- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
O zaman sen alıştın artıkArtist ne arar la bazarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sen alıştın artıkArtist ne arar la bazarda
Napim mecburrrO zaman sen alıştın artık
Ben letgoyla olmadi saticam abi ama alici cikmaz saka maka vermem valla elin kizina mizina kiskanclikta basladi bende dursun anacigiylaAtsan atılmaz satsan satilmaz
Senden fena kaynana olur haa eli masaliBen letgoyla olmadi saticam abi ama alici cikmaz saka maka vermem valla elin kizina mizina kiskanclikta basladi bende dursun anacigiyla
Geleceğin fena kaynanası olacak He. Bende evlendirmem gibi ya böyle gözümün önünden ayrılmasın istiyorum. Okula gönderince de kapıda beklerim herhalde :))Ben letgoyla olmadi saticam abi ama alici cikmaz saka maka vermem valla elin kizina mizina kiskanclikta basladi bende dursun anacigiyla
Kapıda beklemem orası espri de gözümün önünden ayırmıyorum. Çünkü ciddi ev kazaları geçirdik öyle olunca korkuyorum bir şey olacak diyeSiz ciddimisiniz ? Ben de hiç öyle bisey yok ya
O konu ayri canimKapıda beklemem orası espri de gözümün önünden ayırmıyorum. Çünkü ciddi ev kazaları geçirdik öyle olunca korkuyorum bir şey olacak diye
Ama gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)O konu ayri canim
Aaa ayibettin canim gelinim der sarilirimSenden fena kaynana olur haa eli masali
Aile birligine girerim hemen bu bahaneyleGeleceğin fena kaynanası olacak He. Bende evlendirmem gibi ya böyle gözümün önünden ayrılmasın istiyorum. Okula gönderince de kapıda beklerim herhalde :))
Ben de sene sonu gbi artik dusunuyorum ama sadece dusunucem galibaAma gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)
Benim yaz sonuna geçirmiş olmam lazım artık çünkü. Bizimle yatarken yastıklarımızın üstünde yatıyor. Ayağıyla yüzüme vuruyor sürekli bu böyle olmaz yani :))Ben de sene sonu gbi artik dusunuyorum ama sadece dusunucem galiba
Dimi iyi fikir bak bu. Bizde benim okula yazdırırız diyoruz. Böylece hep gözümün önünde olur :))Aile birligine girerim hemen bu bahaneyle
Aaa ise basladinmi tekrarDimi iyi fikir bak bu. Bizde benim okula yazdırırız diyoruz. Böylece hep gözümün önünde olur :))
Ay evt ya hic rhwt yatilmiyo ne kendi ne benBenim yaz sonuna geçirmiş olmam lazım artık çünkü. Bizimle yatarken yastıklarımızın üstünde yatıyor. Ayağıyla yüzüme vuruyor sürekli bu böyle olmaz yani :))
Başlamadım canım daha ama niyetim var seneye için hem o zamana oğlumda yanımda olur diye :)Aaa ise basladinmi tekrar
Evet dün öğlen uykusunu odasına yatırmaya başladım da. Ama önce bizim odada uyutup öyle yatırıyorum yerine de.Ay evt ya hic rhwt yatilmiyo ne kendi ne ben