A geçmiş olsun, düzeldi mi durumlar? Geniz eti alınıp kulağa şey mi taktılar?
Ben tavsiye üstüne bi çocuk göğüs hastalıkları profuna götürdüm Aralık sonu. Kadın tedavi cizelgeleri verdi diyim; hastaydı zaten, infulenza ve akciğer filmi temiz çıktı, cizelgelerden birini takip ettirdi. Sonra kontrole götürdüm, başka şeyler yazdı.
Her sabah bir hava ilacı veriyorum. 1 ay sonra randevu ve bağışıklık/alerji tetkikleri yazacakmis.
Çok hasta olursa ona gidilecek, hasta oldu 2-3 gün sonra geçmedi kötüleşti yine gidilecek. Ama hasta oldu o yazdığı ilaçları yöntemleri uygulanacak vs vs.
Özel klinik gibi bir yer, sgk gecmiyor, yazdığı ilaçları da karşılamıyor. 1.300 tuttu ilk muaynede verdiği ilaçları ben de aile hekimine yazdırdım 150 lira verdim.
Burdan sonra bi kulak enfeksiyonu oldu. Zaten bi kulak bi öksürük dönüşümlü hasta oluyor eylülden beri
O hava ilacını her sabah kavga dövüş yapıyorum, o zamandan beri öksürük yok
Alerji için kullandığımız alerset surupla nazosfer burun spreyini bıraktırdı, çiğneme tableti verdi. Zaten 2 doktor daha çiğneme tableti yazmıştı (isimler farklı etken maddeler aynı). Ona da geçtim.
Bıraktım çocuğu valla kadının eline, ne dese yapıyorum.
Kaç kere antibiyotik kullandık sayamam bile, bu sene berbat geçiyor. Bir iyi yanı var bu kışın, normalde ateşi çok hızlı yukselirdi 39.5lar 40lar bize normaldi ya, bu kış ateşi o kadar çıkmadı. Herhalde 39.5 görmedim bile öyle diyim.
Bu kadar ilaçla doğru mu yapıyorum yanlış mı onu da zaman gösterecek