- 21 Ağustos 2015
- 31.591
- 95.710
- 598
- 37
Tepiniyor benimki:)Kızlar napıyonuzzz 2 yaş bebeleri neler yapıyor
Hasta olduk tatilde ateşle devam beta olduk efe çarpı 5 olduk sizler napiyosunuzKızlar napıyonuzzz 2 yaş bebeleri neler yapıyor
Benimkide de sendromlardaBen iyiyim canım iki yaş sendromlu bir minik cadiyla uğraşıyorum.sen nasılsın? Doğuma az kalmis
Tepinmeyini yoktur ki zaten hepsi aynı kreş iyimiş amaTepiniyor benimki:)
Mecazi değil gercek anlamda
1 eylül kres bası yapacagız kısmetse:)
Geçmiş olsun canım. Bizde Kartal çarpı iki olcaz yakında bakalımHasta olduk tatilde ateşle devam beta olduk efe çarpı 5 olduk sizler napiyosunuz
İsim ne düşündünüz kizzBenimkide de sendromlardaevet iki ay kaldı bakalım iki bebeyle napcaz
Tepinmeyini yoktur ki zaten hepsi aynı kreş iyimiş ama
Geçmiş olsun canım. Bizde Kartal çarpı iki olcaz yakında bakalım
İsim bulamadık yaaİsim ne düşündünüz kizz
Yiğit Kaanİsim bulamadık yaaönerilere açığım
Teşekkürler canımYiğit Kaan
Yalın kaya
Yucel Kutay
Yuce kaplan
Farkindaysan abiyle uyumlu yaptım haa
Kayra genelde etrafımdakiler kiz çocuklar da var ama unisex isim sanirim bence aynı harfleri kullan ya y..... k... daha havalı olur Kayra olabilir ama cinar ayri olarak güzel isim ama abi kardeş uyumu olmuyorTeşekkürler canımbenimde bugün aklıma Çınar Kayra geldi güzel mi
Keşke hem uyumlu hem güzel isim bulabilsek bulucaz inşallahKayra genelde etrafımdakiler kiz çocuklar da var ama unisex isim sanirim bence aynı harfleri kullan ya y..... k... daha havalı olur Kayra olabilir ama cinar ayri olarak güzel isim ama abi kardeş uyumu olmuyor
Valla zor işler ya biz 8. Ayda bulmuştuk hatirlarsan kavga dovusKeşke hem uyumlu hem güzel isim bulabilsek bulucaz inşallah
ikicicek-birbocek Senin oğluşun adı ne oldu canm
Bende 8 olcam hala yok sıkıldımValla zor işler ya biz 8. Ayda bulmuştuk hatirlarsan kavga dovus
El ayak ağız hastalığına yakalandık ya her yeri su dolu şiş ne uyku ne yemek. Sürekli ağlama ve sızlanma artık dayanacak gücüm kalmadıKızlar napıyonuzzz 2 yaş bebeleri neler yapıyor
Cengizhan cnmKeşke hem uyumlu hem güzel isim bulabilsek bulucaz inşallah
ikicicek-birbocek Senin oğluşun adı ne oldu canm
Cok gecmis olsun allah sifa versin insallahEl ayak ağız hastalığına yakalandık ya her yeri su dolu şiş ne uyku ne yemek. Sürekli ağlama ve sızlanma artık dayanacak gücüm kalmadı
Amin sağ olunCok gecmis olsun allah sifa versin insallah
Kuzum çok geçmiş olsun biz de tatile gittik tatilde beta olduk pesine bronsit el ayak combo rezalet 700 gram verdik 2 hafta surunduk aynı şekilde Allah hiç bir bebeği hasta etmesin çok zorEl ayak ağız hastalığına yakalandık ya her yeri su dolu şiş ne uyku ne yemek. Sürekli ağlama ve sızlanma artık dayanacak gücüm kalmadı
Sadece markete gidiyoruz evden çıkmıyoruz nereden bulaştı bilmiyorum. Önce nezle sonra ishal şimdide buKuzum çok geçmiş olsun biz de tatile gittik tatilde beta olduk pesine bronsit el ayak combo rezalet 700 gram verdik 2 hafta surunduk aynı şekilde Allah hiç bir bebeği hasta etmesin çok zor
Çok geçmiş olsun öyle bir salgın varmış bende dışarı çıkmaya çalışıyorum fazla bulaşıcı bir hastalikmis. Allah kolaylık versinEl ayak ağız hastalığına yakalandık ya her yeri su dolu şiş ne uyku ne yemek. Sürekli ağlama ve sızlanma artık dayanacak gücüm kalmadı
Sizede geçmiş olsun canım gerçekten çocuklar hasta olmasın çok zor oluyor bizde hafif grip atlattık ben tam atlatamadim hatta ilaçda kullanamıyorumyaKuzum çok geçmiş olsun biz de tatile gittik tatilde beta olduk pesine bronsit el ayak combo rezalet 700 gram verdik 2 hafta surunduk aynı şekilde Allah hiç bir bebeği hasta etmesin çok zor
Sana da geçmiş olsun canımSizede geçmiş olsun canım gerçekten çocuklar hasta olmasın çok zor oluyor bizde hafif grip atlattık ben tam atlatamadim hatta ilaçda kullanamıyorumya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?