• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar bata göre 5+3 hamileyim.Tabii evdeki 2 testte gördüm sadece.Bu sabah hafif pembe bir lekelenme oldu.Daha önceden 2 düşüğüm var.6 hafta olmadan dr a gitmeyecektim.Ama lekelenmeyi görünce apar topar tıp merkezine gittim.Dr karından baktı bişey gözükmüyor dedi.Kan vermemi istedi sonuç 142.5 çıktı.Değer çok düşük dedi.Progestan yazmasını rica ettim.3 gün sonra kan testini tekrar yapacakmışız. Bakalım inşallah bu sefer tutunur bebişim.Çok istiyorum nolur bana da dua edin.Bu arada 15 yaşında kızım var.Yaşım 38.Ama ben çoook istiyorum.
İnsallah saglikla tutunur minis.

Kızlar bugün gittim doktora alttan muayene etti. Kese gözüküyor gibi dedi tam net bişey demek istemiyorum ama var dedi. 9 gün sonra kontrole gidicem o zaman normal ultrasonda belli de olur dedi. Folikasit verdi günde bir tane .. siz başka ilaçlar falan kullanıyormusunuz
Masallah.. Kesedir o kese :) ben de sadece folik asit aliyorum. Ekstara dusuk tehlikemden dolayi progestan hap ve igne kullaniyorum..

Caım benim de geçen Salı 2018 çıktı değerim bana da var gibi kesin emin olmak için haftaya gel demişti Çarşamba gideceğim galiba. İnşallah görürüz bebişleri:dua:
İnsallah :)

Eki Görüntüle 2213974 Bende bugun test yaptım sizce test bozuk mu ?
Bozuk gibi geldi bana.

Eki Görüntüle 2214021
Hiç mi normal test denk gelmez bana ya:110:
Bugün öğleden sonra yaptığım testi tam atacakken yine acaba mı dedirtti bana:KK48:
Böyle yan yana ve saatler sonra çıkan ikinci çizgi olmaz değil mi:oops:
Bozuk gibi geldi bana.

Ya ben çok acemiyim hiç bişey diyemiyorum ki
Sadece iyi birşey duymak istiyorum canım, benimki bir ümit işte:110:
Tam yapacakken elimden düşürdüm testi, henüz idrarı koymamıştım.
Hatta iki yandan çatladı uzunlamasına hafif, resimde belli olmuyor galiba, şimdi de acaba düştüğü için mi çizgi kaydı diyorum.
İlla hamileyim dedirticem yani:KK70:

İnsallah saglikla tutunur minis.

Masallah.. Kesedir o kese :) ben de sadece folik asit aliyorum. Ekstara dusuk tehlikemden dolayi progestan hap ve igne kullaniyorum..

İnsallah :)

Bozuk gibi geldi bana.

Bozuk gibi geldi bana.
Bana da :)
(Kendi testim için diyorum)

Neden hep bozuk ki bu testler:110:
Daha önce saatlerce de dursa birşey çıkmazdı veya buharlaşma çizgisi şeklinde karaltı çıkardı sadece

Merhabalar bende cuma günü idrar testinde çift çizgiyi gördüm. SAT 4 kasım. 1 aralıkta kan verdim 0.0 cıktı hiç umudum yoktu 7 ekimde tekrar idrar testi yapiyim dedim ve baya koyu silik bile değil 2. Çizgiyi gördüm. Testi tekrarladım ve oda pozitif cıktı. Daha önce 1 kimyasal 1 kere de 8 haftalıkken kayıplarım oldu malesef sonra allaha şükür sağlıklı bi evlâdım doğdu. Clexane kullanmistim pihtilasma sorunum vardi. Şimdi 28 aylık. 6 ay önce de boş gebelik geçirdim şimdi 5. Gebeliğim yani.. Daha doktora gitmedim 8 haftayada kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Eğer sağlıklıysa kese kalp atışı hepsini görmek istiyorum. 6 ay önceki gebelikten kalma clexane larimda duruyo zaten onları kullanıyorum evde allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın :)

Merhabalar bende cuma günü idrar testinde çift çizgiyi gördüm. SAT 4 kasım. 1 aralıkta kan verdim 0.0 cıktı hiç umudum yoktu 7 ekimde tekrar idrar testi yapiyim dedim ve baya koyu silik bile değil 2. Çizgiyi gördüm. Testi tekrarladım ve oda pozitif cıktı. Daha önce 1 kimyasal 1 kere de 8 haftalıkken kayıplarım oldu malesef sonra allaha şükür sağlıklı bi evlâdım doğdu. Clexane kullanmistim pihtilasma sorunum vardi. Şimdi 28 aylık. 6 ay önce de boş gebelik geçirdim şimdi 5. Gebeliğim yani.. Daha doktora gitmedim 8 haftayada kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Eğer sağlıklıysa kese kalp atışı hepsini görmek istiyorum. 6 ay önceki gebelikten kalma clexane larimda duruyo zaten onları kullanıyorum evde allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın :)
Çok geçmiş olsun canım İnş sağlıklı bir gebelik geçirirsin açıkcası hikayeler benziyor ama benim henüz bebeğim yok 3 kimyasal gebelik sonra 8 haftalık düşük şimdi tekrar hamileyim iğne kullanıyorum ama çok korkuyorum olumsuz birsey olur diye

Çok geçmiş olsun canım İnş sağlıklı bir gebelik geçirirsin açıkcası hikayeler benziyor ama benim henüz bebeğim yok 3 kimyasal gebelik sonra 8 haftalık düşük şimdi tekrar hamileyim iğne kullanıyorum ama çok korkuyorum olumsuz birsey olur diye
Aklımızdan hep güzel şeyler geçirelim güzel olsun. Enerjimiz da güzel olsun insallah. Burdan paylaşım yapalım birimize destek olalım. Benim de 5 gün sonra kesinlestgnde daha heyecanli yazacgm

Geçmiş olsun canım. Peki ilk defa mi kullaniyosun iğne yoksa daha önceki gebeliklerinde de kullandım mi

Evet canım yanıp sönen küçük bir sinyal ışığı gibi görünüyor, ben de 6+3'de görmüştüm.
Bebek 6 mm idi.
Yani evet bu sat a göre 6. Haftanın sonları olarak görünüyor
Teşekkür ederim ☺️ İlk gebeliğim o yüzden bira bilgisizim

Canım bende iğne ve ecopirin kullanmaya başladım pıhtılaşma sorunum olduğu için ama düşük önleyici iğne vermedi onu ne için verdi acaba beni bilgilendirebilir misin
Bunu daha once dusuk yaptigm icin verdi galiba haftada 1 vurulacakmisim. Aksam clexan vuruldum gobekten cok acidi ya :((((( herkesinki mi boyle aciyor yoksa benim mi canim tatli acaba

Geçmiş olsun canım. Peki ilk defa mi kullaniyosun iğne yoksa daha önceki gebeliklerinde de kullandım mi
İlk defa kullanıyorum diğer gebeliğimde gereksiz bi doktor denk geldi sadece ecoprin yeterli dedi ne dediysem dinletemedim vermedi iğne kaybettim bebeğimi sonra hamile kalamadım bir daha tekrar hamile kalabilmek için femara kullandım çatlatma iğnesi oldum çok şükür sonuç aldık bu doktorum öğrendiğim andan itibaren başladı hem iğne hem ecoprin kullanıyorum şuan

Bunu daha once dusuk yaptigm icin verdi galiba haftada 1 vurulacakmisim. Aksam clexan vuruldum gobekten cok acidi ya :KK43:(((( herkesinki mi boyle aciyor yoksa benim mi canim tatli acaba
Ben de düşük yaptım ama vermedi hastaya ve doktora göre degişiyor tedavi yöntemi ben göbekten cesaret edip yapamıyorum saglıkocagına gidip koldan yaptırıyorum iğneyi 4. İğne oldum ama kollarım morardı şimdiden bakalım nasıl olcak inş bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım da Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

İlk defa kullanıyorum diğer gebeliğimde gereksiz bi doktor denk geldi sadece ecoprin yeterli dedi ne dediysem dinletemedim vermedi iğne kaybettim bebeğimi sonra hamile kalamadım bir daha tekrar hamile kalabilmek için femara kullandım çatlatma iğnesi oldum çok şükür sonuç aldık bu doktorum öğrendiğim andan itibaren başladı hem iğne hem ecoprin kullanıyorum şuan
Inşallah güzel bi hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.bu dönemleri aNlatmasi kolay ama bide yaşayana sormak lazım zor ama sonu güzel olsun insallah

Ben de düşük yaptım ama vermedi hastaya ve doktora göre degişiyor tedavi yöntemi ben göbekten cesaret edip yapamıyorum saglıkocagına gidip koldan yaptırıyorum iğneyi 4. İğne oldum ama kollarım morardı şimdiden bakalım nasıl olcak
Allah yardimcimiz olsun canim ben yarin da gobekten yapicam sonra kola gecerim herhalde . Her turlu aciyacak napalim dayanicaz artik:(

Back