Bu sonuç yalancı çıktı canımEki Görüntüle 2213974 Bende bugun test yaptım sizce test bozuk mu ?
Maşaallah, görürsün hepsini canımKızlar bugün gittim doktora alttan muayene etti. Kese gözüküyor gibi dedi tam net bişey demek istemiyorum ama var dedi. 9 gün sonra kontrole gidicem o zaman normal ultrasonda belli de olur dedi. Folikasit verdi günde bir tane .. siz başka ilaçlar falan kullanıyormusunuz
Regl gününüz geldi mi?Teşekkür ederim artık tekrarayacağım hayırlsıı
Benimde 15 tesadüf bende dayanamadım test yaptım geçen ay olmadı bakalım bu ay beklemek çok heyecanlı vede çok stresli oluyorRegl gününüz geldi mi?
Benim 15 Kasım sat ama dün bu testi görünce hamileyim dedim, fakat yanlışmış
Evet aynen öyle, adet olunca sonradan insan neden bu kadar stres yaptım ki diyor ama diğer ay kaldığı yerden yine aynı heyecanBenimde 15 tesadüf bende dayanamadım test yaptım geçen ay olmadı bakalım bu ay beklemek çok heyecanlı vede çok stresli oluyor
Kalp atışını duymak değil de görmek, 6+ larda mümkün oluyor.ben bugün kan testi verdim yarın sonucu da alacağım inşallah. Dua edin de güzel sonuçlar alayım. son adet başlangıç tarihim 2 kasımdı. şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum. Bu sitede 6 görünüyor başka programlarda 5. kafam karıştıve kaçıncı haftada gitsem hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyabilirim acaba? Çok sık gitmek istemiyorum doktora
Kalp atışını duymak değil de görmek, 6+ larda mümkün oluyor.
Duymak için yoğun ultrason dalgaları göndermek gerektiği için doktorlar çok tercih etmiyor.
9. Haftada rahatlıkla duyabilirsiniz
benimde çok garip bu ne böle dedim görünce ya benim işim biraz sıkıntılı radyasyon alanında çalıştığım bu kadar tedirginimEvet aynen öyle, adet olunca sonradan insan neden bu kadar stres yaptım ki diyor ama diğer ay kaldığı yerden yine aynı heyecan
Benim testimi başkası gösterse de kesin pozitif derdim, ilk defa böyle birşey gördüm
Ayy inşallah canımm böyle kesin konuşmuyorlar sinirlerim bozuluyor ya aceleci davranıyorum galiba ama elimde değil, bakalım bu Çarşamba gideceksen eğer inşallah gözükürrr çok heyecanlıııCaım benim de geçen Salı 2018 çıktı değerim bana da var gibi kesin emin olmak için haftaya gel demişti Çarşamba gideceğim galiba. İnşallah görürüz bebişleri
Anladım tatlım zaten yeşillik çok seviyorum sıkıntı olmazYalnızca folik asit kullanıyorum canım. Bol bol yesil yapraklı sebzeler, kuru meyveler yeterli vitamini sağlayacaktır ilk dönemlerde
İnşallah canımmMaşaallah, görürsün hepsini canım
Evet canım yanıp sönen küçük bir sinyal ışığı gibi görünüyor, ben de 6+3'de görmüştüm.Hı
Hımm görmek demi mümkündü onu bilmiyordumPeki ben 6 haftalık oldum mu ki acaba
Sizin meslekte gebelik planladığınızdan itibaren izin falan olmuyor mu, tam bilmiyorum ama mantıken öyle olması gerekBen
benimde çok garip bu ne böle dedim görünce ya benim işim biraz sıkıntılı radyasyon alanında çalıştığım bu kadar tedirginim
Maalesef yönetimin insiyatifine kalıyor ve de çalışma arkadaşlrının gebeliği kanıtlamadan geri hizmete alınamıyorumSizin meslekte gebelik planladığınızdan itibaren izin falan olmuyor mu, tam bilmiyorum ama mantıken öyle olması gerek
Canım şimdi senin sat tarihinle hesaplattım da 6. Haftadasınız, 5 hafta 3 günlük diye çıkıyor.Ben
benimde çok garip bu ne böle dedim görünce ya benim işim biraz sıkıntılı radyasyon alanında çalıştığım bu kadar tedirginim
Hiç korkma olmayınca birşey olmuyor ama tabi ki gebeliği kesin bilince radyasyon alanına girmemek gerek.Maalesef yönetimin insiyatifine kalıyor ve de çalışma arkadaşlrının gebeliği kanıtlamadan geri hizmete alınamıyorum
Allah yardımcın olsun canımBen röntgen teknisyeniyim ama direk çekimdeyim maalesef o yüzden hemen öğrenmeye çalışıyorum acele ediyorum tes t yapıyorum hemen yoksa akışına bırakırdım zaten birde ablam üstüne görmüştü hamile iken bu işler çok karışıkmış işin içine girince anlıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?