- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Benim.oncekinde adetim geçmeden yani 25 günde 13 tü değerim.beta hcg. Ondan dolayı merak ettim5 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim.oncekinde adetim geçmeden yani 25 günde 13 tü değerim.beta hcg. Ondan dolayı merak ettim5 kasım
Hayırlısı bakalimIkı hafta sonrasına kalp atısı ıcın cagırdı canım![]()
Kaç gün sonra bir daha bakıldı kaç olmuştu beta hc nizBenim.oncekinde adetim geçmeden yani 25 günde 13 tü değerim.beta hcg. Ondan dolayı merak ettim
Bende kanama var ama yerleşme kanaması olup olmadığından emin değilim kimyasal gebelikte olabilir . Sizin var mı kanamanızYerlesme kanamasi yasayan var mi?
Ben de kahverengi lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor Beta hcg duzenli artmaya devam ettigi icin korkulacak bir sey yok diyor ama bilmiyorumBende kanama var ama yerleşme kanaması olup olmadığından emin değilim kimyasal gebelikte olabilir . Sizin var mı kanamanız
Beta hcg niz kaçBen de kahverengi lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor Beta hcg duzenli artmaya devam ettigi icin korkulacak bir sey yok diyor ama bilmiyorum
Benim adet günümde direk kırmızı kan şeklinde çok az geldi hatta adet oldum sandımYerlesme kanamasi yasayan var mi?
Kaç gün sonra bir daha bakıldı kaç olmuştu beta hc niz
Kızlar folik asit olarak hangisini kullanıyorsunuz??
Ben kullanıyordum 3 aydır zaten folbiol vermişti ilk gittiğim doktor. Memeleketimde gitmiştim ona gebelik düşünüyoruz diye. Burada geçen gün gittiğim doktor folbiol önermiyorum ben dedi onun miligramı fazlaymış araştırmalara göre 400makrogramın üzerine gerek yok filan dedi. Ben de internetten araştırdığımda fazla folik asit kullanımının otizme sebep olduğunu öğrendim. Şimdi ben bunca zaman fazla fazla aldımya o beni tereddüte düşürdü. 2 gündür de almıyorum dedim annemin zamanında folik asit mi vardı yani. Öyle işteBen dr.a yarın gidicem.yarin verir bana.
önemli olan bundan sonrası canim.sen.öncekilerle kendi vücudunun ihtiyacını hazırlamışsın.bence dr.un önereceği folik asiti kullan.annelerimizin zamanında yoktu ama ozaman doğal besleniliyorlardi. Folik asit eksikligindede Allah korusun kas hastalığı olunabiliyor.spina bfinaydisanirimBen kullanıyordum 3 aydır zaten folbiol vermişti ilk gittiğim doktor. Memeleketimde gitmiştim ona gebelik düşünüyoruz diye. Burada geçen gün gittiğim doktor folbiol önermiyorum ben dedi onun miligramı fazlaymış araştırmalara göre 400makrogramın üzerine gerek yok filan dedi. Ben de internetten araştırdığımda fazla folik asit kullanımının otizme sebep olduğunu öğrendim. Şimdi ben bunca zaman fazla fazla aldımya o beni tereddüte düşürdü. 2 gündür de almıyorum dedim annemin zamanında folik asit mi vardı yani. Öyle işte![]()
Haklısın canım yarın alayım bari doktorun önerdiğini. Teşekkür ederim cevabın içinönemli olan bundan sonrası canim.sen.öncekilerle kendi vücudunun ihtiyacını hazırlamışsın.bence dr.un önereceği folik asiti kullan.annelerimizin zamanında yoktu ama ozaman doğal besleniliyorlardi. Folik asit eksikligindede Allah korusun kas hastalığı olunabiliyor.spina bfinaydisanirim
4+1de 270cikti 4+3te 657 4+5te 1350 cikti. Yarin tekrar tahlil verecegimBeta hcg niz kaç
Bana doktorum hamilelik başlangıcından itibaren folic iod 12 verdi canım. Yanetkisini görmedim hicKızlar folik asit olarak hangisini kullanıyorsunuz??
Doktora bunu sordum folik asit fazlasi vucutta depolanmaz dedi. Bence korkmaniz gereken bir durum yok:)Ben kullanıyordum 3 aydır zaten folbiol vermişti ilk gittiğim doktor. Memeleketimde gitmiştim ona gebelik düşünüyoruz diye. Burada geçen gün gittiğim doktor folbiol önermiyorum ben dedi onun miligramı fazlaymış araştırmalara göre 400makrogramın üzerine gerek yok filan dedi. Ben de internetten araştırdığımda fazla folik asit kullanımının otizme sebep olduğunu öğrendim. Şimdi ben bunca zaman fazla fazla aldımya o beni tereddüte düşürdü. 2 gündür de almıyorum dedim annemin zamanında folik asit mi vardı yani. Öyle işte![]()
Ben de depolanmıyor diye duymustumDoktora bunu sordum folik asit fazlasi vucutta depolanmaz dedi. Bence korkmaniz gereken bir durum yok:)
merhaba canım inşallah benimde doğum 10 ağustos gösteriyor .doktora gittinmi hiç keseyi gördünmü ben daha gitmedimBen de kahverengi lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor Beta hcg duzenli artmaya devam ettigi icin korkulacak bir sey yok diyor ama bilmiyorum