2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah tutunur bebişin.

Nasıl çıktı test sonucunda canım ben de kan vermedim hiç bu sefer ama normal test almadım erken gebelik testi aldım tavsiye ederim
Canım o silik çizgi çıkan testi biliyorsun sanırım, ona bakarak hamileyim dedim ama yok galiba
Aynı markadan bir test daha vardı, sabah yaptım o da dağıldı ama tek çizgi çıktı, control çizgisinin etrafı hep kırmızıydı.
Sonrasında tekrar test aldım, eczacı 33 liraya da test var dedi, nasıl olsa varsa bunlarda da çıkar diye almadım onu
3 tane normal test aldım, fazla beklemiş bir idrar yoktu ama yapayım dedim ve negatif sonuç

Kizlar merhaba ben bugun doktoruma geldim cuma gunu 68 olan betahcg dun 196 olmustu. Doktorum clexan 4000 ve ecopirin basladi ve haftada 1 dusuk onleyici igne vurulacakmisim umarim her şey hepimiz icin iyi gider kizlarrrr :)))
Canım bende iğne ve ecopirin kullanmaya başladım pıhtılaşma sorunum olduğu için ama düşük önleyici iğne vermedi onu ne için verdi acaba beni bilgilendirebilir misin

Kızlar bugün gittim doktora alttan muayene etti. Kese gözüküyor gibi dedi tam net bişey demek istemiyorum ama var dedi. 9 gün sonra kontrole gidicem o zaman normal ultrasonda belli de olur dedi. Folikasit verdi günde bir tane .. siz başka ilaçlar falan kullanıyormusunuz

kızlar ne yaptınız keseyi gören kalp atışı duyan varmı ben daha gitmedim 6+4 de gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm bebişi
Bugün gittim ben kese var gibi dedi işaretledi bi yerleri ultrasonun üstünde 9 gün sonra gidicem o zaman daha net anlaşılır dedi

7+0 da gidecegim bende kalp atisi icin haftaya p.tesi :) . Bazi doktorlar ilk haftalarda dinletmiyormus zarar verebilir diye. Bakalim nasil olacak. Insallah bir sorun yoktur da
dinlemek için çok küçük zaten ekranda o atışı görmek yeterli canım.. sonralarda dinlersin bol bol:)

Yaaa inşallah canım. Benim baya hastalıktan ama cünkü fena öksürüyorum. Toparlarız bakalım zamanla. Sabah menün iyiymiş ama yumurta yemelisin mutlaka bebişi düşün
Yumurtayı kahvaltı yapabildiğim günler yiyorum canım o da haftanın 4 günü filan oluyor:/ her gün yumurta yemem imkansız karanlıkta kalkıp bir de nasıl kahvaltı yapayım zaten bulantıdan muzu zor bitiriyorum bebiş de depolardan kullansın artık:)

Son düzenleme:
ilk 3 ay öyle zaten depondan kullanıyormuş canım.. sıkma canını beslenemiyorum falan diye:)

Bugün gittim ben kese var gibi dedi işaretledi bi yerleri ultrasonun üstünde 9 gün sonra gidicem o zaman daha net anlaşılır dedi
Caım benim de geçen Salı 2018 çıktı değerim bana da var gibi kesin emin olmak için haftaya gel demişti Çarşamba gideceğim galiba. İnşallah görürüz bebişleri

Ben de evde yumurtayı haşlıyorum sabah, yanıma alıyorum ofiste yapıyorum kahvaltımı. Evde kahvaltı yaparsam işe gelişim 9 bucuk olur :) ben de ilk birkaç ay annenin depolarından beslendiğini duydum bebegin. Ama biz yine de kendimize dikkat edelim kuzum:)

Eki Görüntüle 2213974 Bende bugun test yaptım sizce test bozuk mu ?
Yalnızca folik asit kullanıyorum canım. Bol bol yesil yapraklı sebzeler, kuru meyveler yeterli vitamini sağlayacaktır ilk dönemlerde

Güzel anneler reglime 5 gün kala test yaptım silik biseyler cıktı ama aşırı heyecanlym eşime ve anneme kan tahlili yapana kadar soylemicm. Regldn sonra kan tahlili mi yaptrym yoksa yarin mi

ben bugün kan testi verdim yarın sonucu da alacağım inşallah. Dua edin de güzel sonuçlar alayım. son adet başlangıç tarihim 2 kasımdı. şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum. Bu sitede 6 görünüyor başka programlarda 5. kafam karıştı ve kaçıncı haftada gitsem hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyabilirim acaba? Çok sık gitmek istemiyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…