2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım yeni bir hastane şu anlık memnunum :) Buket hanımı duymuştum canım iyi bir doktor olduğunu hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Amin canım inşallah. 2 gün kaldı randevum kalp atışını duymak İcin sabırsızlanıyorum sanki zaman gecmiyor. İlk doktora gittiğimde kese İcin haftaya gel demişti. 1 hafta inanır mısın bana gecmek bilmedi. Saatleri dakikaları saydım. Kese var mı yok mu dıs gebelik mi normal mi diye. Keseyi gördük ama yine panik halindeyim kese boş mu degil mi, kalbi atacak mı, kafamda deli sorular

Doktor baktı kese görülmedi kan verdim sonucunu bekliyorum bir buçukta çıkacakmış
Ne oldu çıktı mı sonucun, inşallah iyi sonuçlarla gelirsin bize.

Yolun uzunmuş canım yaaa. Sen sabah yanına krakerleri stokla benim aslında yolum 15 dk lık bisey ama sabah cok trafik oluyor dur kalk dur kalk derken 40-45 dk da varabiliyorum midem ağzıma geliyor
Aynen çubuk kreker stoğu şart. Bir de ayakta kalınca toplu taşıma da iyice fena

Saglikliysa seninledir canim uzulme lutfen.. bazilari oyle kanamayla 9 ay geciriyor.. onemli bir durum degildir insallah.

Ne oldu çıktı mı sonucun, inşallah iyi sonuçlarla gelirsin bize.

Aynen çubuk kreker stoğu şart. Bir de ayakta kalınca toplu taşıma da iyice fena
Beta hvg 20 çıktı iki gün sonra tekrar bakılacak kızlar çok sagolun

Benim de Cumartesi randevum inşallah duyabiliriz miniklerin kalp atışlarını ben de çok heyecanlıyım gerçekten zaman geçmek bilmiyor hep bir heyecan böyle devam edicek sanırım

Yaa evet canım benim de ufak ufak ilk uyandığımda ve yoldayken rahatsız ediyor. tam anlamıyla başladığında işe nasıl gidicem diye düşünüyorum

Sizler calısıyor musunuz?
Şükür şimdilik hamile gibi degilim.calisiyorim.yarim saatlik yolum.var.hangi sehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…