• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar birlikte oynayan cocugu opup basiniza koyun valla sabahtan beri ugrasiyorum yok ilgisini çekemedim bir türlü kartlar, hareketli kitaplar, legolar, parmak kuklalar yok yani surekli dolanmak heryeri kurcalamak tehlikeli ne varsa yapmak istiyor. Hele o pimapen kapıları acik görmesin carparak kapatiyor güvenlik falan ise yaramiyor aklim cikiyor parmaklari kopacak diye
Bilmiyorum cok zor bir cocuk oluyor zaman gectikce fazla inatci huysuz
2 yasında cocuga zaten o hareketli kitaplar parmak kuklalar islemiyor,kesin bilgi yayalım.
Zaten o kuklayla flaan bi influcerların cocukları duruyor:D
Bizimkiler alıp suratmıza fırlatıyorlar direk:D

Slm kızlar
Soran olursa eylül 1 e gün sayıyordu dersiniz:D
Sanırım kresin kapısına bırakıp kacacagım cocugu arkama bakmadan:D(analık gibi analık:D)
2 yas inadıyla ben artık basa cıkamıyorm
Yemicem,uyumucam,dısarı cıkalım,markete gidelim,biyere gidince yürümücem kucagına al.
Cocuk değil Elyn dogurmusum dediğim bi noktadayım artk:D
Yalnız değilim biliyıorm evet:110:

Kapının önünde bekliyor üstüne pat pat vuruyor ağlıyor. Niye böyle bunlar ya. Dün akşam namaz kılarken eşim namaz kılıyor
Falan dedi baktı rahat vermedi aldı götürdü bir gör nasıl ağlıyor sanki bir şey yapmışlar gibi :)
Bizimki 5 vakit babasıyla kılıor nerdeyse Allah kabul etsin:D
Ona da seriyoruz bi örtü her seferinde
Tek bi dua biliyorz suan.
Bana kugga Amin diyo(kugga=cikolata):D

Kızlar çocukları oto koltuğunda nasıl oyalıyorsunuz? Bizim afacan çubuk krakerle duruyor. Çok ağlayıp durmazsa telefon veriyoruz. Özellikle ben kullanırken daha fazla durmuyor. Eşim olmadan bu yüzden kullanamıyorum. Sizde durumlar nedir?
Kısa mesafede oturuyor ama uzun mesafe kabus
Bayramda 3 gün Balıkesire gittik.
Biyere kadar oyaladım biyerden sonra aldım kucagıma zaten az kalmıstı ,sok olduk esimle,kasla göz arasında sürücü koltugundaki babasının kucagına attı kendini oturdu:S
Dönüste uyku saatine denk getirdik uyuyarak geldi.
Daha da dedim gündüz gitmem uzun mesafeye:(/

Bir sorum olacak kızlar yatağına tek başına yatırıp kendi kendine uyumasını öğreten var mı? Nasıl yaptınız? Benim oğlum bana sarılıp uyuyor ama park yatağa sığmak zor oluyor. Nasıl tek başına yatırıp uyumasını öğreticem bilmiyorum.
Ben cabuk uyusun diye sallayanlardanım:D
Kızım böyle yatcam diyip kendi uyumak istiyır aama o süre uzadıkca uzuyır sinir geliyor insana.
Su iccem,yesil memeyi isterim,batti isterim,kücük bebek isterim,kücüğü verdik büyük bebek isterim.
Böyle 2 saat yatakta dönüp durup uyuyor kendi kendine bırakırsam.
Yarım gün calıstıgım icin cogu xzamn ona sabrım kalmıyor sallıyorm:(

Slm kızlar
Soran olursa eylül 1 e gün sayıyordu dersiniz:KK70:
Sanırım kresin kapısına bırakıp kacacagım cocugu arkama bakmadan:KK70:(analık gibi analık:KK70:)
2 yas inadıyla ben artık basa cıkamıyorm
Yemicem,uyumucam,dısarı cıkalım,markete gidelim,biyere gidince yürümücem kucagına al.
Cocuk değil Elyn dogurmusum dediğim bi noktadayım artk:KK70:
Yalnız değilim biliyıorm evet:110:
Kesinlikle yalnız değilsin dün dışarı çıktık iki adım. Yürüdü yürümedi. Dik merdiven çıktım kucağımda çocukla üstüne birde güneş vardı kavruldum o yüzden artık tek dışarı çıkmama kararı aldım :))

Bizimki 5 vakit babasıyla kılıor nerdeyse Allah kabul etsin:KK70:
Ona da seriyoruz bi örtü her seferinde
Tek bi dua biliyorz suan.
Bana kugga Amin diyo(kugga=cikolata):KK70:
Yaa maşallah ne güzel dua bile ediyor. Bizimki namaz kılmadan ziyade bize işkence yapıyor. Sırtımıza vuruyor. Üstümüze çıkar ayaklarımızı gidiklar. :))

Kısa mesafede oturuyor ama uzun mesafe kabus
Bayramda 3 gün Balıkesire gittik.
Biyere kadar oyaladım biyerden sonra aldım kucagıma zaten az kalmıstı ,sok olduk esimle,kasla göz arasında sürücü koltugundaki babasının kucagına attı kendini oturdu:S
Dönüste uyku saatine denk getirdik uyuyarak geldi.
Daha da dedim gündüz gitmem uzun mesafeye:KK43:/
Oturturken ayrı kıyameti koparıyor zaten. Kucağıma alsam birdaha oturmaz biliyorum. Önde zaten durmuyor babasınında dikkatini dağıtıyor. Ben kullanırken eşim bakma ağlasın sen yoluna bak diyor ama en son artık telefonu bile atıyor. durup biraz sakinlestirip öyle devam ediyoruz bazen

Ben cabuk uyusun diye sallayanlardanım:KK70:
Kızım böyle yatcam diyip kendi uyumak istiyır aama o süre uzadıkca uzuyır sinir geliyor insana.
Su iccem,yesil memeyi isterim,batti isterim,kücük bebek isterim,kücüğü verdik büyük bebek isterim.
Böyle 2 saat yatakta dönüp durup uyuyor kendi kendine bırakırsam.
Yarım gün calıstıgım icin cogu xzamn ona sabrım kalmıyor sallıyorm:KK43:
Bende bizim yatakta uyutup öyle yatırıyorumda. Ama artık kendi kendine uyumayı öğrenip gece deliksiz uyusun istiyorum. Çok şey istiyorum biliyorum ama olması gereken o yani 23 aydır bir gece Deliksiz uyumuslugu yoktur yani :)

2 yasında cocuga zaten o hareketli kitaplar parmak kuklalar islemiyor,kesin bilgi yayalım.
Zaten o kuklayla flaan bi influcerların cocukları duruyor:KK70:
Bizimkiler alıp suratmıza fırlatıyorlar direk:KK70:
Valla Allah razı olsun benim bebe defolu diye düşünmeye başlamıştım artık. Oyun oynamaktan anladığı koltuğun minderlerini yere serip koltuktan atlamak, top tepiklemek, ablasını tirtiklamak, koşmak , saklambaç oynamak. hic soyle kaliteli zaman geçirelim yok. memnuniyetsiz bir adam bazen sabah uyanır uyanmaz huysuzluk yapmaya başlıyor ya sen 2 yaşındasın ne bu tripler

Bu arada bugün oglusumun yasgunu 2 yıl ne çabuk geçti gitti. Yasgunu yapmamaya karar verdim hem vakaların artması hem de daha çok ufak henuz onun keyif aldığı bir ortam olmuyor. O yuzden o bütçeye oğluma yatırım yapacağım. zaten ufak ufak bayram seyran elimize geçen paraları atıyordum bu yasgunu bütçesini de öyle yapacağım.

Kendi kendine uyutmayi ben yapıyorum bazen daha doğrusu kendi istiyor. Öğle uykusunu bıraktığı için yorgun oluyor yatağına yatiriyorum uykusu varsa done done uyuyor bir şekilde,bazen uyumak istemiyorsa da sallasam da fayda etmiyor.

Valla Allah razı olsun benim bebe defolu diye düşünmeye başlamıştım artık. Oyun oynamaktan anladığı koltuğun minderlerini yere serip koltuktan atlamak, top tepiklemek, ablasını tirtiklamak, koşmak , saklambaç oynamak. hic soyle kaliteli zaman geçirelim yok. memnuniyetsiz bir adam bazen sabah uyanır uyanmaz huysuzluk yapmaya başlıyor ya sen 2 yaşındasın ne bu tripler

Bu arada bugün oglusumun yasgunu 2 yıl ne çabuk geçti gitti. Yasgunu yapmamaya karar verdim hem vakaların artması hem de daha çok ufak henuz onun keyif aldığı bir ortam olmuyor. O yuzden o bütçeye oğluma yatırım yapacağım. zaten ufak ufak bayram seyran elimize geçen paraları atıyordum bu yasgunu bütçesini de öyle yapacağım.

Kendi kendine uyutmayi ben yapıyorum bazen daha doğrusu kendi istiyor. Öğle uykusunu bıraktığı için yorgun oluyor yatağına yatiriyorum uykusu varsa done done uyuyor bir şekilde,bazen uyumak istemiyorsa da sallasam da fayda etmiyor.
Hepsi ayni oyuncak etkinlik düşmanı anca tehlike action dolu seyler

Bazı influcerlar gece gündüz etkinlik yapıyor gözüktükleri icin,kendimizi yetersiz hissetmemize sebep oluyorlar😣
Ben de ben mi beceremiyorm acaba diyordm cogu zaman.
Ama bakıyorm bazı influcerlar 19-20 aylık cockk hala duvardan yapıskandan top sökme aktivetisi yapıyırlar🙆🏻‍♀️
Biz onları yasında yaptk bitti
Bazı seyleri yapmıs olmak icin yapınca cocuga faydası yokki😓
Benim fikrim bu tabi ama böyle düsününce rahatlıyyorm😃
Oyy masallah nice yasları olsunn kuzunun💜💜

Bazı influcerlar gece gündüz etkinlik yapıyor gözüktükleri icin,kendimizi yetersiz hissetmemize sebep oluyorlar😣
Ben de ben mi beceremiyorm acaba diyordm cogu zaman.
Ama bakıyorm bazı influcerlar 19-20 aylık cockk hala duvardan yapıskandan top sökme aktivetisi yapıyırlar🙆🏻‍♀️
Biz onları yasında yaptk bitti
Bazı seyleri yapmıs olmak icin yapınca cocuga faydası yokki😓
Benim fikrim bu tabi ama böyle düsününce rahatlıyyorm😃
Oyy masallah nice yasları olsunn kuzunun💜💜
Cok tesekkur ederiz ❤

Back