- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
İnş canımInşallah güzel bi hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.bu dönemleri aNlatmasi kolay ama bide yaşayana sormak lazım zor ama sonu güzel olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canımInşallah güzel bi hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.bu dönemleri aNlatmasi kolay ama bide yaşayana sormak lazım zor ama sonu güzel olsun insallah
Göbekten yapman daha iyi karnın büyüdüğünde de bacaktan devam et bence ben 9 ay kullandım şimdi yine kullanıyorum her zaman öyle acimiyo bi yerden sonra alisiyosun zatenAllah yardimcimiz olsun canim ben yarin da gobekten yapicam sonra kola gecerim herhalde . Her turlu aciyacak napalim dayanicaz artik
Yaşadıkça öğrenilecek şeyler bunlar canımTeşekkür ederim İlk gebeliğim o yüzden bira bilgisizim
Amin canım aminEvet öyle. İnşallah herşey yolunda gider ve sağ salim kucağıma alırım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kazen yapıyordu. Herzaman.bizi unuttu galibabenim de 10kasimdi canim
ben 3 hafta 1 gunlukken ogrenip 3hafta 2 gunlukken de kanda ogrenmistim. o yuzden cok belirti bilemedim. ama suan cok uykum var. bir de karnimin ic kismi kasiniyor ara ara. diger gebeliklerimde de oldu benim bunlar.
amin hepimiz saglikla kavusalim...
merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..
kızlar ne yaptınız keseyi gören kalp atışı duyan varmı ben daha gitmedim 6+4 de gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm bebişi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim. Herkese kolay hamilelikler diliyorum
2014 te biz yapiyorduk. oyle kalmis aklimdaKazen yapıyordu. Herzaman.bizi unuttu galiba
masallah. ben daha kese icin persembe gidecegim bakalim....Canim Allah 'ın izniyle herşey yolunda ise.keseyi görürsün kalp atışını duyarsın.ben keseyi gördüm
2014 te biz yapiyorduk. oyle kalmis aklimda
masallah. ben daha kese icin persembe gidecegim bakalim....
Ne diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi
Hayırlısı olsun bakalım. Ama beklemek zor geliyor işteCanm seni üzmek istemem ama çizgi yok. Gerçi adetine varms hayırlsıı olsun canm bnm adetim 13 gun gectikten snra öğrenmiştim ben :)
Teşekkür ederimH qeldin canm tebrik ederim
Benim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.Merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Ben sabah ilk kalktığımda çok fazla oluyor onun dışında gün içinde bazen oluyor. Benimkinin geniz akıntısından kaynaklandığını düşünüyorum ben. Genzimde ne kadar doluluk olursa o kadar bulantı oluyor. Genzim tıkalı gibiBenim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor
Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada
Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker falan yiyormuş benim arkadaşım oda üç aylık hamile belki sana bir faydası olurBen sabah ilk kalktığımda çok fazla oluyor onun dışında gün içinde bazen oluyor. Benimkinin geniz akıntısından kaynaklandığını düşünüyorum ben. Genzimde ne kadar doluluk olursa o kadar bulantı oluyor. Genzim tıkalı gibi