• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim toksoplazma ve rubella igg igm ile beraber baktilar.
Bir enfeksiyonmus ve bebekte malesef sakatliga sebep oluyormus.
Ilk bebegimde negatifti bunlar, bir yerden gecmis..
Cig etle temas, iyi yikanmamis yesillik, yada topraktan geciyormus.
Cok sukur ki cok erken farkina vardik, bakalim doktor ne diyecek..
Cok yakin zamanda gecirdim bunu eminim daha gecen hafta lenf bezlerim sismisti doktordaydim bu hafta gebeligimi ogrendim..
Yaa çok gecmis olsun normal kan tahlilinde mi çıktı bu değerler bizimde baktirmamiz lazım bence

Hayırlı olsun ınsallah. Doktor normal demiş içinizi ferah tutun. Kalp atışını da duyunca daha da rahatlarsın.

Ben de çok merakdiyorum ve ben de baktım Çin takviminde erkek diyor. Ve evet ben de kilo aldım 3 4 kilo hem de :anneadayı::anneadayı:

Bu çok bireysel ve her gebelikte farklı olan bir şey. Kızımda hiç belirttim yoktu benim de mesela. içini ferah tut . Hayırlı olsun

Hayırlı olsun ınsallah

HaHayırlı olsun :anneadayı:
Teşekkürler amin hepimize hayırlı uğurlu olsun

Evet :) ben yarın gidecektim doktora kese için ama eşimde gelmek istedi onun izin gününde gideceğiz hem kalp atışı da duyarız belki diye biraz erteledim
Çok güzel tabi onundan hakkı oda heyecanlanıyordur sninde ilk gebeliğin mi ben 4 Ocak’ta gideceğim o zmana kadar sabredeceğim ama bakalım nasıl gecicek zmn biran önce geçsin istiyorum

Çok güzel tabi onundan hakkı oda heyecanlanıyordur sninde ilk gebeliğin mi ben 4 Ocak’ta gideceğim o zmana kadar sabredeceğim ama bakalım nasıl gecicek zmn biran önce geçsin istiyorum
Benim ikinci ilkini maalesef kalp sendromu olduğu için temmuz ayinda beş aylıkken ölü dogum yaptim şimdi aynı sorunlar olacak diye korkuyorum ama beşinci ayda detaylı ultrasonda ancak belli oluyor :(

Benim ikinci ilkini maalesef kalp sendromu olduğu için temmuz ayinda beş aylıkken ölü dogum yaptim şimdi aynı sorunlar olacak diye korkuyorum ama beşinci ayda detaylı ultrasonda ancak belli oluyor :KK43:
Çok geçmiş olsun bunun olmasının bi sebebi varmıymış peki

Yaa çok gecmis olsun normal kan tahlilinde mi çıktı bu değerler bizimde baktirmamiz lazım bence
Allah razi olsun canim, benim ilk gebeligimde bunlar yoktu hatta o zaman evinizde 5 kopek kedi hamster bir suru hayvan vardi ben sasirnistin cikmamasina..
Ama simdi oglumun alerjisinden dolayi hicbiri yok ve ben alakasizca bu mikropla karsilastim hemde boyle bir zamanda..
Bence de henuz kucukken her gebeye yapilmali..
Mesela kalp atisindan sonra ogrenmek beni yikardi..
Dr bakmasa bile isteyin bnece, herkesinki temiz ciksin insallah ama tedbir tedbirdir...

Sizin karnınız ağrıyor mu kızlar. Benim ayakta çok kalınca bide gece yatmaya yakın adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor. İlk hamileliğim de olmamıştı. Dr a hemen gitmek istemiyorum ama gitsem mi ki
Evet oluyor canim. Adet agriso gibi agri bende biraz azaldı gibi ama aniden kalkinca falan kasik agrim oluyor. Ve ayakta cok durunca

kızlar ben aş ermeye başladım galiba rüyamda avakado yiyordum canım çok çekti .
benim mide bulantılarım giderek artıyor .
5+5 olduk bugün kimseye söylemedim daha çok yakınlarım hariç .bebeği görmeden kimseye söylemek istemiyorum nedense.

Benimde eşim ve kızım biliyor sadece

merhaba agustos anneleri yarın test yapıcam inşallah bakalım sonuc nasıl olacak hayırlısı eger pozitif cıkarsa bende aranıza geliyorum

Back