• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben letgoyla olmadi saticam abi ama alici cikmaz 🤣🤣🤣🤣 saka maka vermem valla elin kizina mizina kiskanclikta basladi bende 🤣🤣 dursun anacigiyla
Geleceğin fena kaynanası olacak He. Bende evlendirmem gibi ya böyle gözümün önünden ayrılmasın istiyorum. Okula gönderince de kapıda beklerim herhalde :))

O konu ayri canim
Ama gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)

Ama gün geçtikçe içimdeki sevgisi artıyor oğlumun. Öpmeye doyamıyorum. Odasını ayırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Hala gece 2 den sonra bizim. Yatakta yatıyor. Üstüne öğlen bazen üstümde uyuyor. Kıyıpta yerine yatiramiyorum. Ama bazende çok sinirleniyorum. Kızıyorum ama sonra da kızdığım için üzülüyorum :)
Ben de sene sonu gbi artik dusunuyorum ama sadece dusunucem galiba 🤣🤣🤣

Bir sorum olacak kızlar yatağına tek başına yatırıp kendi kendine uyumasını öğreten var mı? Nasıl yaptınız? Benim oğlum bana sarılıp uyuyor ama park yatağa sığmak zor oluyor. Nasıl tek başına yatırıp uyumasını öğreticem bilmiyorum.

Back