2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yazın başında benim oğlumda anca 30 kelime kadar söylüyordu. Cümle kurmuyordu
Sonra yasaklar falan bitince biz gezmeye başladık çocuk da konuşmaya başladı
Yazın çizgi film de izlemeye başlamıştı
Yani yeni biseyler görmek falan iyi geldi bence. şimdi uzun uzun cümleler kurabiliyor konuşuyor yani ama net olmayan kelimeleri var yine de bazen ne söylediğini anlamıyoruz yani

Ufaklık nasıl

Bizimkininde hiç niyeti yok ya. İnşallah kolayca bırakırlar :))

Aaaa çok tanıdık geldi hahahaha adam bezini vermek değiştirmemek için kıyamet koparıyor pisik misik umrunda degil napcaz yaaa

Hayır daha hiç denemedim bile. Yaz başına doğru düşünüyorum da. Hiç rahatsız değil bizimki pisli bezden.
Aaaa çok tanıdık geldi hahahaha adam bezini vermek değiştirmemek için kıyamet koparıyor pisik misik umrunda degil napcaz yaaa
Bizdede durum aynı 1buçuk yaşındayken denedik bı olmuştu da sonra hasta oldu bıraktık ve artık asla kabul etmiyor kardeş de gelince hepten sever oldu bezi

Bana da aynı şeyler oldu ve ay i krem. Verildi. Acaba kızınız da krem işe yaradı mı yoksa operasyonu yaptırdınız mi?

Merhaba anneler,

Tuvalet eğitimleri nasıl gidiyor?
Ne durumdayız?

Biz yeni başladık, gündüzü hallettik. Bugün 10. günümüz bugün ve dün hiç fire yaşamadık. Gece bezini o uyuyunca bağlıyorum. Eskisi gibi dolu kalkmıyor ama 1 -2 kere işemiş oluyor. Onu da zamanla öğrenecek diye düşünüyorum. Gece kaldırmasına alışmasını istemedim. Annem beni kaldırmamış ben de gece hiç kalkmam alışkanlığım yoktur.
Lazımlığı sevmedik, ikeadan adaptör vardı evde 1 yıldır tuvalette duruyor. Onu kullanıyoruz.
Dışarıda uzun zaman kalmadık bu 10 gün içerisinde ama dışarısı için de katlanabilir oturak olan içine poşet konulan lazımlık aldım. Erkekler için olan çiş kabından aldım. Çantamızda geziyoruz :) Tekrar bebek çantasına geri döndük, yedek kilot ve kıyafetler derken çanta doluyor

Slm hanımlar
Wc egitimi isini bizde saolsun kres halletti.
Ocak ayı gibi flaandı.Atıyoruz dediler hem gece hem gündüz aynı anda attık.
1 haftada alıstı sükür.Alt kacırma mesela gece üsenip kalkmazsa oldu 1-2 kez.Cisim geldi diye sesleniyor.
Basladıktan sonrası kolay merak etmeyin.
Cocugun hazır olması önemli olan.

merhaba,

beni hatırlayan var mı bilmiyorum. 1. sayfaya baktım listede adımı göremedim. epey ugrasıp konulardan burayı buldum. herkese selamlar. dönüp biraz eskiyi okuyup yazmaya baslamak niyetindeyim. öyle işte. sacmasapan bir girizgah olmuş olabilir.

bir kızım oldu. dünyalar güzeli. adı eda bilge. epey sıkıntılı bir dogum yasadım. buraya o sebeple yazmayı bırakmış olabilirim. pasenta previa totalis tanısı aldım. dogumda ölceğimi düşünüyordum o derece kötü bir tablo çizmişti doktorlar. kan nakilleri, alınacak rahim muvaffakkatnameler vs. vs. ameliyatım üniversite hastanesinde oldu. 12 uzman dr girdi. 2 si prof.'du, asistanlar da izledi. öyle korkutucu bir şey yasadım. çok şükür bitti. ölmedim. kızım da ben de sağlıklıyız. fakt dogumdan sonra pandemi patladı. ve tam lohusalık depresyonunu atlattım derken pandemi ile bogustuk. öyle karışık işler.

işe döndüm. nispeten eski düzenimize döndük.

diyeceklerim bu kadar. şimdi biraz eskiye dönük okuyacağım.

bir ses vermek istedim.

sevgiler.
bilge ve kızı eda bilge.

Mutlu 21 aylık bıraktı, zaten doğduğundan beri zorla uyuyor malum uyuyana kadar savaş
Doktoru 4 yaşa kadar uyusa iyiydi dedi, günlük uyuması gereken süreyi gece uykusunda uyuyorsa sorun yok demişti.
sizi o kadar net hatırlıyorum ki. mutlu mu koydunuz adını? hep diyordunuz, ne iyi olmuş. motor sevdanız ve lohusa lohusa planladıgınız tatil aklımda:) kalp kalp. çıkabildiniz mi o tatile meraktayım, okuyayım biraz. iyisinizdir umuyorum, sevgilerimi yollarım. benimde kızcem oldu, çalışıyorum, iyiyiz. hatırladınız mı beni acaba, heyecan yaptım birden:)

her şeyi okudum:) çok tatlısınız:) her şey yolunda demek ki. ne güzel.

Selam hatırlıyorum merak etmiştik hep zaten arar ara girebiliyordun telefona internete pek girmediğini falan belirtmiştin.
sanırım 3.bebekti herşeye rağmen şuan iyi, sağlıklı olmanıza çok sevindim
Zorlu süreç için geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…