• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normal canım benim bat 1 Aralık’tı mesela o hafta baya yaşadım bunu hatta baya adet olacakmışım gibi oldu 1 hafta sonra geçti benim. Daha uzun sürenler de var tabii. Yerlemeye çalışıyordur iyice şimdi bebiş:)
Bende dünden beri depresyondayım kasık ağrılarım bitti diye yerleşme olduğu için mi acaba benim bacağımda ağrı var yaa böyle sağ üst bacağım gövde birleşimi inden başlıyor sağ üst bacağıma vuruyor neden anlamadım. Kasıklarımda bugün ara ara çok nadir batmalar oldu sadece anan geçtiğimiz haftadaki gibi ağrılarım Yok

Normal canım benim bat 1 Aralık’tı mesela o hafta baya yaşadım bunu hatta baya adet olacakmışım gibi oldu 1 hafta sonra geçti benim. Daha uzun sürenler de var tabii. Yerlemeye çalışıyordur iyice şimdi bebiş:)
Ilk cocuk olunca insan bilmiyo telas yapiyo aman o yerlessinde ben bu agrilari cekmeye raziyim:)

Valla bir görsek rahatlasak :) sen benim yaptığımı yapma çok araştırma cahillik mutluluktur boşveeeer hiç bakma ben kafayı yemek üzereyim :)
Yaa onu soylemekte gec kaldinnn ben 1.5 yildir arastiriyorum :KK48: simdide niye kasigim agriyo niye akintim oluyo aman bacagim agriyo biseymi oldu hep telas hep korku :KK48: hele bel felaket yani :)

Canım sen keseyi görmüştün dimi ben göremedim hala yaaa ben döllenmeye göre baktığımda 4+4 bugün ama sata göre. 5+1 olması gerek. Bu arada bende iyiyim bugün biraz kasık ağrım oldu mide bulantım falan Yok :) duskapani duskapani Canım benim çok nadir ara ara bulanır gibi oluyor ama annem bana da kardeşime de hamileliğinde hep çok midesi bulanmış yemek kokusuna dayanamıyormuş çok ağır geçmiş hamileliği o yüzden ona çektiysem diye korkuyorum :)
Aramızda bi gün var benimde 4+3 :)

Bende dünden beri depresyondayım kasık ağrılarım bitti diye yerleşme olduğu için mi acaba benim bacağımda ağrı var yaa böyle sağ üst bacağım gövde birleşimi inden başlıyor sağ üst bacağıma vuruyor neden anlamadım. Kasıklarımda bugün ara ara çok nadir batmalar oldu sadece anan geçtiğimiz haftadaki gibi ağrılarım Yok

Ilk cocuk olunca insan bilmiyo telas yapiyo aman o yerlessinde ben bu agrilari cekmeye raziyim:)
Kızlar benim de ilk ama bu kadar takmıyorum kafama:) rahat olun biraz stres yaparak üzmeyin bebeklerinizi:) kanama olmadığı sürece sorun da yok;) GurbuzKedi GurbuzKedi canım sen dış gebelikten filan korkma o baya dayanılmaz ağrı yapıyormuş galiba burada okumuştum yaşayanların yazdıklarından. Bacak ağrısı da belki vitamin eksikliğinden olabilir benim hamile değilken de ağrıyordu magnezyum,d vitamini, kalsiyum vermişti geçen gün de ağrıdı d vitamini içtim hemen ağrımıyor o günden beri çok şükür. Tahlillerin yapılsın doktor verir zaten gerek görürse.

• Beğen
Reactions: Acy
Evet aynen öyle sen bir daha kan ver yükselmeye inanamayacaksın zaten :):) keseyi bir görsem zaten hamileyim dicem İnan ne sevinebildim ne hamile gibi hissediyorum bende deli gibi dış gebelikten korkuyorum Allahım uzak etsin bakalım gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz. Zaten senin 200e çıksa 2 günde bir 2 katı artıyor ya 400 800 1600 diye birden fazla fazla yükselecek değerin yükselmesi iyi doktor bana kan verme dedi ama ben yarın akşam çaktırmadan kan vermeyi planlıyorum :):)
Canım bende keseyi görmedm yani doktor şu heralde diye bi yer işaretledi yarın tekrar çağırdı değerim 2811 senin kaçtı

Yaa onu soylemekte gec kaldinnn ben 1.5 yildir arastiriyorum :KK48: simdide niye kasigim agriyo niye akintim oluyo aman bacagim agriyo biseymi oldu hep telas hep korku :KK48: hele bel felaket yani :)
Yaaa sorma ben hamile kalmak stres sanırdım bu stres bambaşkaymış keseyi görsek kalp atışı var :):)

• Beğen
Reactions: Acy
Kızlar benim de ilk ama bu kadar takmıyorum kafama:) rahat olun biraz stres yaparak üzmeyin bebeklerinizi:) kanama olmadığı sürece sorun da yok:KK66: GurbuzKedi GurbuzKedi canım sen dış gebelikten filan korkma o baya dayanılmaz ağrı yapıyormuş galiba burada okumuştum yaşayanların yazdıklarından. Bacak ağrısı da belki vitamin eksikliğinden olabilir benim hamile değilken de ağrıyordu magnezyum,d vitamini, kalsiyum vermişti geçen gün de ağrıdı d vitamini içtim hemen ağrımıyor o günden beri çok şükür. Tahlillerin yapılsın doktor verir zaten gerek görürse.
Dogru soyluyosun canim stres yok pozitif dusunucez :)

Yaaa sorma ben hamile kalmak stres sanırdım bu stres bambaşkaymış keseyi görsek kalp atışı var :):)
Hehehe aynen oyle yok ama hamile kalmaya calismak cok buyuk stres ben yasadm rabbim kimseye yasatmasinn:( rabbim nasip etti ya bu streside yasariz bisey olmaz :)

Kızlar benim de ilk ama bu kadar takmıyorum kafama:) rahat olun biraz stres yaparak üzmeyin bebeklerinizi:) kanama olmadığı sürece sorun da yok:KK66: GurbuzKedi GurbuzKedi canım sen dış gebelikten filan korkma o baya dayanılmaz ağrı yapıyormuş galiba burada okumuştum yaşayanların yazdıklarından. Bacak ağrısı da belki vitamin eksikliğinden olabilir benim hamile değilken de ağrıyordu magnezyum,d vitamini, kalsiyum vermişti geçen gün de ağrıdı d vitamini içtim hemen ağrımıyor o günden beri çok şükür. Tahlillerin yapılsın doktor verir zaten gerek görürse.
Ayy Canım valla çok mantıklı çünkü bende hamilelikle başlamadı baya 2 3 aydır var eksiklik olabilir :) çok şükür daha kanamam lekelenmem kasık ağrım Yok Allah korusun :)

Canım bende keseyi görmedm yani doktor şu heralde diye bi yer işaretledi yarın tekrar çağırdı değerim 2811 senin kaçtı
Senin karından mı göremedi onun için 5000 üstü olması gerekiyormuş benim doktorum vajinal ultrasonla bakıyor. İlk değerim 17 ikinci 174 üçüncü kaç bilmiyorum önümüzdeki hafta ancak iki binlere gelicez inşallah düzenli artış varsa ben akşam da bir kan vereyim içim rahat etsin :)

Hehehe aynen oyle yok ama hamile kalmaya calismak cok buyuk stres ben yasadm rabbim kimseye yasatmasinn:KK43: rabbim nasip etti ya bu streside yasariz bisey olmaz :)
Ben 3 aydır deniyorum ama doktor kiloluyum diye resmen kısır muamelesi yaptı bana eve gelip hüngür hüngür ağladım. Çok kötü günlerdi benim küçük mucizem kendi geldi inşallah sağlıkla gelmiştir inşallah ömrü uzun ve sağlıklı olur :)

Senin karından mı göremedi onun için 5000 üstü olması gerekiyormuş benim doktorum vajinal ultrasonla bakıyor. İlk değerim 17 ikinci 174 üçüncü kaç bilmiyorum önümüzdeki hafta ancak iki binlere gelicez inşallah düzenli artış varsa ben akşam da bir kan vereyim içim rahat etsin :)
Evet karından göremedi vajinal ultrasonla baktırmak istemedm kanama yapmıstı arkadasıma kesede cok gerekmedikce baktırma demişti kanamam ve cok sancım olmadığı için rahatladım doktorda pazartesi gel dedi bide ufak bişey görüp heralde bu dedi yarın inşallah görürüzz senin ki geç döllenme heralde kanaman ve dayanılmayack ağrın yoksa telaşlanma

Ben 3 aydır deniyorum ama doktor kiloluyum diye resmen kısır muamelesi yaptı bana eve gelip hüngür hüngür ağladım. Çok kötü günlerdi benim küçük mucizem kendi geldi inşallah sağlıkla gelmiştir inşallah ömrü uzun ve sağlıklı olur :)
Bende pko vardi 18 yasmda doktorlar bana cocugun zor olur diye diye psikolojimi bozdu evlenmeue korkuyodum yanii. Evlendikten snra doktorlar igneler klomenler vs olmadi en som tak etti yeter istemiyorm cocuk falan dedm biraktm herseyi 3 ay snra bi bakmisim hamileyim surpriz yapti bizimki baya nazli cok bekletti bizi :)

Arkadaşlar 11 aralıkta 110 ckmsti bhcg yarın yine kan verecgm. Her gun 2 artıyorsa salı bende kese göreblr mym acaba

Bende pko vardi 18 yasmda doktorlar bana cocugun zor olur diye diye psikolojimi bozdu evlenmeue korkuyodum yanii. Evlendikten snra doktorlar igneler klomenler vs olmadi en som tak etti yeter istemiyorm cocuk falan dedm biraktm herseyi 3 ay snra bi bakmisim hamileyim surpriz yapti bizimki baya nazli cok bekletti bizi :)
Yaa Bende geçen ay istemiyorum cocuk falan yeter artık dedim 15. Ay bizim isteyeli tam insan vazgeçtiğinde geliyor bu bebişler :)

Back