2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar folik asit olarak hangisini kullanıyorsunuz??

Ben dr.a yarın gidicem.yarin verir bana.
Ben kullanıyordum 3 aydır zaten folbiol vermişti ilk gittiğim doktor. Memeleketimde gitmiştim ona gebelik düşünüyoruz diye. Burada geçen gün gittiğim doktor folbiol önermiyorum ben dedi onun miligramı fazlaymış araştırmalara göre 400makrogramın üzerine gerek yok filan dedi. Ben de internetten araştırdığımda fazla folik asit kullanımının otizme sebep olduğunu öğrendim. Şimdi ben bunca zaman fazla fazla aldımya o beni tereddüte düşürdü. 2 gündür de almıyorum dedim annemin zamanında folik asit mi vardı yani. Öyle işte

önemli olan bundan sonrası canim.sen.öncekilerle kendi vücudunun ihtiyacını hazırlamışsın.bence dr.un önereceği folik asiti kullan.annelerimizin zamanında yoktu ama ozaman doğal besleniliyorlardi. Folik asit eksikligindede Allah korusun kas hastalığı olunabiliyor.spina bfinaydisanirim

Haklısın canım yarın alayım bari doktorun önerdiğini. Teşekkür ederim cevabın için:)

Bana folic1 onermisti olmadan once icmeye basliyorsun 12 haftaya kadar devam ettiriyorlar kizlar...

Doktora bunu sordum folik asit fazlasi vucutta depolanmaz dedi. Bence korkmaniz gereken bir durum yok:)

Ben de kahverengi lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor Beta hcg duzenli artmaya devam ettigi icin korkulacak bir sey yok diyor ama bilmiyorum
merhaba canım inşallah benimde doğum 10 ağustos gösteriyor .doktora gittinmi hiç keseyi gördünmü ben daha gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…