• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok yipratici degil mi aksam esim gelince cocugu ona atip kacasim geliyor yazik o da yoruluyor ama ben dayak yemiş gibiyim hergun
Ben artik sozlestim 1 saat 2 gunde bir parka goturuyo buna bu yil basladik gecen yil istekli devildi kkucuk diye bu yil.kwndide istekli en yakin parka gotur dedim skinti olursa ararsin ben de gelirim vs sularini yedek giysilerini hazirliyorum gidiyolar 1 saat ben de youtube video falan izliyorum kafa dagitici

Ya pardonda benim.sorumu niye atlariniz cadaloz anneler hala cevap alamadim 🤣🤣🤣🤣
Kuzucum açılışı ben yapım biliyorsun diye söylemek istemedim tatile fethiyeye gidiyoruz dogum gunu için safari konseptli bir parti planladim yarışmacı arkadaşlara başarılar

Kizlar tatil isini ne yaptiniz
Ve 2. Sorum dogum gubu yapacak misijiz yapacaksiniz ne yapmayi dusunuyosunuz sorularim bitmistir 🤣🤣🤣
Canım cevap vermedim çünkü doğum günü kutlaması yapmıyoruz. Tatilde oda malesef ki gitmiyoruz. Anca sabah gidip akşam gelmedi bir yere gidebilirsek ya da havuza o yani. Yardımcı olamadım :)

Canım cevap vermedim çünkü doğum günü kutlaması yapmıyoruz. Tatilde oda malesef ki gitmiyoruz. Anca sabah gidip akşam gelmedi bir yere gidebilirsek ya da havuza o yani. Yardımcı olamadım :)
Vallahi gunubirlik gidip gelmek bence de en iyisi aslinda oyle bi sansiniz varsa

Kızlar çocukları oto koltuğunda nasıl oyalıyorsunuz? Bizim afacan çubuk krakerle duruyor. Çok ağlayıp durmazsa telefon veriyoruz. Özellikle ben kullanırken daha fazla durmuyor. Eşim olmadan bu yüzden kullanamıyorum. Sizde durumlar nedir?

Back