- 19 Mayıs 2010
- 1.559
- 4.774
- 333
Bu 1 haftadir saga sola kafa atmaya benimki de basladi bir de kafasi acidi diye agliyor gececek elbet bunlar daAynen yerlere kafa atma ciglik kesiyorlar zannederler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 1 haftadir saga sola kafa atmaya benimki de basladi bir de kafasi acidi diye agliyor gececek elbet bunlar daAynen yerlere kafa atma ciglik kesiyorlar zannederler
Bak ben yemin ederim polis cagirirdim komsu olsam bu cocuga iskence yapiyolar herhalde diye kicini yirtip basina giyiyo ve sacma sapan nedenlerden biliyosun iste konusurkende garip garip isteklerAynen yerlere kafa atma ciglik kesiyorlar zannederler
Ben artik sozlestim 1 saat 2 gunde bir parka goturuyo buna bu yil basladik gecen yil istekli devildi kkucuk diye bu yil.kwndide istekli en yakin parka gotur dedim skinti olursa ararsin ben de gelirim vs sularini yedek giysilerini hazirliyorum gidiyolar 1 saat ben de youtube video falan izliyorum kafa dagiticiCok yipratici degil mi aksam esim gelince cocugu ona atip kacasim geliyor yazik o da yoruluyor ama ben dayak yemiş gibiyim hergun
Yarışmacı arkadaşlara başarılarKizlar tatil isini ne yaptiniz
Ve 2. Sorum dogum gubu yapacak misijiz yapacaksiniz ne yapmayi dusunuyosunuz sorularim bitmistir
Mutlu bayramlaarrrHayirli bayramlar kizlar ve minnoslar
İyi bayramlar güzel anneler ve minik kuzular :)Hayirli bayramlar kizlar ve minnoslar
Kuzucum açılışı ben yapım biliyorsun diye söylemek istemedim tatile fethiyeye gidiyoruz dogum gunu için safari konseptli bir parti planladim yarışmacı arkadaşlara başarılarYa pardonda benim.sorumu niye atlariniz cadaloz anneler hala cevap alamadim
Canım cevap vermedim çünkü doğum günü kutlaması yapmıyoruz. Tatilde oda malesef ki gitmiyoruz. Anca sabah gidip akşam gelmedi bir yere gidebilirsek ya da havuza o yani. Yardımcı olamadım :)Kizlar tatil isini ne yaptiniz
Ve 2. Sorum dogum gubu yapacak misijiz yapacaksiniz ne yapmayi dusunuyosunuz sorularim bitmistir
Hadi bakalim Allah icinize sindirsinKuzucum açılışı ben yapım biliyorsun diye söylemek istemedim tatile fethiyeye gidiyoruz dogum gunu için safari konseptli bir parti planladim yarışmacı arkadaşlara başarılar
Vallahi gunubirlik gidip gelmek bence de en iyisi aslinda oyle bi sansiniz varsaCanım cevap vermedim çünkü doğum günü kutlaması yapmıyoruz. Tatilde oda malesef ki gitmiyoruz. Anca sabah gidip akşam gelmedi bir yere gidebilirsek ya da havuza o yani. Yardımcı olamadım :)
Amin ilk tatil burnumuzdan gelmez insallahHadi bakalim Allah icinize sindirsin
Eşim izne çıkarsa anca öyle. Oda zor da bakalımVallahi gunubirlik gidip gelmek bence de en iyisi aslinda oyle bi sansiniz varsa
Burnumuzean gelecek kardes onu kabul ederek gidecez artikAmin ilk tatil burnumuzdan gelmez insallah
Hayirlisi olsun canim benimEşim izne çıkarsa anca öyle. Oda zor da bakalım