• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardimcimiz olsun canim ben yarin da gobekten yapicam sonra kola gecerim herhalde . Her turlu aciyacak napalim dayanicaz artik:KK43:
Göbekten yapman daha iyi karnın büyüdüğünde de bacaktan devam et bence ben 9 ay kullandım şimdi yine kullanıyorum her zaman öyle acimiyo bi yerden sonra alisiyosun zaten

benim de 10kasimdi canim :KK66:
ben 3 hafta 1 gunlukken ogrenip 3hafta 2 gunlukken de kanda ogrenmistim. o yuzden cok belirti bilemedim. ama suan cok uykum var. bir de karnimin ic kismi kasiniyor ara ara. diger gebeliklerimde de oldu benim bunlar.

amin hepimiz saglikla kavusalim...

merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..
Kazen yapıyordu. Herzaman.bizi unuttu galiba

Ne diyorsunuz bu test için ? Daha 5gün var bata ama umut yok değil mi

Eklentiler

• A94F79F1-E8AA-4045-B35A-55CFF9904CC1.jpeg
    A94F79F1-E8AA-4045-B35A-55CFF9904CC1.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Benim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor:(

Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada

Benim bacağım ağrıyor ve boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Eğer kendimi iyileştirebilirsem buraya da ev yapımı olanları yazarım bal zencefil limon gibi.
Ama iki haftadır geçmediği için doktorum ilaç yazmak zorunda kaldı. Tereddütlüyüm ama yine de içicem yoksa geçmiyor:KK43:

Mide bulantısı yaşayan var mı bu arada
Ben :( sabah ilk kalktığımda çok fazla oluyor onun dışında gün içinde bazen oluyor. Benimkinin geniz akıntısından kaynaklandığını düşünüyorum ben. Genzimde ne kadar doluluk olursa o kadar bulantı oluyor. Genzim tıkalı gibi:(

Ben :KK43: sabah ilk kalktığımda çok fazla oluyor onun dışında gün içinde bazen oluyor. Benimkinin geniz akıntısından kaynaklandığını düşünüyorum ben. Genzimde ne kadar doluluk olursa o kadar bulantı oluyor. Genzim tıkalı gibi:KK43:
Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker falan yiyormuş benim arkadaşım oda üç aylık hamile belki sana bir faydası olur

Back