandım ilk aydan oldu olmasaydı yine kullanmaya devam edecektim olana kadar

Canım o zaman normal gibi.
12.Ara 110
14.Ara 220
16.Ara 440
18.Ara 880 yani normal sayılır aslında yarından da belki o kadar artmış olur :) ara günlerde gitme hesaplaması zor oluyor.
Canımsın çok sagol zahmet ettn benim için şimdi surprz hazirldm eşime ;) yıldönümü için video cekelm ailene gonderrz dedim çekim işini de kurguladm;)

Canımsın çok sagol zahmet ettn benim için şimdi surprz hazirldm eşime :KK66: yıldönümü için video cekelm ailene gonderrz dedim çekim işini de kurguladm:KK66:
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur ama sen 2 gün sonra yine aynı yerde aynı saatte kan ver artışı görelim. Bu sefer sonucu erken almışsın başka yerde mi yaptırdın?

Back