2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende sivilcelerden şüphelenmiştim yüzümün saçma sapan yerlerınde hıc olmadık yerlerde sivilcelerim çıktı bata 5 kala öğrenmiştim ben 2 kala ya kadar takıp ettim 2 gün kala da kanla netlestırdım

Selam kızlar
Rabbim nasip ederse
Değer katlanırsa
Ben de aranızda olacağım..

Selam kızlar
Değer düşüşe geçti
Kimyasal gebelik sanıyorum
Aranızda olamıycam
Herkese hayırlı doğumlar dilerim..

Sancıyı bende çekiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de ikinci hamileliğimi öğrendim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırız

Gözün aydın canim.sağlikla kucağına al insaallah

Gözün aydın canim benim adete 4gun kala 13 tü

Selam kızlar
Değer düşüşe geçti
Kimyasal gebelik sanıyorum
Aranızda olamıycam
Herkese hayırlı doğumlar dilerim..

Inşaallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yasarsin

Günaydın arkadaşlar
Yok ne yanlış anlaması , olur mu öyle şey ben size özelden yazarım, teşekkür ederim.

Y
Hayırlı olsun canımm evet 40 haftadan hesaplayınca tahmini tarih 2 agustos veriyor ama doktorlar bir iki hafta öncesi de doğabilecegini söylüyor yani temmuz annesi de olabiliriz sen keseyi Gördün mü?

Yok canm Salı günü randevum var o zmn gidicem hem beta hcg ye tekrar bakılacak hemde keseye bakılacak

Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin sali tekrar kan testi yaptircam insallah artar degerlerin

Ewet canim haklisin stres yapmamam gerek sali dr.um tekrar kan testi istedi ilk bebegim kimyasaldi dusuk yaptim ama adet gunumde 9 cikmisti beta hcg simdi adete 1 gun kala 70 cikti bende iyi demistim ama dr.um daha sevinme 2 ye katlanicakmi ona bakalim dedi

Bende de var var sancı

Hayırlı olsunnnn Bende dün kan verdim bat günümde beta hcg 228 çıktı inşallah herşey yolunda gider

Anlıyorum korkunu canım inşallah bir daha yaşamazsın.Gebelik testin varsa doktor randevuna kadar sabahları yapıp koyulaşmaya bakabilirsin. Ben öyle yapmıştım en azından içim rahat etmişti biraz da olsa koyulaşma görünce.

Kızlar adet oldum malesef ağustos annesi olamayacağım allah hepinize kuzucuklarinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar ins

Kızlar adet oldum malesef ağustos annesi olamayacağım allah hepinize kuzucuklarinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar ins
Hayırlısı olsun canım. Allah en doğru zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sana.

Yok canım ama esime aldircam dedigin gibi yaparsam bende rahatlarim diye dusunuyorum insallah guzel olucak hersey pozitif dusunmeye basladim bebegimde strese girmesin :)

Kızlar günaydın bugun benim İnternet hesabıma göre 6+1 doktora göre 6+3 müş. Kalp atışını duyduk:) rabbim herkese nasip etsin cok mutluyum  sancılarım da normalmiş bazı kadınlarda olabilirmiş progestoron yükselmesinden dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…