Evet canım yeni bir hastane şu anlık memnunum :) Buket hanımı duymuştum canım iyi bir doktor olduğunu hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Amin canım inşallah. 2 gün kaldı randevum kalp atışını duymak İcin sabırsızlanıyorum sanki zaman gecmiyor. İlk doktora gittiğimde kese İcin haftaya gel demişti. 1 hafta inanır mısın bana gecmek bilmedi. Saatleri dakikaları saydım. Kese var mı yok mu dıs gebelik mi normal mi diye. Keseyi gördük ama yine panik halindeyim kese boş mu degil mi, kalbi atacak mı, kafamda deli sorular
Yolun uzunmuş canım yaaa. Sen sabah yanına krakerleri stokla benim aslında yolum 15 dk lık bisey ama sabah cok trafik oluyor dur kalk dur kalk derken 40-45 dk da varabiliyorum midem ağzıma geliyor
Amin canım inşallah. 2 gün kaldı randevum kalp atışını duymak İcin sabırsızlanıyorum sanki zaman gecmiyor. İlk doktora gittiğimde kese İcin haftaya gel demişti. 1 hafta inanır mısın bana gecmek bilmedi. Saatleri dakikaları saydım. Kese var mı yok mu dıs gebelik mi normal mi diye. Keseyi gördük ama yine panik halindeyim kese boş mu degil mi, kalbi atacak mı, kafamda deli sorular
Benim de Cumartesi randevum inşallah duyabiliriz miniklerin kalp atışlarını ben de çok heyecanlıyım gerçekten zaman geçmek bilmiyor hep bir heyecan böyle devam edicek sanırım