Instamom bestmom havalari zaten beni benden alıyor gösteriş show övünmek sahte sahte şeyler herkesin maddi düzeyi farkli yaşadığı şehirlerin imkanları aynı değil ve göze sokmak bunu sürekli vurgulamak bana komik ve basit geliyor... bence cocuk icin en faydalı şey anne babasıyla sevdiği insanlarla vakit geçirmesi sevgi dolu bir ortamda büyümesi kavgasız huzursuz bir ortamda olması saf sevgiyle buyumesi gerisi zaten ilerde okulla diğer sosyal çevreyle ekleniyorAynen katılıyorum çok şükür sağlıklılar. Hepsinin her konuda yetenekli olması da gerekmiyor. Bu sosyal medya aslında bu kıyasa sebep olan. Bir ara instagramdan takip ediyordum popüler anneler vardı işte benimki niye böyle yapamıyor diye düşündüğüm zamanlar da oldu. O zaman hepsini takipten çıktım. Başkasının çocuğunun ne yaptığını dinlemeden hayat daha kolay gerçekten Bazı şeyler de gerçekten gereksiz popüler oluyor tercih eden yapar tabiki ama yapmayan da kendini yetersiz ya da eksik hissetmeye başlıyor. Ya da o bebeğine bunu almış, bebeğini buraya götürmüş ben de yapmalıyım diye bir çılgınlık da var. Ne bileyim sadece kendi çocuğuna kendi hayatına odaklanmak en iyisi. Sürekli ben ben ben diyenlerden de uzak durmak.
Son düzenleme: