2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşaallah, görürsün hepsini canım

Regl gününüz geldi mi?
Benim 15 Kasım sat ama dün bu testi görünce hamileyim dedim, fakat yanlışmış
Benimde 15 tesadüf bende dayanamadım test yaptım geçen ay olmadı bakalım bu ay beklemek çok heyecanlı vede çok stresli oluyor

Benimde 15 tesadüf bende dayanamadım test yaptım geçen ay olmadı bakalım bu ay beklemek çok heyecanlı vede çok stresli oluyor
Evet aynen öyle, adet olunca sonradan insan neden bu kadar stres yaptım ki diyor ama diğer ay kaldığı yerden yine aynı heyecan
Benim testimi başkası gösterse de kesin pozitif derdim, ilk defa böyle birşey gördüm

Kalp atışını duymak değil de görmek, 6+ larda mümkün oluyor.
Duymak için yoğun ultrason dalgaları göndermek gerektiği için doktorlar çok tercih etmiyor.
9. Haftada rahatlıkla duyabilirsiniz

Kalp atışını duymak değil de görmek, 6+ larda mümkün oluyor.
Duymak için yoğun ultrason dalgaları göndermek gerektiği için doktorlar çok tercih etmiyor.
9. Haftada rahatlıkla duyabilirsiniz

Hımm görmek demi mümkündü onu bilmiyordum Peki ben 6 haftalık oldum mu ki acaba

Ben
benimde çok garip bu ne böle dedim görünce ya benim işim biraz sıkıntılı radyasyon alanında çalıştığım bu kadar tedirginim

Caım benim de geçen Salı 2018 çıktı değerim bana da var gibi kesin emin olmak için haftaya gel demişti Çarşamba gideceğim galiba. İnşallah görürüz bebişleri
Ayy inşallah canımm böyle kesin konuşmuyorlar sinirlerim bozuluyor ya aceleci davranıyorum galiba ama elimde değil, bakalım bu Çarşamba gideceksen eğer inşallah gözükürrr çok heyecanlııı

Yalnızca folik asit kullanıyorum canım. Bol bol yesil yapraklı sebzeler, kuru meyveler yeterli vitamini sağlayacaktır ilk dönemlerde
Anladım tatlım zaten yeşillik çok seviyorum sıkıntı olmaz

Ben

benimde çok garip bu ne böle dedim görünce ya benim işim biraz sıkıntılı radyasyon alanında çalıştığım bu kadar tedirginim
Sizin meslekte gebelik planladığınızdan itibaren izin falan olmuyor mu, tam bilmiyorum ama mantıken öyle olması gerek

Sizin meslekte gebelik planladığınızdan itibaren izin falan olmuyor mu, tam bilmiyorum ama mantıken öyle olması gerek
Maalesef yönetimin insiyatifine kalıyor ve de çalışma arkadaşlrının gebeliği kanıtlamadan geri hizmete alınamıyorum

Maalesef yönetimin insiyatifine kalıyor ve de çalışma arkadaşlrının gebeliği kanıtlamadan geri hizmete alınamıyorum
Hiç korkma olmayınca birşey olmuyor ama tabi ki gebeliği kesin bilince radyasyon alanına girmemek gerek.
Ben hemşireyim ama uzun yıllardır çalışmıyorum.
Sadece özellerde çalıştım, kpss'ye hiç girmedim.
İlk oğluma evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım, bir klinikte çalışıyordum.
Yeniköy'de küçük bir klinikti.
Acil, röntgenin tam karşısındaydı, arada küçük bir koridor vardı ve ben işe alınmak için hamile olduğumu söylememiştim.
Karnım belli olana kadar da yani en az 5, 6. Aya kadar söylemedim.
Bu süre içinde hep o alanda çalıştım.
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başhekim hemen acilin yerini taşıttı.
Girişte bir yeri acil yaptılar.
Çok şükür birşey olmadı ama işe başladığımda 2 ayı falan doldurmuştum yani ilk yeni oluşma aşaması değildi.
Oğlum 3.900 gr doğdu, maşaallah sağlıklı hiç bir sorunu yok ve 19 yaşını doldurdu

Ben röntgen teknisyeniyim ama direk çekimdeyim maalesef o yüzden hemen öğrenmeye çalışıyorum acele ediyorum tes t yapıyorum hemen yoksa akışına bırakırdım zaten birde ablam üstüne görmüştü hamile iken bu işler çok karışıkmış işin içine girince anlıyor insan

Allah yardımcın olsun canım

Hiç mi normal test denk gelmez bana ya
Bugün öğleden sonra yaptığım testi tam atacakken yine acaba mı dedirtti bana
Böyle yan yana ve saatler sonra çıkan ikinci çizgi olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…