Ayni ne olsun sizde durumlar nasılNabiyonuz analarrrr çilekeş analar
Konuşmuyor derken hiç mi konuşmuyor belli kelimeleri mı söylüyorHanımlar merhaba. Nasıl herkes umarım iyisinizdir. Size birşey soracağım. Malum çocuklar büyüyor neredeyse 26 aylık olacağız biz. Ancak hala konuşmuyoruz. Sizlerde durumlar nasıl?
Kiz kac haftalık cinsiyeti ne masallah masallahYa böyle nasıl desem anne baba dede nine gibi şeyler söylüyor bildiği hayvanların ismini söyleyemiyorsa atıyorum seslerini çıkarıyor bildiklerini söylüyor mesela suyu uzatıp aç diyor gibi şeyler var ama uzun uzun konuşmak yada cümle kurmak yok. Ne olsun hamilelik bir yandan devam ediyor doğum yaklaştı :) ama işte bir yandan ötekini düşünüyorum sürekli anne olmak sürekli bişeyleri kafaya takmak demek oluyor
Azmaya devam durmuyor durmuyorAyni ne olsun sizde durumlar nasıl
Konuşmuyor derken hiç mi konuşmuyor belli kelimeleri mı söylüyor
Ya böyle nasıl desem anne baba dede nine gibi şeyler söylüyor bildiği hayvanların ismini söyleyemiyorsa atıyorum seslerini çıkarıyor bildiklerini söylüyor mesela suyu uzatıp aç diyor gibi şeyler var ama uzun uzun konuşmak yada cümle kurmak yok. Ne olsun hamilelik bir yandan devam ediyor doğum yaklaştı :) ama işte bir yandan ötekini düşünüyorum sürekli anne olmak sürekli bişeyleri kafaya takmak demek oluyor
Yağız da öyleydi 1 aya kadar asla cümle kurmuyordu 20-30 kelime anca söylüyordu şimdi bıkac haftadır birden herşeyi söylemeye başladı cümlede kuruyor yavaş yavaş tabi mesela anne buraya gel diyorAzmaya devam durmuyor durmuyor
Konusma bizim de çok zayif kelime var 30 40 civarında cümle yok valla bizde de
Masallah kuzuya :*Yağız da öyleydi 1 aya kadar asla cümle kurmuyordu 20-30 kelime anca söylüyordu şimdi bıkac haftadır birden herşeyi söylemeye başladı cümlede kuruyor yavaş yavaş tabi mesela anne buraya gel diyor
herşeyi soruyor bu ne diye bı iki gün sonra bakıyorum isimlerini söylüyor
Masallah masallah oglus senesi bu sene sanirim yineAynen bak bizim de öyle kelime var tabi derya deniz değil sayılı ama cümle yok henüz. Gel demek için anne diyor mesela devamını eliyle hallediyor :)Efelihayat kısmetse bir oğlumuz daha olacak, 32 haftalığız. Asiltutku isim düşündünüz mü :)
İnşallah tüm hamileler sağlıkla kolaylıkla alsınlar bebekleriniValla anlamadım ki canım :) hayırlı sağlıklı olsunlar da inşallah :)
İşte bizimde öyleydi bu ara konuşur oldu baya. zamanı varmış demekki dedim bendeAynen bak bizim de öyle kelime var tabi derya deniz değil sayılı ama cümle yok henüz. Gel demek için anne diyor mesela devamını eliyle hallediyor :)Efelihayat kısmetse bir oğlumuz daha olacak, 32 haftalığız. Asiltutku isim düşündünüz mü :)
Ege'de çok güzelBiz de ege düşünüyoruz kısmetse bakalım :) güzel isim çınarhadi bakalım bizim de zamanı biran evvel gelir inşallah heyecanla bekliyorum
Hayırlı olsun yeni bebek:)Saglıkla gelsin insallahPek bisey yapmıyoruz onun dışında babasiyla.cok iyi araları ama aktivite yapmiyoruz fazla.neler.yapabiliriz ilgisiz anne baba olmak istemiyorum bu arada yedi haftalik hamileyim ilaçlar ve iğne kullanıyorum o sebepten üç haftadır çok halsiz ve sürekli uyumak istiyorum ona ilgim maalesf azaldı kartlarıyla oynuyoruz biraz sonra yine çizgi film açıyoruz yorgun olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?