Amin canım inşallah. stres yapmamaya çalış inşallah görürsün keseyi deCok tesekkur ederim canim insallah sali gunu guzel bi deger alir keseyide bir an once gorurumde icim rahatlarseninde hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
Insallah canim tesekkur edermAmin canım inşallah. stres yapmamaya çalış inşallah görürsün keseyi de
Canımmm sat 7 kasımsa senin de geç döllenme benim sat 9 Kasım benim de geç döllenme ilk öğrendiğimde 17 idi 4 gün sonra 174 oldu şu an kaç bilmiyorum doktor daha fazla kan vermene gerek Yok Çarşamba keseye bakarız deri. Değer iki günde bir iki kat artıyor senin de yükselmiş zaten testlerde koyulaşmış merak etme :) korkular geçmiyor galiba yaaa bende keseyi göremedim henüz aklım çıkıyor dış gebelik mi diyeCok tesekkur ederim canim insallah sali gunu guzel bi deger alir keseyide bir an once gorurumde icim rahatlarseninde hayirli olsn rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
Canım sen keseyi görmüştün dimi ben göremedim hala yaaa ben döllenmeye göre baktığımda 4+4 bugün ama sata göre. 5+1 olması gerek. Bu arada bende iyiyim bugün biraz kasık ağrım oldu mide bulantım falan Yok :)Ben yarın 5. haftaya giriyorum bu günlerim en güzel günler o zaman daha bulantı yok rahat rahat yiyorum
Masallah canim cok guzel yukselmis degerin benim sat 7 kasim degil 10 kasim canim banada doktor gec dollenme dedi ama bende bi kere kimyasal gebelik yasadim o yuzden aklim cikiyo bisey olur diye surekli test yapiyorm benim doktor garanti olsn diye son kez sali gunude kan ver dedi ama ben keseyi ne zaman gorurum hic bi fikrim yok bisey demedi onun hakkinda kac haftalik onu bile bilmiyorimCanımmm sat 7 kasımsa senin de geç döllenme benim sat 9 Kasım benim de geç döllenme ilk öğrendiğimde 17 idi 4 gün sonra 174 oldu şu an kaç bilmiyorum doktor daha fazla kan vermene gerek Yok Çarşamba keseye bakarız deri. Değer iki günde bir iki kat artıyor senin de yükselmiş zaten testlerde koyulaşmış merak etme :) korkular geçmiyor galiba yaaa bende keseyi göremedim henüz aklım çıkıyor dış gebelik mi diye
Evet aynen öyle sen bir daha kan ver yükselmeye inanamayacaksın zaten :):) keseyi bir görsem zaten hamileyim dicem İnan ne sevinebildim ne hamile gibi hissediyorum bende deli gibi dış gebelikten korkuyorum Allahım uzak etsin bakalım gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz. Zaten senin 200e çıksa 2 günde bir 2 katı artıyor ya 400 800 1600 diye birden fazla fazla yükselecek değerin yükselmesi iyi doktor bana kan verme dedi ama ben yarın akşam çaktırmadan kan vermeyi planlıyorum :):)Masallah canim cok guzel yukselmis degerin benim sat 7 kasim degil 10 kasim canim banada doktor gec dollenme dedi ama bende bi kere kimyasal gebelik yasadim o yuzden aklim cikiyo bisey olur diye surekli test yapiyorm benim doktor garanti olsn diye son kez sali gunude kan ver dedi ama ben keseyi ne zaman gorurum hic bi fikrim yok bisey demedi onun hakkinda kac haftalik onu bile bilmiyorimvalla hamile kalmakla is bitmiyo bide deger yukselcekmi kese goruncekmi kalp duyulcakmi telasi basliyo annelik en basinda basliyo yani hep endise hep pimpirik :) insallah carsamba gorursn canim keseyi ya bizim satlarda ayni degerlerde asagi yukari ayni seninle birlikte dogururuz artik
Kuzum benim sat 12 Kasım ama keseyi gördü doktor. Tamamen kişiden kişiye değişiyor bence. Ben hiç kan testi yaptırmadım bat 11 kasımdı ertesi gün test yaptırdım hcg 650 çıkmıştı. 3 gün sonra doktora gittim keseyi görünce kan testi yapmadı bile tekrar. Zaten değeriniz yükselince Allah’ın izni ile göreceksiniz kuzum korkmayınCanımmm sat 7 kasımsa senin de geç döllenme benim sat 9 Kasım benim de geç döllenme ilk öğrendiğimde 17 idi 4 gün sonra 174 oldu şu an kaç bilmiyorum doktor daha fazla kan vermene gerek Yok Çarşamba keseye bakarız deri. Değer iki günde bir iki kat artıyor senin de yükselmiş zaten testlerde koyulaşmış merak etme :) korkular geçmiyor galiba yaaa bende keseyi göremedim henüz aklım çıkıyor dış gebelik mi diye
canım bundan yaklaşık üç hafta önceki kese boyutu 0.49cm yazıyor.evet kana gore 6 haftalik filandir suan. 7-8 haftada gorenler var.
kese boyutunu keske bilseydin. o zamam hesap kolay oluyor...
insallah sagsaglim saglikla devam etsin gebeligin.
Evet kuzum keseyi gördü doktor. Benim de normalde 4+6 bugün. doktor dün gittiğimiz de tam 4 haftalık olması gerektiği gibi dediCanım sen keseyi görmüştün dimi ben göremedim hala yaaa ben döllenmeye göre baktığımda 4+4 bugün ama sata göre. 5+1 olması gerek. Bu arada bende iyiyim bugün biraz kasık ağrım oldu mide bulantım falan Yok :)duskapani Canım benim çok nadir ara ara bulanır gibi oluyor ama annem bana da kardeşime de hamileliğinde hep çok midesi bulanmış yemek kokusuna dayanamıyormuş çok ağır geçmiş hamileliği o yüzden ona çektiysem diye korkuyorum :)
Hayırlı olsun o zamam canım, hoşgeldin:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) benim 8 günde yükseldiSimdi senin testleri gorunce icim rahatladi canim valla :) peki 65 den 2018 e ne kadar zamanda yukseldi ? O zaman bende araniza katiliyorum agustos annesi olarak:)
Hehehe duramiyoruz valla yerimizde canim ya :) aynen bende keseyo gormeden hala sevinemiyorm hamileym diyemiyorm esim coktan kaptirdi zaten kendini kotu bisey dedigim an kiziyi niye kotu dusunuyosn diyo :) aynen gelismeleri soyleyelim birbirimize sende yarin kan ver bakalm kac olmus :) 174 ciktiginda en son ne zaman vermistn canimEvet aynen öyle sen bir daha kan ver yükselmeye inanamayacaksın zaten :):) keseyi bir görsem zaten hamileyim dicem İnan ne sevinebildim ne hamile gibi hissediyorum bende deli gibi dış gebelikten korkuyorum Allahım uzak etsin bakalım gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz. Zaten senin 200e çıksa 2 günde bir 2 katı artıyor ya 400 800 1600 diye birden fazla fazla yükselecek değerin yükselmesi iyi doktor bana kan verme dedi ama ben yarın akşam çaktırmadan kan vermeyi planlıyorum :):)
Hayırlı olsun canım maşallahKizlar mmerhaba. Rabbim nasip ederse bende agustos ayi annesi olucam. En son adet tarihim 5 kasim .10 aralikta idrar testiyle ögrendim.11 aralikta kan testi verdim 1033. Carsamba günü gittik doktora 5 +1 dedi doktorumuz keseyi ördük bir hafta sonra gene gel dedi. Kalp atisi icon sordum daha erken dedi 2 3 hafta sonra dedi . İnsallah sorsorunsuz bor hamilelik olur .
İnşallah başlamaz canım ya çok zor oluyor. Belki sen şanslı hamilelerden olursun rahat geçer:)Ben yarın 5. haftaya giriyorum bu günlerim en güzel günler o zaman daha bulantı yok rahat rahat yiyorum
Salı günü vermiştim o zaman 174tü doktor şu an için keseyi göremeyeceğiz büyük ihtimalle dedi Çarşamba binin üzerine çıkar değer o zaman görürüz eğer göremezsek o zaman beta hcg bakar değere göre görüp görmememiz normal mi bakarız dedi.Hehehe duramiyoruz valla yerimizde canim ya :) aynen bende keseyo gormeden hala sevinemiyorm hamileym diyemiyorm esim coktan kaptirdi zaten kendini kotu bisey dedigim an kiziyi niye kotu dusunuyosn diyo :) aynen gelismeleri soyleyelim birbirimize sende yarin kan ver bakalm kac olmus :) 174 ciktiginda en son ne zaman vermistn canim
Insallah canim sende saglikla alirsin kucagina hosbuldumm :) kasik agrisi normalmi peki boyle igme batar gbi icten ice ?Hayırlı olsun o zamam canım, hoşgeldin:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) benim 8 günde yükseldi
Bende en som bu cuma vermistim canim yaa hadi bir an once gorsek minik keseleriii :)Salı günü vermiştim o zaman 174tü doktor şu an için keseyi göremeyeceğiz büyük ihtimalle dedi Çarşamba binin üzerine çıkar değer o zaman görürüz eğer göremezsek o zaman beta hcg bakar değere göre görüp görmememiz normal mi bakarız dedi.
Ah canım keşke ben anneme çekseydim:) rahat geçirmiş o hamileliklerini annem de diyor kime çekmişsin sen diye:)) belki senin de tersi olur annenle:)Canım sen keseyi görmüştün dimi ben göremedim hala yaaa ben döllenmeye göre baktığımda 4+4 bugün ama sata göre. 5+1 olması gerek. Bu arada bende iyiyim bugün biraz kasık ağrım oldu mide bulantım falan Yok :)duskapani Canım benim çok nadir ara ara bulanır gibi oluyor ama annem bana da kardeşime de hamileliğinde hep çok midesi bulanmış yemek kokusuna dayanamıyormuş çok ağır geçmiş hamileliği o yüzden ona çektiysem diye korkuyorum :)
İnşallah canım ya o şanslı hamilelerden olmayı çok isterimİnşallah başlamaz canım ya çok zor oluyor. Belki sen şanslı hamilelerden olursun rahat geçer:)
Normal canım benim bat 1 Aralık’tı mesela o hafta baya yaşadım bunu hatta baya adet olacakmışım gibi oldu 1 hafta sonra geçti benim. Daha uzun sürenler de var tabii. Yerlemeye çalışıyordur iyice şimdi bebiş:)Insallah canim sende saglikla alirsin kucagina hosbuldumm :) kasik agrisi normalmi peki boyle igme batar gbi icten ice ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?