- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
Canım bende sivilcelerden şüphelenmiştim yüzümün saçma sapan yerlerınde hıc olmadık yerlerde sivilcelerim çıktı bata 5 kala öğrenmiştim ben 2 kala ya kadar takıp ettim 2 gün kala da kanla netlestırdımOvulasyon sonrası birkaç gün içinde alnımda üst üste sivilceler çıktı, sonra da burun kenarlarında yine arka arkaya çıktı.
Normalde pek olmaz bende
Bazen ay ortası bir tane, o yunurtlamayı gösteriyormuş, bir de adete yakın bir tane çıkar, o da her ay değil
Sivilcelenme diye bir gebelik belirtisi duydunuz mu hiç
Selam kızlar
Rabbim nasip ederse
Değer katlanırsa
Ben de aranızda olacağım..
Sancıyı bende çekiyorum.Kızlar birsey sorucam dün evde test ile öğrendim hamileliğimi bugün tahlil yaptırdım hcg 619.9 çıktı doktor şimdilik iyi görünüyor iki gün sonra tekrar gel dedi bi de bende pıhtılaşma olduğundan iğneye başladı kaçgündür ara ara kaşık ve karın ağrım var ama bu akşam alt karın bölgesinde birden bi sancı başladı dedim heralde adet olcam baya ağırdı çünkü sonra geçti ama çokta korktum böyle sancı çeken var mı normal mi
Merhaba arkadaşlar ben de ikinci hamileliğimi öğrendim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırız
İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım
4 gündür test yapiyorum silik cikiyodu bata son 1 gün bugun kan aldirdim 70 cikti sizce degerim dusukmu yorumlarsaniz sevinirim cok korkuyorum kimyasal gebelik gecirmekten insallah bebegim benimle olursa 19 agustosta dogum olucak Agustos annesi olucam Rabbiminde izniyle
Selam kızlar
Değer düşüşe geçti
Kimyasal gebelik sanıyorum
Aranızda olamıycam
Herkese hayırlı doğumlar dilerim..
Yok ne yanlış anlaması , olur mu öyle şey ben size özelden yazarım, teşekkür ederim.tesekkur ederim. sadece oglumda claxane kullandim cok sukur yasadi
simdi de keseyle beraber baslayacagim kismetse.
eskiden gebelik topiklerinde yazilirken, taze anneler ister istemez bu konulari okudukca gerilirdi. o yuzden beni yanlis anlamazsaniz, siz bana ozelden mesaj atin olur mu? bildigim birsey ise yardimci olurum.
Sancıyı bende çekiyorum.
Hayırlı olsun canımmevet 40 haftadan hesaplayınca tahmini tarih 2 agustos veriyor ama doktorlar bir iki hafta öncesi de doğabilecegini söylüyor yani temmuz annesi de olabiliriz sen keseyi Gördün mü?
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin sali tekrar kan testi yaptircam insallah artar degerlerinMaşaallah, beklenen adet gününde ortalama 100 değerinde beklenir ki sizinki yarın 100'ü bulur hatta geçebilir çünkü ilk zamanlar çok hızlı katlanır.
Ayrıca ilk değerin önemi yoktur çünkü geç döllenme veya erken döllenme sebebiyle değişik kişilerde bat günü çok farklı değerler alınabilir ama dediğim gibi bat günü ortalama 100 civarı olması beklenir.
Önemli olan iki gün aralıklarla yapılan kan testlerinde en az yüzde 60 yükseliş olmasıdır
Ewet canim haklisin stres yapmamam gerek sali dr.um tekrar kan testi istedi ilk bebegim kimyasaldi dusuk yaptim ama adet gunumde 9 cikmisti beta hcg simdi adete 1 gun kala 70 cikti bende iyi demistim ama dr.um daha sevinme 2 ye katlanicakmi ona bakalim dediCanım benim şu an senin kafana takmaman ve korkmaman gerekiyor ki bebeğin de rahatça yerine yerleşsin mutlu mutludeğerin hiç düşük değil lütfen sakin ol ve istersen sabah bir gebelik testi daha yap koyulaşacaktır mutlaka o zaman için rahatlar biraz. Pazar da tekrar kan verirsin. Bu dediğin risk hepimiz için var olacaksa da engelleyemeyiz malesef korkarak kendini strese sokma iyi düşün iyi olsun.
Bende de var var sancıKızlar birsey sorucam dün evde test ile öğrendim hamileliğimi bugün tahlil yaptırdım hcg 619.9 çıktı doktor şimdilik iyi görünüyor iki gün sonra tekrar gel dedi bi de bende pıhtılaşma olduğundan iğneye başladı kaçgündür ara ara kaşık ve karın ağrım var ama bu akşam alt karın bölgesinde birden bi sancı başladı dedim heralde adet olcam baya ağırdı çünkü sonra geçti ama çokta korktum böyle sancı çeken var mı normal mi
Çok geçmiş olsun. Ben de yaşadım. Rabbim gönlüne göre versin. Ne denir kiSelam kızlar
Değer düşüşe geçti
Kimyasal gebelik sanıyorum
Aranızda olamıycam
Herkese hayırlı doğumlar dilerim..
Ben gördüm çift çizgi ama hayırlısı diyelim.
Hayırlı olsunnnn Bende dün kan verdim bat günümde beta hcg 228 çıktı inşallah herşey yolunda giderMerhabalar ben de Zeynep Kamil'de tüp bebekle hamile kaldım.
SAT: 1 Kasım
Yumurta toplama: 14 Kasım
Transfer: 16 Kasım
Ilk beta hcg : 27 Kasım'da 73
29 Kasım'da 135
1 Aralık 319'du.
13 Aralık'ta kan vermene gerek yok.ultrasonla bakıcaz dediler.Gidince umarim kalp atışını duyucam.
Saol canım benim aminsaglikla kavusun. icinizi ferah tutun.
Anlıyorum korkunu canım inşallah bir daha yaşamazsın.Gebelik testin varsa doktor randevuna kadar sabahları yapıp koyulaşmaya bakabilirsin. Ben öyle yapmıştım en azından içim rahat etmişti biraz da olsa koyulaşma görünce.Ewet canim haklisin stres yapmamam gerek sali dr.um tekrar kan testi istedi ilk bebegim kimyasaldi dusuk yaptim ama adet gunumde 9 cikmisti beta hcg simdi adete 1 gun kala 70 cikti bende iyi demistim ama dr.um daha sevinme 2 ye katlanicakmi ona bakalim dedi
Hayırlısı olsun canım. Allah en doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana.Kızlar adet oldum malesef ağustos annesi olamayacağım allah hepinize kuzucuklarinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar ins
Yok canım ama esime aldircam dedigin gibi yaparsam bende rahatlarim diye dusunuyorum insallah guzel olucak hersey pozitif dusunmeye basladim bebegimde strese girmesin :)Anlıyorum korkunu canım inşallah bir daha yaşamazsın.Gebelik testin varsa doktor randevuna kadar sabahları yapıp koyulaşmaya bakabilirsin. Ben öyle yapmıştım en azından içim rahat etmişti biraz da olsa koyulaşma görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?