Yaa senin de hayirli olsun:) cumartesi gidecegiz keseyi gormeye insallah.merhaba canım inşallah benimde doğum 10 ağustos gösteriyor .doktora gittinmi hiç keseyi gördünmü ben daha gitmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa senin de hayirli olsun:) cumartesi gidecegiz keseyi gormeye insallah.merhaba canım inşallah benimde doğum 10 ağustos gösteriyor .doktora gittinmi hiç keseyi gördünmü ben daha gitmedim
Sağlıkla kucağınıza alın çok iyi değerleriniz4+1de 270cikti 4+3te 657 4+5te 1350 cikti. Yarin tekrar tahlil verecegim
Bana da doktorum folic1 önerdi. Diğeri neden folbiol kullandırdı madem fazlaydı anlamadımBana folic1 onermisti olmadan once icmeye basliyorsun 12 haftaya kadar devam ettiriyorlar kizlar...
Ben de yan etkisini görmedim canım ama biraz araştırma yapınca folik asitin fazla kullanımının otizme sebep olabildiğini öğrendim o yüzden canım sıkıldı biraz açıkçası.Bana doktorum hamilelik başlangıcından itibaren folic iod 12 verdi canım. Yanetkisini görmedim hic
Teşekkür ederim :) evet B ve C vitaminlerinin fazlası idrarla atılıyor suda çözünen vitaminler olduğu için ama internette folik asitin fazla kullanımının zararları gibi bir şey yazınca birçok doktorun açıklaması çıkıyor bunula ilgili. Vücutta depolanmıyor ama bir şeylere dönüşüyor belli ki bu durumdaDoktora bunu sordum folik asit fazlasi vucutta depolanmaz dedi. Bence korkmaniz gereken bir durum yok:)
Günlük 400 mg kullan canım doktorların önerdiği gibi kafana da takmamaya çalış bu dönemde her seyi takıyoruz kafaya bu da bizi strese sokuyorTeşekkür ederim :) evet B ve C vitaminlerinin fazlası idrarla atılıyor suda çözünen vitaminler olduğu için ama internette folik asitin fazla kullanımının zararları gibi bir şey yazınca birçok doktorun açıklaması çıkıyor bunula ilgili. Vücutta depolanmıyor ama bir şeylere dönüşüyor belli ki bu durumda
Öyle yapıcam artık canım sağ ol:) geçen bir haber okudum şizofreninin temelleri hamilelikte atılıyor diye bir şeydi sanırım. Çok doğru bir tespit olduğuna karar verdimGünlük 400 mg kullan canım doktorların önerdiği gibi kafana da takmamaya çalış bu dönemde her seyi takıyoruz kafaya bu da bizi strese sokuyor
Ah aynen canım dün boğaz ağrım başladı geniz akıntım var ve o da öksürük yapıyor doktor farenjit dedi bu geniz akıntısı da berbat bir şey. Enfeksiyon olmasın da tek dileğim o şu anduskapani ben de galiba grip oluyorum kuru Bi öksürüğüm var sesim de kısıldı. Her öksürükte karnım kasılıyo tuvalete kosuyorum kanama var mı diye. Sana takma kafaya diyene bak
Ah aynen canım dün boğaz ağrım başladı geniz akıntım var ve o da öksürük yapıyor doktor farenjit dedi bu geniz akıntısı da berbat bir şey. Enfeksiyon olmasın da tek dileğim o şu an
Yaşayan bir arkadaşımız olmuştu grupta. Hatta korkup doktora gitmişti, doktor da yerleşme kanaması bir sıkıntı yok demişti.Yerlesme kanamasi yasayan var mi?
Geçmiş olsun beta hcg değeriniz nasıl? İnşallah yerleşme kanaması dır.Bende kanama var ama yerleşme kanaması olup olmadığından emin değilim kimyasal gebelikte olabilir . Sizin var mı kanamanız
ahaha ama Allah esirgesin düşmanımın başına vermesin Akıl sağlığı önemli ... fazla da kuruntu yapmayalım değil mi:)Öyle yapıcam artık canım sağ ol:) geçen bir haber okudum şizofreninin temelleri hamilelikte atılıyor diye bir şeydi sanırım. Çok doğru bir tespit olduğuna karar verdim
inşallah cnm güzel haberlerle gel .ben dün kan verdim beta hcg 1000 çıkmış düşük geldi bana sanki öyle mi cnm 4+5 di dünYaa senin de hayirli olsun:) cumartesi gidecegiz keseyi gormeye insallah.
Hayır gayet iyi bana göre yüksek bile.5+5 te 1080 dikızlar 4+5 de hcg 1000 çıkmış düşükmü sizce kafam takıldı
sağol canım içimi ferahlattın hayırlı olsun bebeğin inşallah inşallah güzel bir hamilelik geçiririz hepimizHayır gayet iyi bana göre yüksek bile.5+5 te 1080 di
Tesekkür ederim betahcg 20 çıktı yarın tekrar bakılacakYaşayan bir arkadaşımız olmuştu grupta. Hatta korkup doktora gitmişti, doktor da yerleşme kanaması bir sıkıntı yok demişti.
Geçmiş olsun beta hcg değeriniz nasıl? İnşallah yerleşme kanaması dır.
Betahcg herkesin farkli cikabiliyor fakat bebegin saglikli gelisimi icin 2 gunde 1.5 2katina cikmis olmasi gerekiyormuskızlar 4+5 de hcg 1000 çıkmış düşükmü sizce kafam takıldı
Canım ben de tam adet günümde peçete de kan gördüm üzerine ertesi gün daha açık bir lekelenme yaşadım doktora gittim progesteron a başladı ama ben o kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum üzerinden tam 2 hafta geçti şimdilik herşey yolunda.Yerlesme kanamasi yasayan var mi?
Aynen canım ilaç almıyorum tuzlu suyu burun spreyi olarak kullanıyorum:) gargara verdi doktor kullanabilirsin dedi ama onu kullanmıyorum yine de:) ballı süt, limonlu ballı su filan öyle daha iyiyim şükür. Sirkeli suyu da deneyim ama midemi bulandırır kesin:/Gecmis olsun canım hemen dogal çözümlere yönelmek lazım. Daha cok erkenmiş ilaç içmemiz için. Bol bol su içerek içeriyi temizlemek, ıhlamur limon, ballı ılık süt gibi boğazı yumusatan seyler faydalı olabilir. Sirkeli su ile gargara yapabilirsin geniz akıntısı için kesinlikle faydasını görürsün