2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar merhaba. Nasıl herkes umarım iyisinizdir. Size birşey soracağım. Malum çocuklar büyüyor neredeyse 26 aylık olacağız biz. Ancak hala konuşmuyoruz. Sizlerde durumlar nasıl?

Nabiyonuz analarrrr çilekeş analar
Ayni ne olsun sizde durumlar nasıl
Hanımlar merhaba. Nasıl herkes umarım iyisinizdir. Size birşey soracağım. Malum çocuklar büyüyor neredeyse 26 aylık olacağız biz. Ancak hala konuşmuyoruz. Sizlerde durumlar nasıl?
Konuşmuyor derken hiç mi konuşmuyor belli kelimeleri mı söylüyor

Ya böyle nasıl desem anne baba dede nine gibi şeyler söylüyor bildiği hayvanların ismini söyleyemiyorsa atıyorum seslerini çıkarıyor bildiklerini söylüyor mesela suyu uzatıp aç diyor gibi şeyler var ama uzun uzun konuşmak yada cümle kurmak yok. Ne olsun hamilelik bir yandan devam ediyor doğum yaklaştı :) ama işte bir yandan ötekini düşünüyorum sürekli anne olmak sürekli bişeyleri kafaya takmak demek oluyor

Kiz kac haftalık cinsiyeti ne masallah masallah

Azmaya devam durmuyor durmuyor
Konusma bizim de çok zayif kelime var 30 40 civarında cümle yok valla bizde de
Yağız da öyleydi 1 aya kadar asla cümle kurmuyordu 20-30 kelime anca söylüyordu şimdi bıkac haftadır birden herşeyi söylemeye başladı cümlede kuruyor yavaş yavaş tabi mesela anne buraya gel diyor
herşeyi soruyor bu ne diye bı iki gün sonra bakıyorum isimlerini söylüyor

Masallah kuzuya :*

Masallah masallah oglus senesi bu sene sanirim yine

İşte bizimde öyleydi bu ara konuşur oldu baya. zamanı varmış demekki dedim bende
Çınar düşünüyoruz şimdilik değişmezse Sizin belli mi isim

Merhabalar 2019 Ağustos anneleri umarım hayatınızda herşey yolundadır.
Yıllar sonra açtım forumu burada bana doğumdan sonra iyi dileklerde bulunmuş herkes sağolun var olun.
Benimde kızım 26 aylık oldu çok şükür iki yaşına kadar emzirdim, yemesi icmes sıkıntı çok süt içmek istiyor herşeyi zorla veriyorum hele bu ara öksürük bruun akıntısı ve balgamı var iştahı dahada azaldı. Dogdundan beri uslu uykusu yerinde,bizi yormayan çok hasta olmadığı için üzmeyen bir bebekti. Hareketliydi ama.cok fazla değildi taa ki üç ay öncesine kadar sanki iki yaş sendromu gibi birşey oldu. Bizi ısırmaya vurmaya başladı hele bu ara heryerimizi çimdiriyo vuruyor gözümüze elini sokuyo cok sinir bozuci bende.sinirlenjp ona kızıyorum tutamıyorum kendimi ama sonra üzülüyorum. Onun dışında çok zayıf boyuda çok uzun değil o da biraz canımı sıkmıyor değil hemsire normal dedi ama çok kalıplı uzun boylu olmayacak falan dedi ileride ortalama dedi yani. Konuşması çok iyi herşeyi söylüyo biz ne dersek tekrar ediyor, ingilizce öğretiyorum altı aylıktan beri Coco melon izlediği için çoğu seyi ordan öğrendi, ona kadar ingilizce turkçe sayıyor,çoğu hayvanı biliyor,ailedeki herkesi isimleriyle ve unvanlariyla tanıyor. Dört aydır çişini ogretiyorum gündüz tuvalete yapıyor ama geceleri söylemiyor hergun çarşaf yıkıyorum nerdeyse hep dışına taşıyor muhakkak. Kitap okumamızı çok seviyor ama genelde çizgi film izlemek istiyor beraber çok aktivite yapamıyoruz tek yapabildiğim onunla biraz oyun oynamak kitap okumak beraber yemek pişirmek iş yaprken yanımda dolanırken muhabbet ediyoruz onun dışında

Pek bisey yapmıyoruz onun dışında babasiyla.cok iyi araları ama aktivite yapmiyoruz fazla.neler.yapabiliriz ilgisiz anne baba olmak istemiyorum bu arada yedi haftalik hamileyim ilaçlar ve iğne kullanıyorum o sebepten üç haftadır çok halsiz ve sürekli uyumak istiyorum ona ilgim maalesf azaldı kartlarıyla oynuyoruz biraz sonra yine çizgi film açıyoruz yorgun olduğum için

Pek bisey yapmıyoruz onun dışında babasiyla.cok iyi araları ama aktivite yapmiyoruz fazla.neler.yapabiliriz ilgisiz anne baba olmak istemiyorum bu arada yedi haftalik hamileyim ilaçlar ve iğne kullanıyorum o sebepten üç haftadır çok halsiz ve sürekli uyumak istiyorum ona ilgim maalesf azaldı kartlarıyla oynuyoruz biraz sonra yine çizgi film açıyoruz yorgun olduğum için.

Buradaki tüm anneler foruma geriye dönük yeni yeni okumaya başladım umarım herkes çok iyidir evlatlarınizi rabbim size bağışlasın hepsi önce kendilerine sonra ailesine vatanına milletine doğru, saygıdeğer,aklı başında fikri hür vicdanı hür bireyler olsunlar inşallah

Hayırlı olsun yeni bebek:)Saglıkla gelsin insallah
Etkinlik konusunda bende zorlanıyorum
Krese basladı eylülde ama 10 gün gitmedi hasta oldu
Bu ay cuma yine ates cıkmıs
Bu haftada evdeyiz
Bizimki oyun hamuru delisi o yüzden hamur cok oynuyırz(nefret ediyorum o hamurları ellemekten buarada)
Ev aldı basını gidiyor 2 senedir,toplu tutamadıgımızdan saldım artk
Parmak boyama yapuyorz(kıyafetler,duvarlar heryerde izleri var)
Hani benim cocum al ipe makarna gecir cocugu değil,sıkılıyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…